Μια μικρη βοηθεια...

Reaction score
198
προσφατα μου χαριστηκε ενα Pioneer PD5700.
προς το παρον ολα καλα με οσα cd εχω και γνησια και αντιγραφες.

στο pc εχω πολλα αρχεια σε mp3 και flac.
σε τι αρχειο να τα μετατρεψω για να μπορω να τα γραψω σε cd και να παιζουν στο player?

προς το παρον εχω δοκιμασει να τα μετατρεψω σε wma και αφου τα εγραψα σε cd δεν εχω καταφερει να τα ακουσω απο το player
τα cd που κανω τις κοπιες ειναι cd-r

Reaction score
1.848
Απάντηση: Μια μικρη βοηθεια...

πρέπει να τα κάνεις audio cd και τίποτε άλλο.

Το cdplayer αυτό δε παίζει data αρχεία καμίας μορφής.

Το nero έχει σίγουρα τον τρόπο να το κάνει, φαντάζομαι και άλλα προγράμματα.

Reaction score
198

ευχαριστω
οσο αναφορα το nero ποια εκδοση να κατεβασω? μου βγαζει παρα πολλες και δεν εχω ιδεα.
στη συνεχεια πεταω τα αρχεια και απλα επιλεγω audio cd και οκ?

Reaction score
198

ακομα μια αποτυχημενη προσπαθεια οχι στην εγγραφη αλλα το να παιξει στο player...
μαλλον φταινε τα δισκακια δεν εξηγητε αλλιως... γτ αλλες αντιγραφες παιζει το player
γινεται η εγγραφη σωστα μαζι με την μετατροπη σε audio cd αλλα τιποτα, θα δοκιμασω με αλλης μαρκας δισκακια

Reaction score
198

τα ηδη cd-r που εχω και παιζουν κανονικα στο player γραφουν πανω cd-r audio 74min,( χ12 μαλλον ταχυτητα εγγραφης ).
αυτα που αγορασα και δεν παιζουν στο pioneer γραφουν πανω cd-r 700mb 80 min χ52.
υπαρχει διαφορά εκτος απο τα λεπτα? μηπως πρεπει να ειναι 74min και οχι παραπανω??

Reaction score
15.469
δε νομιζω audio απο data δισκακια να εχουν καμμια διαφορα, εχω γραψει και των δυο ειδων με nero 12 νομιζω σπασμενο
γραψε με την χαμηλοτερη ταχυτητα εγγραφης - εμενα με την ελαχιστη παιζαν κανονικα ,με οτιδηποτε μεγαλυτερο εβγαζαν μπλιμπλικια στο cd player
η χωρητικοτητα σε λεπτα δεν εχει καμμια σχεση

Reaction score
15.469
Re: Απάντηση: Μια μικρη βοηθεια...

δες και τις ρυθμισεις του προγγραματος που γραφεις ,εαν δεν εχει επιλογη για audio εγγραφη ,νομιζω πως πρεπει να τα κανεις pcm (αλλα δεν ειμαι και σιγουρος)
παντως τα mp3 σαν απολεστικο φορματ θα ακουγονται χαλια,τα flac θα 'ναι μια χαρα

και φυσικα ξερεις πως η πειρατεια σκοτωνει τη μουσικη
ελπιζω να κανεις αντιγραφα ασφαλειας ...οπως κι εγω αλλωστε :dance2:

Reaction score
198

σιγουρα κανω κοπιες ασφαλειας:dance2: αλλα εμενα δεν παιζουν στο pioneer..
πηρα αλλη μαρκα δισκακια, για να δουμε....

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια μικρη βοηθεια...

...

και φυσικα ξερεις πως η πειρατεια σκοτωνει τη μουσικη
.......:dance2:
:smile:

Επεξεργασία: Σας μιλάει ο Φρεντερίκος Λεφτίδης, ο άρχων της C.D.V.D. δισκογραφικής εταιρίας. Η Φρικηπαίδεια έκανε αναφορά με ειρωνικό τόνο στον τρόπο με τον οποίο εμείς οι ταλαίπωροι με όλες μας τις δυνάμεις προσπαθούμε να καταπολεμήσουμε την κακιά πειρατεία και να ακουμπήσουμε λίγο ψωμάκι στο στοματάκι μας. Λόγω της αχαλίνωτης ανόδου της πειρατείας δια CD και ΠιΤουΠι προγράμματα, η λιμουζίνα κόντυνε κατά 3 εκατοστά. Η πισίνα έχασε 30 χιλιοστά διάμετρο. Απολύσαμε 2 υπηρέτες, και οι εναπομείναντες 58 θέλουν πολλά λεφτά. Ο γιος μου θα παίρνει δώρο ένα λιγότερο ποδήλατο! Η βίλα στο Tokyo δεν θα αγοραστεί γιατί προσφέρεται 3% λιγότερος χώρος! Καταλαβαίνετε πως η κατάσταση είναι άκρως τραγική. Αφού φύγω από το Net Cafe δεν θα ξέρω πού θα πάω, πού να ζήσω, τι να φάω, τι να πιω. Θα μείνω στο Hilton, μακριά από το φτωχικό μου. Θα σκεφτώ το μέλλον μου. Θα πετάξω τα L'Acoste μπλουζάκια και θα παίρνω Armani. Θα πουλήσω την Lamborghini. Πειρατεία sux0rz b|g t|m3!
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Πειρατεία_της_μουσικής

Reaction score
198

επιτελους!!!!
τελικα εφτεγαν τα γ@μημενα δισκακια!!!!
πηρα αλλα και προς το παρον εγραψα ηδη ενα... παω για το 2ο:neo:

Reaction score
13

δοκιμασε και το infra recorder 64bit. ελαφρυ software
γενικως εχω γραψει δισκακια σε μεγαλες ταχυτητες και επαιζαν κανονικα.

Reaction score
198

ειναι απο τα πρωτα προγραμματα που ειχα κατεβασει στο pc αλλα σε 32bit. ;)
αλλα το μειων του ειναι οτι δεν μετατρεπει τα αρχεια απο μονο του για να φτιαξει audio cd, τουλαχιστον αρχεια flac που δοκιμασα σημερα συγκεκριμενα δεν τα εκανε audio cd ωστε να παιζει στο player.

CDBurnerXP και Free Audio CD Burner κανουν τη μετατροπη απο mp3 & flac σε cda

εν το μεταξυ εχω ενα album σε flac και σε mp3, που με οποιο προγραμμα και σε οποια ταχυτητα και αν το εχω γραψει σε cd, το παιζει το player αλλα παντα με διακοπες.

Reaction score
13

αλλα το μειων του ειναι οτι δεν μετατρεπει τα αρχεια απο μονο του για να φτιαξει audio cd, τουλαχιστον αρχεια flac που δοκιμασα σημερα συγκεκριμενα δεν τα εκανε audio cd ωστε να παιζει στο player.

εν το μεταξυ εχω ενα album σε flac και σε mp3, που με οποιο προγραμμα και σε οποια ταχυτητα και αν το εχω γραψει σε cd, το παιζει το player αλλα παντα με διακοπες.
δεν το θυμομουν, κυριως για flac το εδωσα. εχω συναντησει και εγω κατι κουλα με δισκακια στο παρελθον. παλιοτερα χρησιμοποιουσα και το dbpoweramp αλλα ειναι ποιο περιπλοκο.
[h=1][/h]

Reaction score
6

Καλό, αξιόπιστο και δωρεάν είναι το Ashampoo Burning Studio 6 FREE.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.662
Members
38.587
Νεότερο μέλος
stratos.april