Μια καλη 32" σε νορμαλ τιμη. (LCD μονο!!)

Reaction score
0
Καλημερα σε ολους και ολες.......

Η πεθερα μου θελει να παρει μια lcd 32" και ο κληρος πεφτει σε μενα να βρω ποια να παρει.....η αληθεια ειναι οτι ουτε dvd δεν βλεπει οποτε δεν χρειαζετε καν να σκεφτουμε blue ray κλπ οποτε το full hd παει βολτα.....εκτος και αν οι τιμες ειναι τοσο κοντα αναμεσα σε μια full hd και hd ready που τοτε αλλαζει το θεμα....απ την αλλη επιδη πιο πολυ παρακολουθει τα καναλια σε μια full θα γινετε της κακομοιρας απο το χαλι το μαυρο και εγω θα τα ακουσω παλι!!!! εδω λοιπον ζηταω την βοηθεια σας για μια οσο το δυνατον καλητερη 32 τβ στην πιο λογικη τιμη και να ειναι lcd.....μην βιαστητε....της ειπα για plasma οτι ειναι καλητερες για να βλεπει καναλια.....αλλα ειναι ανενδωτη.....ειχε μια φιλη μου και καηκε....μου λεει συνεχεια.

Please help me!!!!!!

Reaction score
0
Αυτό που ζητάς, μοιάζει με λογικό σφάλμα.

Σαν αναλογία θα έλεγα:

-"Ψάχνω μοντέρνο σπορ αυτοκίνητο, να πηγαίνει πολύ καλά στο χωματόδρομο που θα το βάζω συνέχεια, και να μην είναι ακριβό έ;"

-"Πάρε τζιπάκι."

-"Α, δεν παίρνω τζιπάκι, είχε ένας φίλος μου, και του χάλασε."

Μην με παρεξηγείτε παιδιά, χιούμορ κάνω!

Reaction score
1
Απάντηση: Μια καλη 32" σε νορμαλ τιμη. (LCD μονο!!)

Δυστυχώς για την πεθερά σου,δεν βγαίνουν plasma στις 32'.

Reaction score
1
Δες την panasonic LX 70, το μοντέλλο με ψηφιακό δέκτη.
Τα πάει πολύ καλά στο τηλεοπτικό σήμα και έχει πολύ καλό πάνελ (IPS-A).

Reaction score
0
Καλημερα σε ολους και ολες.......

Η πεθερα μου θελει να παρει μια lcd 32" και ο κληρος πεφτει σε μενα να βρω ποια να παρει.....η αληθεια ειναι οτι ουτε dvd δεν βλεπει οποτε δεν χρειαζετε καν να σκεφτουμε blue ray κλπ οποτε το full hd παει βολτα.....εκτος και αν οι τιμες ειναι τοσο κοντα αναμεσα σε μια full hd και hd ready που τοτε αλλαζει το θεμα....απ την αλλη επιδη πιο πολυ παρακολουθει τα καναλια σε μια full θα γινετε της κακομοιρας απο το χαλι το μαυρο και εγω θα τα ακουσω παλι!!!! εδω λοιπον ζηταω την βοηθεια σας για μια οσο το δυνατον καλητερη 32 τβ στην πιο λογικη τιμη και να ειναι lcd.....μην βιαστητε....της ειπα για plasma οτι ειναι καλητερες για να βλεπει καναλια.....αλλα ειναι ανενδωτη.....ειχε μια φιλη μου και καηκε....μου λεει συνεχεια.

Please help me!!!!!!

πάρε plasma και πες της ότι είναι lcd.. !!!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.620
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75