Μηχανήματα και χώρος ακροάσεων

Μηνύματα
2.679
Reaction score
5
Αν υποθέσουμε ότι τα δικά μου μηχανήματα στον δικό μου χώρο τον οποίο έχω μελετήσει αποδίδουν το μέγιστο τον δυνατοτήτων τους.

Πως θα ακούγονταν αλλά μηχανήματα? πχ αν άλλαζα το cd player θα είχα ξανά το βέλτιστο αποτέλεσμα η μήπως θα έπρεπε να αρχίσω να ψάχνω ξανά το θέμα χώρος και διαρρύθμιση?
 

skaloumbakas

4Haris
Μηνύματα
24.751
Reaction score
1.676
Σαν γενικό κανόνα, CDplayer και line προενισχυτή θα έλεγα να αλλάξεις άφοβα. Δεν επηρεάζονται από το χώρο που είναι στημένα.

ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ (το καθ' ένα με τις ιδιαιτερότητές του...)

ΧΣ
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
...

Αντώνη αν είσαι σίγουρος για όλα τα άλλα, (είτε γιατί είναι σωστά στημένα είτε γιατί δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάτι διαφορετικό...), μπορείς άφοβα να παίξεις - συγκρίνεις CD players και να ακούσεις και τις διαφορές τους.
 

Μηνύματα
2.679
Reaction score
5
Ένα cd player πχ με όχι τόσο σπουδαία ανάλυση θα έπαιρνα βελτίωση αν χρησιμοποιούσα λιγότερα χαλιά η ακόμα αν άλλαζα την ποιότητα υφάσματος τον κουρτινών?

Δεν αναφέρομε σε ηχεία η σε ενισχυτικά που οι διαστάσεις η διαρρύθμιση και το στήσιμο τον ηχείων στο χώρο μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην ηχητική απόδοση αλλά σε μικρές ουσιαστικές λεπτομέρειες. :wink:
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.649
Μηνύματα
2.870.676
Members
37.928
Νεότερο μέλος
Spirand
Top