Με ποιό τραγούδι ή μουσική δεν κάνετε ''ατμόσφαιρα''?

Reaction score
1.844
Απάντηση: Με ποιό τραγούδι ή μουσική δεν κάνετε ''ατμόσφαιρα''?

Καταρχήν δε σχολιάζω τον κύριο που ακούει όπερα με σφήνες Διονυσίου... :142:
Έτσι είμαστε εμείς οι κοσμογυρισμένοι (λόγω ομάδας :137: ), ανοιχτόμυαλοι και μέσα σ' όλα! :414:

Ορίστε και ένα απ' τα φρέσκα (φετεινά) που με ξενερώνει

[youtube]WGHXVMIELAA[/youtube]

αν μου κάνει και λίγο γούτσου-γούτσου στα μαλλιά, τα λέμε αύριο πάλι, κοιμήθηκα. :121:

Reaction score
5

Έχω καταφέρει να κοιμηθώ σε όπερα στη Νέα Υόρκη για να αποφύγω να φύγω και την αφήσω μόνη της.
Ιεροσυλία!:114:

Νταξ βρε κι εσύ, ούτε 2 ωρίτσες και 40 λεπτά δεν μπορείς να υπομένεις; :126:

Πάντως, έχοντας δει αρκετές παραγωγές, σε θέατρα ανά την Ευρώπη, μπορώ να πω ότι λίγα θεάματα με συγκινούν τόσο όσο η όπερα. Η τελειότητα της τέχνης, είναι ανατριχιαστική. Και οι μουσική, γραμμένη πριν 50-100-200+ χρόνια, είναι απίστευτα διαχρονική.
Και τα νεανικά μου ακούσματα ήταν από Beastie Boys μέχρι Ronnie James Dio, μην με παρεξηγείς...:107:

Στο επόμενο προγραμματισμένο ταξίδι στην Καλιφόρνια, ταλαντεύομαι μεταξύ San Diego Opera ή San Fran Opera...:107:

Reaction score
40

Ιεροσυλία!:114:
Στο επόμενο προγραμματισμένο ταξίδι στην Καλιφόρνια, ταλαντεύομαι μεταξύ San Diego Opera ή San Fran Opera...:107:
San Francisco opera!!!!! είναι ιστορική...

Reaction score
7

Mπα αναλόγως το έργο η Όπερα δεν με ενοχλεί τόσο.
Επίσης λόγω σχιζοφρένειας παίζει και αναλόγως τον καλλιτέχνη/τραγούδι όσον αφορά τους Έλληνες (και ναι αν ακούσω Διονυσίου-Καζαντζίδη έχω αλλάξει γεωγραφικό διαμέρισμα σε κλάσματα δευτερολέπτου.Ευτυχώς δεν το έχω λουστεί ποτέ)
Από μαύρα υπάρχουν κομμάτια που μου αρέσουν (Κάτι Xxplosive,Still DRE και διάφορα άλλα της κατηγορίας ).Όλα τα υπόλοιπα σχεδόν με χαλάνε.
Κλασσική αναλόγως το κομμάτι.
Σκυλάδικα όλα εκτός και αν είμαστε στα μπουζούκια και έχω πιεί 2 σμήνη πέρδικες και τα ρέστα και υπάρχει περίπτωση επιτόπιου νταραβεριού. Το αλκοόλ σκοτώνει την ακοή ^^

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7