Μια βοηθεια: Ποια τραγούδια είναι αυτα?

Reaction score
180
Παιδια δεν μπορω να βρω απο πια CD's ειναι δυο τραγουδακια. Τα ξεπατικωσα απο DVD με "θαλασσινο" περιεχομενο. Στο παρακατω αρχειο ειναι απο ενα μικρο αποσπασμα απο τα δυο τραγουδια. Οποιος φίλος μπορει ας βοηθήσει.

http://rapidshare.com/files/37247577/file3.zip

Reaction score
180
Για το download πατετε κατω δεξια "free" παιδια, σε περιπτωση που καποιος δεν γνωρίζει. Το αρχειο ειναι μικρό, περιπου 1mb.

Reaction score
4
Γιατι δεν τα τραγουδας καλυτερα στον Αρβανιτακη ? Απανταει αμεσως! Στειλτα με e-mail ξερω εγω τι σου λεω ... :happy_5:

Reaction score
50
teo νομίζω καλύτερα να μεταφέρεις το θέμα σου στην κατηγορία "Μουσική" ή να το μεταφέρει κάποιος συντονιστής εκεί.

EDIT: να το μεταφέρεις = να το ξαναανοίξεις εκεί.

Reaction score
180
Εχεις απολυτο δικιο. Εβαλα το θεμα σε λαθος κατηγορία. Τωρα το ειδα.

Reaction score
17.551
Δεν τα εχω ξανακουσει...

Μπορεις να ρωτησεις και στον ραδιοφωνικο σταθμο μεσω e-mail,θα σου πουν.:)

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Δεν μπορώ δυστυχώς να βοηθήσω το φίλο teosat γιατί τα κομμάτια μου είναι εντελώς άγνωστα...

Θα ήθελα όμως να "εκμεταλλευτώ" το thread του για να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό, που μπορεί να βοηθήσει τον ίδιο αλλά και άλλους σε παρόμοιες περιπτώσεις:
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιου είδους λογισμικό που να μπορεί να αναγνωρίσει μουσικά κομμάτια με βάση ένα τμήμα κυματομορφής (π.χ. ηχογραφημένο απόσπασμα όπως εδώ), συνδεόμενο με κάποια database στο Internet?

Reaction score
4
Δεν μπορώ δυστυχώς να βοηθήσω το φίλο teosat γιατί τα κομμάτια μου είναι εντελώς άγνωστα...

Θα ήθελα όμως να "εκμεταλλευτώ" το thread του για να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό, που μπορεί να βοηθήσει τον ίδιο αλλά και άλλους σε παρόμοιες περιπτώσεις:
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιου είδους λογισμικό που να μπορεί να αναγνωρίσει μουσικά κομμάτια με βάση ένα τμήμα κυματομορφής (π.χ. ηχογραφημένο απόσπασμα όπως εδώ), συνδεόμενο με κάποια database στο Internet?
Τι ειπες τωρα βρε Μαρια !!! Ψψψψψψψψψψ ..........
Αν δεν υπαρχει ειναι πολυ καλη ιδεα και μολις την εδωσες δωρεαν !!!
Τρεχα για copy right γρηγορα !!! :cool_4:

Reaction score
180
Δεν τα εχω ξανακουσει...

Μπορεις να ρωτησεις και στον ραδιοφωνικο σταθμο μεσω e-mail,θα σου πουν.:)
Δεν ειναι απο ραδιοφωνο αλλα απο DVD περιοδικων με θεμα την θαλασσα. Η ιδεα ομως ειναι καλη, γιατι τελικά, ισως μπορώ να απευθύνω ερώτηση στη παραγωγή των περιοδικών.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Μια βοηθεια: Ποια τραγούδια είναι αυτα?

Υπάρχει. Μάλιστα η Vodafone είχε ανάλογη υπηρεσία που μέσω κινητού αναγνώριζε το τραγούδι.
...και αν δεν κάνω λάθος είναι μέσα στα προσεχώς του google, όπως και κάτι που θα έχει να κάνει με αναζήτηση foto.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Μια βοηθεια: Ποια τραγούδια είναι αυτα?

Υπάρχει και λέγεται Moodlogic.
Θα το βρείτε εδώ www.moodlogic.com

Reaction score
1
Δεν ξερω κατα ποσο αποτελεσματικα ειναι αυτου του ειδους τα προγραμματα αλλα ορμωμενος απο την ιδεα της Μαριας εφτιαξα ενα προχειρο κυκλωματακι που ΘΑ αναγνωριζει τραγουδια και τραγουδιστες και μαλιστα χρησιμοποιωντας ελληνικης κατασκευης ολκληρωμενα κυκλωματα.

Εδωσα τα δεδομενα του φιλου teosat τοσο απο την αναλογικη εισοδο οσο και απο το ενσωματωμενο πυκνωτικο μικροφωνο αλλα δυστυχως καθως η ιδεα βρισκεται ακομα στα σπαργανα το κυκλωμα παροτι εφτασε κοντα, δεν καταφερε να αναγνωρισει επιτυχως τη φωνη.
Για του λογου το αληθες ιδου και το σχεδιαγραμμα... :happy_9:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa