Μη κεντραρισμενος δισκος στροφες

Reaction score
3
Καλησπερα σε ολους
Θα ηθελα να μοιραστω καποιες σκεψεις.
Συλλεγω δισκους αρκετα χρονια κ το τελευταιο διαστημα παρατηρω οτι ολη αυτη η "ανθηση" του βινυλιου δεν συνεπαγεται κ ανοδος ποιοτικη των δισκων,το αντιθετο θα ελεγα.
Λοιπον να μην πολυλογω
Αγοραζω το νεο αλμπουμ των slowdive (στα καλυτερα του 2018 σε αρκετες λιστες κ φοβερο αλμπουμ) καθομαι να το ακουσω κ κατι δεν παει καλα σαν να χανει στροφες.πωπω σκεφτομαι προβλημα ιμαντας μοτερ τι κανω?διαβασα εδω για στροβοσκοπιο κτλ κατεβαζω δοκιμαζω ολα τελεια τι εγινε τωρα λεω.αλλαζω δισκο τελεια
Ξανα slowdive τα ιδια.κοιταζω καλυτερα κ παρατηρω οτι ο δισκος ειναι μη κεντραρισμενος!!!ο βραχιονας πηγαινε περα δωθε προς το τελος του αλμουμ
Απαραδεκτο κ δεν ειναι 1η φορα που σε νεες κυκλοφοριες συμβαινουν ευτραπελα.πριν αγορασω πλεον δισκο πηγαινω στο discogs για κριτικες
Κ τωρα δυο ερωτησεις
Τον δισκο τον πακεταρω κ τον στελνω στην ιδια την εταιρεια για αλλαγη ή στο καταστημα?
Κ μια θεωρητικη αν ενας τετοιος δισκος παιξει στο πικαπ μπορει να δημιουργει προβλημα σε βραχιονα ή κεφαλη ή απλα καταστρεφεται ο δισκος απο την περιεργη κινηση στα αυλακια

TGD

Reaction score
10.615
Όχι, δεν θα έχεις πρόβλημα φθοράς. Ξεκίνα από το κατάστημα, και να ελπίζεις να μην είναι όλη η παρτίδα έκκεντρα τρυπημένη...

Reaction score
578
Πρέπει να έχει μεγάλο πρόβλημα εκκεντροτητας για να είναι τόσο αντιληπτό ακουστικά στις 33 στροφες. Εμένα μου έτυχε πρόσφατα με ένα 45αρι από το καλάθι των μεταχειρισμένων, όπου και εγώ είχα την ίδια αίσθηση αυξομείωσης των στροφών. Τώρα όσον αφορά την αλλαγή του δίσκου νομίζω πως είναι εφικτή αν αγοράστηκε από επώνυμο κατάστημα

Reaction score
3
Με μια γρηγορη ματια στα σχολια του discogs για την κυκλοφορια αναφερουν αρκετοι "off center" ζητημα.
Καποιοι επισης που δεν ειχαν τετοιο θεμα μιλανε για ενοχλητικα click & pops.
Κριμα
Απο την μια να ανεβαινουν κατακορυφα οι τιμες δισκων κ να μιλαμε για τετοια

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas