Μια βραδυά στου antman

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.785
Χθες το βραδάκι μετά από πρόσκλησή του, πήγαμε 4 "βλαμμένοι" στο σπίτι του αγαπητού μας γιατρού, του Αντώνη (antman)
O Κώστας EAR, ο Τάσοςhttp://www.avsite.gr/vb/member.php?24189-Abessalom Abessalom, ο Αλέξης Alex_T κι εγώ τον επισκεφθήκαμε εις την έδρα του με σκοπό να παίξουμε με τα παιχνίδια του Αντώνη, να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα (π.χ. καλώδια), να κάνουμε ακροάσεις και θεάσεις, να πιούμε μπύρα κ.λ.π.

Το συστηματάκι του Αντώνη με αξιοπρεπή ήχο που βελτιώθηκε μετά τις παρεμβάσεις και τις διορθώσεις του Κώστα.

Αποτελείται από καλά κομμάτια που κάπου κάπου αλλάζουν με καλύτερα (βλαμμένος γαρ)

Και με μια πενηντάρα TV που νομίζεις ότι είναι 32άρα, διότι την βλέπει από τα 8 μέτρα!

Και τα ELAC σαράουντ πάνω στις βασούλες που έφτιξα με τα χεράκια μου!

Συνεχίζεται, μη φεύγετε.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.785
Απάντηση: Μια βραδυά στου antman

Ο Κώστας όταν άρχισε η ακρόαση άρχισε να ξύνεται και πήγε κοντά και άρχισε τα πειράματα και τα σκαλίσματα.

Και άκουγε και δοκίμαζε και ξανα άκουγε και πείραζε το σαμπ, μέχρι που κάτι του έκατσε πιο καλά.

Μετά από πειραματισμό με συχνότητες αποκοπής, φάσεις, εντάσεις κ.λ.π. ησύχασε και καθήσαμε να ακούσουμε το αποτέλεσμα.
Το οποίο όπως όλοι συμφωνήσαμε ήταν πολύ καλύτερο του προηγούμενου.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.785

Η μπύρα έτρεχε άφθονη στα ποτήρια και κάποια στιγμή ήρθαν και κάτι ψιλά συνοδευτικά μην πάθουμε καμιά υπογλυκαιμία.

Ο προβολέας Sony W60 στέκεται αγέρωχος στο ταβάνι.

Και φωτίζει μια οθόνη 100 ιντσών που νομίζεις ότι είναι 60. (τα 8 μέτρα που λέγαμε)

Αλλά η εικόνα σκίζει. Κι εκεί όλοι μας βάλαμε ένα χεράκι και την βελτιώσαμε στα σημεία.
Τώρα είναι υπέροχη και αν δεν ήταν όλοι οι τοίχοι άσπροι θα ήταν πολύ καλύτερη.

Μετά από πολλή κουβέντα, παιχνίδια, φαΐ, ποτό και κάτι υπέροχα παγωμένα σφηνάκια, καταλήξαμε στο τέλος να βραβεύσουμε τον Αντώνη σαν τον κάτοχο του πιο χαϊεντάδικου απορροφητήρα που έχουμε δει !!

Αντώνη συγχαρητήρια.
Και σ΄ευχαριστούμε για την υπέροχη βραδυά που μας χάρισες και την φιλοξενία.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Κυρ Μελιδ.....για μετεφερετο στις Ηχητικες αποδρασεις νεε μου....εκει πανε αυτα τα meeting!!!!!!!!!!!!!!!!

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Μια βραδυά στου antman

Τώρα είναι υπέροχη και αν δεν ήταν όλοι οι τοίχοι άσπροι θα ήταν πολύ καλύτεροι.
να κουβαλάτε και μπογιές μαζί σας άλλη φορά, να τον περνάτε ενα χεράκι σκούρο τον τοιχο. :116::116:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.785

Μετά η εταίρα του Αντώνη θα μας καθαρίσει με την μπαντανόβουρτσα.
Ο Αντώνης τους έδιωξε όλους, παιδιά και σύζυγο, για διακοπές και τώρα που είναι ζωντόχηρος για λίγες μέρες βρήκε τη χαρά του.
Αλλά μόλις γυρίσει η εταίρα του θα πέσει αυστηρή επιθεώρηση για τυχόν αλλαγές.
Ξέρει αυτή με τι βλαμμένο έχει να κάνει.

Reaction score
39

Kαταρχάς να ευχαριστησω τους φίλους που ηρθαν αν και έλειπαν ορισμενοι (διακοπές γαρ).
Περίμενα ότι η συναντηση μάλλον θα ήταν περισσότερο για το χαβαλέ και για την παρέα, παρά για ακρόαση. Εξάλλου δεν υπήρχε και κάτι φοβερό να ακουσει και να δει κάποιος από τους παρευρισκομενους. Οι καλεσμενοι όμως διαπίστωσαν πώς το συστηματακι μου ήταν άρρωστο και έτσι άρχισαν τις αξονικές και τα χειρουργεια. Όπως και ναχει , το θέμα ειναι οτι περασαμε πολύ καλά και μάλλον θα το επαναλάβουμε λιαν συντόμως (θα ειμαι για αρκετες ημερες ακομη ελευθερος).

ΥΓ1: Η βελτίωση σημαντική (!!!)
ΥΓ2: Κωσταυτιά προσκυνώ! Θεός! ( όλοι έβαλαν βεβαια το χερακι τους)
ΥΓ3: Γιάννη (ichaltou) θα το θυμαμαι αυτο για την μπογια όταν θα ξαναερθω σπιτάκι σου!!!
ΥΓ4: Ήθελα κα να ήξερα ποιανού ήταν αυτή η φωτογραφική μηχανή!! Τέλος πάντων , οποιανου και να είναι θα κατασχεθει και θα καταστραφεί. Σε όλες τις φωτό μου προσθετει βάρος.... Ενω αντίθετα μου κόβει και μποι....:103:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.020
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια βραδυά στου antman

ΥΓ4: Ήθελα κα να ήξερα ποιανού ήταν αυτή η φωτογραφική μηχανή!! Τέλος πάντων , οποιανου και να είναι θα κατασχεθει και θα καταστραφεί. Σε όλες τις φωτό μου προσθετει βάρος.... Ενω αντίθετα μου κόβει και μποι....:103:

Την επόμενη φορά θα φέρω τη δικιά μου και μερικούς φακούς να το ξαναπροσπαθήσουμε... εν ανάγκη θα σας αλλάξω στο φωτομάγαζο κεφάλια με τον Αλέξη.
Πάντως τα ηχεία όντως μεταμορφώθηκαν. Δεν σου κρύβω ότι αρχικά τα μεσαία-μεσοϋψηλά μου φαίνονταν μεταλλικά με έναν απροσδιόριστο όμως τρόπο... τελικά με το πείραγμα στο σαμπ ήρθε κι έδεσε το πράγμα. Να ήταν και η απαλειφή το υψίσυχνου θορύβου; Μπορεί να έπαιξε κι αυτό ρόλο... πάντως ο γιατρός ξέρει τελικά πολλά όπως φάνηκε. Ο συνάδελφός μου κόντεψε να μας στερήσει από εικόνα, αλλά διορθώθηκε κι αυτό :142:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Φτού να μη σας ματιάσω ρε τρελλόπαιδα!

Antman , ποιά είναι τα ηχεία με τους ''μεταλλικούς'' κώνους?

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004

ΥΓ3: Γιάννη (ichaltou) θα το θυμαμαι αυτο για την μπογια όταν θα ξαναερθω σπιτάκι σου!!!
περιμένω κάτι απο εσένα...

Reaction score
39

Φτού να μη σας ματιάσω ρε τρελλόπαιδα!

Antman , ποιά είναι τα ηχεία με τους ''μεταλλικούς'' κώνους?
Elac FS 207 Anniversary Edition.
Λοιπόν Νίκο, όταν άρχισα να ψαχνομαι πριν 3 περιπου χρονια για το που θα δωσω τα χρηματα μου, μου σύστησαν να παω σε ...συγκεκριμενο καταστημα και να ζητησω τον κ. Αρβανιτακη που.." είναι καλό παλληκάρι και θα σε κατατοπίσει σχετικά". Προσπάθησα και δε σε βρηκα καμια απο τις 3 φορες που ήρθα τότε ... Ποτέ βέβαια δεν ειναι αργα , αλλά τωρα βρηκα και τους υπολοιπους βλαμμενους!

Reaction score
39

περιμένω κάτι απο εσένα...
Βάλε και καμια καρδούλα μετα τις τελείτσες και κατι θα γίνει:114:. Όχι τιποτα άλλο. Θα το διαβασει και η γυναικα μου. (και τι θα παθω που δεν ειχα σφουγγαρίσει...:142:).

Θα το κανονίσουμε και αυτό και φυσικα θα επαναλαβουμε το γεγονος!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.111

να είσαι καλά γιατρέ μου για όλα! πολύ σπέσιαλ και τα σφηνάκια (βισάντο, ε? καλά το λέω?)

ο απορροφητήρας ολ δε μάνεϊ! ο πιο χάι έντ απορροφητήρας (μίλε, όχι ότι κι ότι)

να επαναληφθεί λίαν συντόμως, να μη ξεχνιόμαστε! κι άλλαξε τα ηχεία μεταξύ τους, το ρου βάλτο στο λου, ξέρεις εσύ!

θα φέρω και μηχανή αλλά και φακούς της προκοπής (ξεχάστηκα εντελώς αυτή τη φορά)

Reaction score
171

Θα αναφερθώ πρώτα στην παρέα με μια λέξη. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! Πήγαμε κατά τις 8.30 στου Αντώνη και φύγαμε στις 01.00. Πέρασε η ώρα χωρίς να το καταλάβουμε.
Πολλές μπίρες, πολύ κέφι, πίτσες και σφηνάκια!

Πληθωρικός ο Denon 4308, εξαιρετικό το Denon 3930, δυνατός ο Rotel 1572. Τα ηχεία πολύ "λίγα" για τον χώρο. Είναι o αδύναμος κρίκος, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Αντώνης θα δώσει τη μάχη του σε αυτό τον τομέα.

Αντώνη ευχαριστούμε για την υποδειγματική φιλοξενία!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.785
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια βραδυά στου antman

Λοιπόν να διορθώσω λίγο.
Όντως η φωτογραφική μου είχε λίγο σφάλμα και το διόρθωσα.
Η σωστή φωτο είναι αυτή.

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια βραδυά στου antman

Αυτό θα πει φίλος!!!! Απο δω και στο εξης θα ερχεστε μονο μ,ε τη δικη σου μηχανη!
ΥΓ: καλά ε, ειμαι και πολύ τεκνό! δεν το χα προσεξει...

Reaction score
10

Και το Mede8er 400Χ πρωτη μουρη στην οθονη...:126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney