Μια ακόμη προσπάθεια σε μικρό χώρο

Reaction score
23
Σωστός. Το χω διαβάσει αλλά θα προτιμούσα αν υπάρχει επιλογή από Θεσσαλονίκη. Καλύτερη συνεννόηση και πιο εύκολη η επιτόπια επίσκεψη / επισκέψεις. Ελπίζω να βγάλω άκρη...αν όχι φαίνεται σοβαρή επιλογή. Επίσης προτιμώ custom κατασκευές και όχι έτοιμες λύσεις εμπορίου και λόγω κόστους και λόγω επίλυσης συγκεκριμένων θεμάτων του χωρου.

Reaction score
30.455
Ποια;
Η ειδική ρε!
Η αντίθετη της γενικής!:D

Πολύ το χαίρομαι ρε κερατά που θα κάθεσαι καλοκαιριάτικα μεσ' το λιοπύρι ,να μεταφέρεις μηνύματα στα άσχετα...:p
[DOUBLEPOST=1501848898][/DOUBLEPOST]
- και εγώ από την Αμφιάλη :boast:
Ε πιάσε άλλο ένα μπουκάλι..:D

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.309
Η ειδική ρε!
Η αντίθετη της γενικής!:D

Πολύ το χαίρομαι ρε κερατά που θα κάθεσαι καλοκαιριάτικα μεσ' το λιοπύρι ,να μεταφέρεις μηνύματα στα άσχετα...:p
κακίστρω!

Reaction score
91
Θα σας τιμωρήσει ο Παπαευγενιος !Άμα γουστάρει κ hari δεν τραβάω κανένα ζόρι...αλλά εδώ λέμε την γνώμη μας .και αν είμαι εκτός θέματος να μας στο πει ο ενδιαφερόμενος! Αν έχεις κάτι να πεις υπάρχει και το πμ.Για να μην γεμίζουμε με βλακείες το θέμα .

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.309
Θα σας τιμωρήσει ο Παπαευγενιος !Άμα γουστάρει κ hari δεν τραβάω κανένα ζόρι...αλλά εδώ λέμε την γνώμη μας .και αν είμαι εκτός θέματος να μας στο πει ο ενδιαφερόμενος! Αν έχεις κάτι να πεις υπάρχει και το πμ.Για να μην γεμίζουμε με βλακείες το θέμα .
από βλακείες άλλο τίποτα..:whistling:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7