Επιλογή Air Condition

gid

Reaction score
10.444
κανένα δεν ξεπερνά τα 350w - 360w στη συντήρηση.
Στη συντήρηση, φυσικά και δεν τα ξεπερνά. Το δικο μου το έχω στους 22 και εδώ και 15 λεπτά καίει 11 βατ. Έχει πιάσει στόχο και κοιμάται.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.768
Στη συντήρηση, φυσικά και δεν τα ξεπερνά. Το δικο μου το έχω στους 22 και εδώ και 15 λεπτά καίει 11 βατ. Έχει πιάσει στόχο και κοιμάται.
Ναι σωστά. Λάθος τα είπα γιατί γράφω και αλλού. Στην συντήρηση και μένα τόσο καίει. Σε λειτουργία δεν ξεπερνά όσα είπα.

• Like
Reactions: gid

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.541
θυμίζω, εξαρτάται ΚΑΙ από το σπίτι...
Πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό. Οι απώλειες είναι σαν την ακουστική χώρου στον ήχο. Όσο δυνατό και efficient να είναι το μαραφέτι που παράγει ζέστη/κρύο, αν τα παραθύρια και οι πόρτες χάνουν από παντού, το παιχνίδι είναι χαμένο (και ο λογαριασμός ανεβασμένος)

Reaction score
2.874
Και εκεί που καλοβλέπω ένα Bosch νασου στο μαγαζί μου ένας πελάτης εγκαταστάτης υδραυλικός, αλλά και κλιματισμού σύμφωνα με την κάρτα του. Τον ρώτησα αν έπαιρνε τώρα κλιματιστικό τι μάρκα θα επέλεγε;
Nordstar μου λέει καθώς στο ίδιο εργοστάσιο και τα Bosch μπορεί να γίνονται.
Θα το ψάξω του λέω.
Δε χρειάζεται μπορώ να σου προμηθεύσω εγώ καθώς έχω διασυνδέσεις με την εταιρεία !!!

Συνάμα κοστίζει όσο το επώνυμο Bosch.

Reaction score
1.420
Και εκεί που καλοβλέπω ένα Bosch νασου στο μαγαζί μου ένας πελάτης εγκαταστάτης υδραυλικός, αλλά και κλιματισμού σύμφωνα με την κάρτα του. Τον ρώτησα αν έπαιρνε τώρα κλιματιστικό τι μάρκα θα επέλεγε;
Nordstar μου λέει
καθώς στο ίδιο εργοστάσιο και τα Bosch μπορεί να γίνονται.
Θα το ψάξω του λέω.
Δε χρειάζεται μπορώ να σου προμηθεύσω εγώ καθώς έχω διασυνδέσεις με την εταιρεία !!!

Συνάμα κοστίζει όσο το επώνυμο Bosch.
:lol: :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.899
Members
38.628
Νεότερο μέλος
hatzopou