Μιά βοήθεια...

Reaction score
1
Θέλω να προβώ στην αγορά δικάναλου ενισχυτή, CDp και ηχείων τριών δρόμων που θα μπούν στο πριβέ μου δωμάτιο (4 τ.μ περίπου)...
Αυτό που θέλω είναι να έχουν δύναμη και να παίζουν καλά σε υψηλές εντάσεις, τουτέστιν να πηγαίνουν στομάχια και εντόσθια βόλτα και τα φωνητικά να μου τρυπάνε τον εγκέφαλο :116: ...επίσης θέλω να έχω πλήρη έλεγχο σε treble, loudness και bass, δεν μου αρέσει η ξεραϊλα...Ξένη μουσική δεν ακούω, μόνο λαϊκά θα παίζουν κανα δεκάωρο τη μέρα :107: ... http://www.youtube.com/watch?v=R6Tik4RCbBc

Αν έχει φτιάξει κάτι κάποιος συμφορουμίτης θα ήμουν υπόχρεως τα μάλα αν με καλούσε να ακούσω και να πάρω ιδέα :107:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.787
:111::121: Σε τέσσερα τετραγωνικά ηχεία τριών δρόμων? :142::114:

Αχχ Νικολάκη,σκούρα τα πράγματα!

Reaction score
29.721
Απάντηση: Μιά βοήθεια...

Νικόλα PA ηχεία , υπάρχουν διάφορα, με μεγάλη ευαισθησία και ενα ενισχυτάκο 2χ100 θα κάνεις παρτυ με ούζα.
Υπόψην pa με 1 12ιντσο και μια κόρνα.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Δεν θέλεις σύστημα.................μεγάλα ακουστικά θέλεις και δεν το ξέρεις:203::126:

Reaction score
1.788

η αλλη λυση ειναι να βρεις τα αρχαια esl 57 !!!! θα τους βαλεις και μια ατσαλινα και θα τα κανεις ακουστικα!! οι σταθμες που θα ανεβαζεις , καιι ενα κιλοβαττ ενισχυτη να εχεις θα ειναι λιγο ποιο πανω απο την φωνη σου!! την δικη σου , οχι του Μαρκου!!!!!!

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Μιά βοήθεια...

Δεν θέλεις σύστημα.................μεγάλα ακουστικά θέλεις και δεν το ξέρεις:203::126:
τους καημενους τους γειτονες σκεφτομαι εγω με... ζαζοπουλο θα σκουζουν πρωι βραδυ χαχαχαααχαααααα :119::119:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μιά βοήθεια...

τους καημενους τους γειτονες σκεφτομαι εγω με... ζαζοπουλο θα σκουζουν πρωι βραδυ χαχαχαααχαααααα

Που νομίζεις ότι μένω ρε στην Εκάλη ; :142: όλοι τέτοια ακούνε εδώ και γουστάρουνε :116:

Τους έχω κάνει άλογα με το NAD :116:

Reaction score
1

τους καημενους τους γειτονες σκεφτομαι εγω με... ζαζοπουλο θα σκουζουν πρωι βραδυ χαχαχαααχαααααα

Νέαι παραλαβαί :116: μάθε μπαλίτσα αγόρι μου σου λέω :142:

Reaction score
31

Νέαι παραλαβαί :116: μάθε μπαλίτσα αγόρι μου σου λέω :142:

ποτε θα πιουμε κανεναν καφε να ακουμε τον αλεκο και μετα τον χαρη να γουσταρουμε νικο
διπλα ειμαστε και να φερω και κανεναν σκληρο μαζι

Reaction score
1

ποτε θα πιουμε κανεναν καφε να ακουμε τον αλεκο και μετα τον χαρη να γουσταρουμε νικο
διπλα ειμαστε και να φερω και κανεναν σκληρο μαζι

Οποτε θέλεις, στο σπίτι κλεισμένος είμαι συνέχεια, μαζί με το σκληρό φέρε και κανα μπουκαλάκι μαζί :116: ξηροκάρπια έχω...

Reaction score
1

Παράγγειλα τα Heco Victa 200 και βάσεις ηχείων τις Omnimount Gemini-2 για να τα τοποθετήσω.Θεωρώ πως είναι ότι πρέπει για τον NAD αλλά και για το δωμάτιο.Από εντάσεις καλά πάνε όσο τα άκουσα βέβαια, μου κάνει φοβερή εντύπωση πως δύο τόσο μικρά σκατούλια βγάζουν τόσο γεμάτο και δυνατό ήχο ! Μάλλον απείχα πολλά χρόνια και η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ, έχω μείνει στο 1990 :142:

Ευχαριστώ πολύ τον Παντελή (Tyler Durden) για τις υποδείξεις του και τη γνώση που μου πέρασε ! Man σε περιμένω πάραυτα να κεράσω ένα τσιμπούσι με κρασά και κρέατα :116:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Παράγγειλα τα Heco Victa 200 και βάσεις ηχείων τις Omnimount Gemini-2 για να τα τοποθετήσω.Θεωρώ πως είναι ότι πρέπει για τον NAD αλλά και για το δωμάτιο.Από εντάσεις καλά πάνε όσο τα άκουσα βέβαια, μου κάνει φοβερή εντύπωση πως δύο τόσο μικρά σκατούλια βγάζουν τόσο γεμάτο και δυνατό ήχο ! Μάλλον απείχα πολλά χρόνια και η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ, έχω μείνει στο 1990 :142:

Ευχαριστώ πολύ τον Παντελή (Tyler Durden) για τις υποδείξεις του και τη γνώση που μου πέρασε ! Man σε περιμένω πάραυτα να κεράσω ένα τσιμπούσι με κρασά και κρέατα :116:
καλοακουστα Νικολα, σε πρωτη ευκαιρια θα ρθω για παρτυ χοληστερινης :142:

Reaction score
1

Ενα ορεκτικούλη :410: μέχρι να συνέλθω, να πετάξω τα σκουπίδια μη πέσει τηγάνι το μεσημέρι που θα σχολάσει το αίσθημα και τα λέμε :116:

Reaction score
1

Το λοιπόν τα ηχεία τα βρήκα με λίγο ψάξιμο στο ιντερνετ από γνωστό κατάστημα που τα είχε demo.Μετά από τηλεφωνική επαφή μου εξήγησαν ότι έχουν μιά δυό μικρές γρατζουνίτσες στο πλάϊ και ότι δεν έχουν παίξει πολύ.Μου πρότειναν και δυό βάσεις να τα βάλω επάνω.Επίσης προσφέρθηκαν να μου τα στείλουν στο σπίτι με αντικαταβολή, επειδή ως γνωστόν έχω πρόβλημα μετακίνησης και δεν μπορούσα να πάω από εκεί να τα πάρω...

Λόγω των μικρών γρατζουνιών και της demo κατάστασης μου έκοψαν αρκετά χρήματα από την τελική τιμή μαζί με τις βάσεις, έτσι λοιπόν το τελικό τους κόστος ήταν 90 ευρώ με τις βάσεις και τα μεταφορικά !
Ειλικρινά οι γρατζουνιές δεν φαίνονται αν δεν τις παρατηρήσεις από πολύ κοντά, ενώ η κατάστασή τους είναι άψογη...

Reaction score
1

Οι βάσεις της Omnimount μοντέλο Gemini-2 στο κουτί τους περιμένουν να τις μοντάρω.Ευτυχώς που ήταν ο γιός μου στο σπίτι και τις βίδωσε γιατί τα δικά μου χέρια δεν...:142:

Reaction score
1

Οι βάσεις έχω ύψος 61cm ενώ υπάρχει και προέκταση στη συσκευασία που τις ανεβάζει στα 73cm.H ποιότητα κατασκευής τους είναι εξαιρετική ενώ έχουν και ανταλλακτική πατούρα σε χρώμα ξύλου για να ταιριάζουν με άλλο χρώμα ηχείων !
Επίσης έχουν κάτι΄"αόρατες" τρύπες για να περνάει το καλώδιο από μέσα και να μη φαίνεται, θα το κάνω αργότερα που θα τα τοποθετήσω στη μόνιμη θέση τους...τώρα δοκιμάζω :142:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.096
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67