Μια μικρη βοηθεια....

Reaction score
0
καλησπερα σε ολους!προχθες αγορασα μια τηλεοραση
PHILIPS 42PFL5604H/12 δεν γνωριζω και πολλα απο τηλεορασεις και θα ηθελα να μου πει καποιος πως γινεται να την ρυθμισω να εχει καλη αναλυση γιατι δεν ειμαι ευχαριστημενος με την ποιοτητα της εικονας:101: την εχω στο <<ΤΥΠΙΚΟ>>.μηπως με καλυμπρα δω διαφορα?μηπως εχει κανενας ιδια τv με μενα να μου πει τις ρυθμισεις?ευχαριστω..:126:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Μια μικρη βοηθεια....

καλησπερα σε ολους!προχθες αγορασα μια τηλεοραση
PHILIPS 42PFL5604H/12 δεν γνωριζω και πολλα απο τηλεορασεις και θα ηθελα να μου πει καποιος πως γινεται να την ρυθμισω να εχει καλη αναλυση γιατι δεν ειμαι ευχαριστημενος με την ποιοτητα της εικονας:101: την εχω στο <<ΤΥΠΙΚΟ>>.μηπως με καλυμπρα δω διαφορα?μηπως εχει κανενας ιδια τv με μενα να μου πει τις ρυθμισεις?ευχαριστω..:126:
Καλησπερα και καλως ορισες!
Η τηλεοραση που αγορασες ειναι full HD και αυτη ειναι η υψηλοτερη
αναλυση που μπορεις να παρεις σημερα.
Κανενας calibrator στον κοσμο δεν θα μπορεσει να σου διορθωσει
την αναλυση.
Μηπως ειδες τηλεοπτικα προγραμματα και απογοητευτηκες ?
Δοκιμασες με καποιο blu ray player?

Reaction score
0

ναι βασικα η ποιοτητα που λεω εχει να κανει με τα καναλια (star,ant1,alter,κ.τ.λ) ενας φιλος μου εχει μια sony δεν ξερω τι μοντελο 40αρα παντως και στα καναλια ειναι πιο καθαρη απο τα δικα μου..επισης εχω καλυτερη κεραια απτο φιλο μου...τα χρωματα την ευκρεινια και ολα τα κολπα δεν τα εχω ρυθμησει...ενταξει για ταινιες δεν το λεω δειχνει πολυ καλα αλλα με τα καναλια τι μπορω να κανω??μεχρι και τα ψηφιακα δεν τα δειχνει και τοσο καλα (σηγκρητικα με την sony του φιλου μου)πχ εβλεπα αγωνα ποδοσφαιρου και οταν η καμερα ειχε μακρινη αποσταση το νουμερο της φανελας δεν ξεχωριζε...τι γνωμη εχεις για την τv μου???ευχαριστω....:126:

Reaction score
73

Για τα καναλια της τηλεόρασης δεν μπορεις να κανεις και πολλα μιας και η ποιοτητα εκπομπης τους ειναι
απο τη μανα τους η χειροτερη της Ευρώπης μαλλον... Τωρα για την καθαρότητα της στα καναλια
δοκιμασε να αλλαξεις κοντραστ sharpness και τις λοιπές ρυθμίσεις ...

Το PIXEL PLUS HD ειναι μια αξιόλογη μηχανη εικονας και μου κανει εντυπωση για αυτα που γραφεις για την ποιοτητα
εικονας που γραφεις. Μηπως στην περιοχη σου το επιπεδο σηματος ειναι πολυ χαλια και δεν εχεις καλη εικονα..?

Επίσης πριν συγκρινεις του φιλου σου με τη δικη σου πρεπει να δεις αν η SONY του φιλου σου ειναι
με τη μηχανη εικονας της SONY τελευταιας γενιας...
πχ. οι πολυ ακριβοτερες PHILIPS εχουν και καλυτερη μηχανη εικονας πιο εξελιγμενη πχ. Perfect Pixel Engine HDTM
ενω το PIXEL PLUS ειναι παλιοτερος αλγοριθμος... κ.ο.κ

Reaction score
0

αυτο ρε γαμωτο την καθαροτητα στην εικονα!!τα κοντραστ sharpness και ταλλα κολπα πως τα ρυθμιζω????:133:εχει κανενας την τv αυτη??και να την εχει και ρυθμισμενη!εσυ ρε Μητσο τι γνωμη εχεις??

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.773
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili