Με τη φωνή κάποιου/ας άλλου/ης

Reaction score
40
Έχετε ποτέ σκεφτεί πως αν ήσασταν τραγουδιστές/στριες με ποια φωνή θα θέλατε να τραγουδάτε τα τραγούδια της αρεσκείας σας?

Πρόσφατα κάποιος φίλος μου είπε πως αν ήταν γυναίκα τραγουδίστρια θα ήθελε να είχε τη φωνή της Σαβίνας Γιαννάτου που θαυμάζει απεριόριστα και να τραγουδάει Trip-hop...:140:
Eπίσης θα ήθελε να τραγουδάει με τη φωνή του Tom Waits:139:
Η συζήτηση ήρθε μεταξύ σοβαρού και αστείου μετά από μερικές ακροάσεις δίσκων rock, trip-hop, psychedelic music , post rock, όπερας και musicals....

Για να είμαι ειλικρινής ποτέ μου δεν ζήλεψα με την καλή έννοια πάντα, κάποια ανδρική ή γυναικεία φωνή όμως αυτό άλλαξε όταν άκουσα για πρώτη φορά τη φωνή της Μinnie Riperton και του Robert Cuccioli!!!

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους ακούσω τουλάχιστον 3-4 φορές την βδομάδα, γιατί η χροιά της φωνής τους αισθάνομαι ότι κάνει καλό στην ψυχολογία μου...τι να πω? Έχουν μαγικές ικανότητες να με αγγίζουν? Μπορεί:121:

Minnie Riperton - Can't You Feel What I'm Saying
[YOUTUBE]znNek_qjScA&feature=related[/YOUTUBE]

Robert Cuccioli "This is the Moment" Jekyll & Hyde
[YOUTUBE]cJ5iKRpE41E&feature=related[/YOUTUBE]

Εσείς?

Reaction score
4
Απάντηση: Με τη φωνή κάποιου/ας άλλου/ης

αν ηταν να διαλεξω μια αλλη φωνη τοτε χωρις δευτερη σκεψη θα διαλεγα του Eric Adams

η τελειοτητα απο καθε αποψη :144:

Reaction score
2.237
Ronnie James Dio και θα μπορούσα να τραγουδάω (σχεδόν) όλα τα είδη μουσικής που μ'αρέσουν!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.900