- Reaction score
- 1.380
Το DENON TU-1500 ειναι αξιο προσοχης (ηχητικα) ή λογω χαμηλης τιμης βρισκεται στο συστημα; Eχει FM & DAB;
Υπαρχει η αποψη οτι τα ψηφιακα tuners εχουν μεγαλυτερη ακριβεια στην ληψη, ειδικα σε "δυσκολες" περιοχες. Για να πω την αληθεια δεν εχω ασχοληθει με το θεμα, μονο ομως απο πλευρα εμφανησης, θα ηθελα ενα 70's - 80's αναλογικο tuner με VUμετρα. Αυτο που με φοβιζει ειναι η καταργηση των FM ως το 2010, κατι που το εχω διαβασει πολλες φορες. Προσφατα διαβασα οτι στην Αγγλια οταν καταργηθουν τα FM θα δωθουν αποκλειστικα σε αστυνομια και ασθενοφορα. Οποιος εκπεμπει (παρεμβαινει), θα φυλακιζεται...LUXMAN said:Προσωπικα δεν ακουω ουτε προκειται να ξανακουσω απο ψηφιακο TUNER ! Δοκιμαστε ενα οποιοδηποτε παλιο αναλογικο και θα με θυμηθειτε !!!![]()
![]()
Τα ιδια λενε και πολλοι Αγγλοι. Εχουν DAB εδω και μερικα χρονια.ManosR said:Εχετε ακούσει DAB; Σαν (κακό) MP3 παίζει...Φυσικά έχει προδιαγραφές να παίζει μια χαρά, αλλά με την υψηλή συμπίεση που κάνουν για να χωρέσουν περισσότεροι σταθμοί στην εκάστοτε συχνότητα είναι χάλια (αυτό που κάνει και το NOVA στο τηλεοπτικό σήμα)
ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ said:Δεν εχω ακουσει DAB αλλα ετσι και αλλιως οι περισσοτεροι σταθμοι παιζουν mp3 (ελαχιστοι παιζουν ασυμπιεστο υλικο και η διαφορα ειναι ακουστη ακομα και απο ....κουφους).
Υπομονή λίγες μέρες, να τα ακούσω σε ένα φίλο, και θα μεταφέρω γνώμη...Σπύρος Μπλάτσιος said:Μόνο το Acoustat Z-1100 (κοστίζει 1200? το ζεύγος), αλλά δεν ξέρω αν τα έχει ακούσει κανείς για να μας πει αν αξίζει ο κόπος...