VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.057
36W x 38D x 140H καλο κουραγιο, μην το κανεις ασπρο, το προτιμω ερυθρολευκο ....
Κόκκινο στα ηχεία δε λέει. Το κόκκινο λέει εκεί που πρέπει. Πουθενά αλλού!36W x 38D x 140H καλο κουραγιο, μην το κανεις ασπρο, το προτιμω ερυθρολευκο ....
Μαλλον λαθος προσεγγιση εκανες η οποια δεν ειχε και τα καλυτερα αποτελεσματα μιας και δημιουργησε θεμα.
Θα πρεπει να εισαι πιο προσεκτικος αλλη φορα οταν κοουταρεις στο θεμα καποιου και να εννοεις καποιους αλλους,λυπαμαι.
Sure?Κόκκινο στα ηχεία δε λέει.
Το θεμα το δημιουργησε ο ζιζικ και μονο αυτος με την παρορμητικοτητα του.Για να τελειώνει αυτή η ιστορία Αντώνη, το θέμα το δημιούργησες εσύ.
Περίμενα να καταλαβαίνεις περισσότερα...
Οσο για τις προτροπές, νομίζω πως δεν είσαι σε θέση να τις κάνεις.-
Ο Πετρος επιβεβαιωνει αυτα που λεω,μηπως τον περιμενες και αυτον ποιο εξυπνο?Νίκο, είναι συνήθης πρακτική σε fora (τουλάχιστον όταν κάποιος δε βιάζεται ή θέλει να είναι απόλυτα σωστός), όταν quoteάρει ένα ποστ κάποιου, είτε να σβήνει τα άσχετα, είτε να κάνει bold κάποιες λέξεις που τον ώθησαν να quoteάρει.
Νομίζω ότι και οι 2 πλευρές και ο Zizik (#34) και ο Αντώνης (#43) καλώς έγραψαν και νομίζω καλό είναι να σταματήσουμε εδώ.
Δεχομαι την συγνωμη και τελειωνει το θεμα εδω.Θα απαντήσω λοιπόν.
Με το "εκατέρωθεν" προφανώς εννοώ τον Σκαλ και τον EAR.
Όπως εξάλλου κατάλαβαν και όλοι όσοι μίλησα από χθες.
Με ανθρώπους με τους οποίους δεν έχω καμία σχέση και επαφή δεν κάνω αστειάκια.
Αν ο τρόπος που το εξέφρασα δεν ήταν σε εσάς σαφής, ζητώ συγγνώμη. To quote αφορούσε μόνο το εγώ δεν.
Καλά βρε συ .....είναι καρέκλα αυτό που έβαλες ?Sure?
![]()
είσαι αρχηγός ρε, πάει και τέλειωσε!Κόκκινο στα ηχεία δε λέει. Το κόκκινο λέει εκεί που πρέπει. Πουθενά αλλού!
![]()
![]()
Eξαρτάται από το πόσο γίνονται αντιληπτά ως ΄΄Ηχεία΄΄ σκέτα ή ως ηχεία lifestyle...Sure?
![]()