Μηχανακια που σταματαει το ψαξιμο...

Reaction score
2
το ξερω οτι ολοι εχουμε το σαρακι να βελτιωνουμε συνεχως τον ηχο μας με αλλαγες συσκευων η και αλλων περιφεριακων...υπαρχουν ομως και καποιες συσκευες που τις λατρευουμε..εχετε εσεις καποια τετοια συσκευη που δεν θα την αλλαξετε ποτε...????η αγαπημενη σας τελος παντων ειτε εξαιτιας του ηχου της ειτε για καποιο αλλο λογο...????και ποιος ειναι ο λογος???
εγω πιστευω οτι θα συμβιωσω αρκετο καιρο ακομα με τον gryphon..... :D :D εχει ολα εκεινα τα στοιχεια που θα μπορουσα να ζητησω απο ενα ενισχυτη.....εσεις???

Reaction score
25.524
εγω εχω καταληξει σε ηχειο προ και τελικο, τουλαχιστον για τα επομενα 3 χρονια (μεγαλη μπουκια φαε κλπ) για τους ιδιους λογους η μαλλον για την ακριβεια τα 9 απο τα 10 απο αυτα που θα ζητουσα.
πραγματικα αισθανομαι ετοιμος να επενδυσω σε δισκακια (αν εξαιρεσουμε τις μικρο μοντιφουλες βεβαιως βεβαιως, κανα καλωδιακι ,κανα κουτι για τον προ κλπ κλπ).
εξαλλου εχουμε και τον γειτονα...

Reaction score
3.518
Εγώ δεν θα αλλάξω ποτέ τον ραδιοφωνικό μου δέκτη. Το QUAD FM3.
Επίσης τον λαμπάτο προενισχυτή μου, δικής μου κατασκευής και σχεδίασης.
Επίσης έναν μικρό τροποποιμένο ολοκληρωμένο της Sugden.

Ολα τα υπόλοιπα θα φύγουν κάποια στιγμή. Μου αρέσουν οι αλλαγές .

Reaction score
3.518
Εν τω μεταξύ δεν έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια κάτι που θα με κάνει να ανατριχιάσω.
Ειδικά στο θέμα των ηχείων, τα περισσότερα που έχω ακούσει είναι αρκετά πιο πίσω τεχνολογικά από τα υπόλοιπα συνοδά.

Το θέμα των ηχείων πάντα με απασχολούσε. Εκεί πρέπει να πάνε όλα τα λεφτά.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.037
Μερικές μηχανές που μου έρχονται στο νου…

Ο Yamaha μου που είναι αισίως 28 ετών και παίζει. Βέβαια, έχει τζογάρει λιγάκι το γρανάζι του μεταβλητού, αλλά και τι έγινε; Επίσης, ένα Revox B77 ή PR99, ειδικά το τελευταίο. Κάποιος τελικός σε τάξη Α της Plinius. Επίσης, το SL1200. Tα «παλιά» player της Copland, (266, 277 και 288), όπως επίσης και ο CSA 14. Τέλος, τα μεγάλα BW και όλα τα ATC.

Reaction score
0
Δεν πρόκειται να αλλάξω τα BW802D για δύο λόγους:

1. Γιατί ηχητικά είναι αυτό που έψαχνα (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καλύτερα).
2. Γιατί δεν παίζω τυχερά παιχνίδια.

Όλα τα υπόλοιπα - ενισχυτής, πηγή - θα είναι υπό αναζήτηση για λίγο ακόμη.

Reaction score
3.518
Η αρχική ερώτηση είναι για τα μηχανήματα που έχουμε ή για όλα γενικώς που αν είχαμε δεν θα τα αλλάζαμε ?

Reaction score
2
που ΕΧΟΥΜΕ.!!!!!..και μετα απο τη συμβιωση μαζι τους εχουμε κατασταλαξει οτι ειναι για μας....!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τις περισσότερες φορές πάντως, με ηχεία κολλάμε όχι με κάτι άλλο.
Εγώ σίγουρα θα ζήσω αρκετά χρόνια με τα ηλεκτροστατικά μου και τον ντιούικο τελικό του bro. Πάνε πακέτο.
To πιθανότερο είναι μάλιστα πριν φύγουν, όταν φύγουν, να αναβαθμιστούν, ενώ του χρόνου θα συνοδεύονται και από κανα τεράστιο sub... Θα δούμε.

Όλα τα υπόλοιπα είναι 100% σίγουρο ότι θα αλλάξουν πιο νωρίς.
Για την ώρα, έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου, ότι για 2 χρόνια τουλάχιστον, δεν θα κάνω καμία αλλαγή στο σύστημα, βαριά βαριά κανένα καλώδιο...

Οπότε τώρα αγοράζουμε μουσική που λέει και ο Κρόκμαν. Βούρ.

Reaction score
3
Ηχεία,ενισχυτές,player,πικάπ,phono stage,kασσετόφωνο,την τρέλλα που με δέρνει... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: και την πρώτη μου μοτοσικλέτα... :lol: :lol: :lol:

Ολα τα άλλα τα αλλάζω αμα λάχει... :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
2
Εγω ρε γαμωτο ακομη δεν εχω καταληξει μετα απο τοσα χρονια.Ειδικα τωρα που αλλαξα και σπιτι εκει να δειτε αλλαγες.Βλεπω να "σπρωχνω" ακομη και τα ηχεια μου.

Reaction score
1
τα ηχεια ( spendor sp2/3) και το παιδι μενουν
ολα τα υπολοιπα μπορει και να αλλαξουν :)

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
Νίκο το παιδί είναι το μόνο σίγουρο, πότε θα κάνουμε ακρόαση?!

Reaction score
1
Γ. ΚΟΨ. said:
Νίκο το παιδί είναι το μόνο σίγουρο, πότε θα κάνουμε ακρόαση?!
οποτε θες..
τα πουλας τα ηχεια??? :D

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
δύσκολο να αποχωριστείς Sonus ελαφρά την καρδία, πάω για συλλέκτης.....
θα σε περιμένω για ακρόαση Νικ........

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv