PMC

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.533
Πρέπει να ξανα-αρχίσω τις ακροαματικόφιλες επισκέψεις.
Έχω μείνει πίσω.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.504
Κατά την ταπεινή μου (αυστηρά προσωπική και μάλλον μηδενικής αξίας) γνώμη, το άκουσμα από τα Grimm δε το πλησιάζουν ούτε για πλάκα τα PMC, κι έτυχε να ακούσω μερικά μεγάλα και πολύ ακριβά (για μήνυση) PMC.

Τόσο ακριβά, που σε καμία περίπτωση δεν θα τα αγόραζα, νέβερ.

Δηλαδή, εμένα αν μου χάριζες μεγάλα PMC, ευχαρίστως θα τα πουλούσα για να πάρω τα κατά πολύ φτηνότερα (τάξεις μεγέθους) Grimm.

Ταυτόχρονα, το άκουσμα από me geithein, επίσης κατά την προσωπική μου εμπειρία, δεν το πλησιάζει ούτε για πλάκα το Grimm.
Next level.
Σε παρόμοιο κοστολόγιο με τα Grimm, επίσης τάξεις μεγέθους φτηνότερα από τα PMC.

Τα ATC λόγου χάριν, μου "αρέσουν" σαφώς περισσότερο από τα PMC.
αυτά αν τα γραφες πριν λίγα χρόνια...θα είχαμε τρελό μδομούνι
κάποια μέλη επένδυσαν κύριε σε PMC...πως τολμάτε να τα απαξιώνετε έτσι?

προκαλείτε και τους φτωχομπινέδες κολαούζους τους να σας βάζουνε γελάκια :roflmao:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.896
Εμένα μου αρέσουν τα μεγάλα PMC. Ετσι πως τα άκουσα δηλαδή.
Τα Grimm με τα σαμπάκια τους, ναι πολύ, καταπληκτικά, αλλά χωρίς headroom.
ATC μεγάλα, σούπερ.
Αλλα το κλάμα πέφτει στα ME Geithain. Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα. :cry:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.533
Κατά την ταπεινή μου (αυστηρά προσωπική και μάλλον μηδενικής αξίας) γνώμη, το άκουσμα από τα Grimm δε το πλησιάζουν ούτε για πλάκα τα PMC, κι έτυχε να ακούσω μερικά μεγάλα και πολύ ακριβά (για μήνυση) PMC.

Δηλαδή, εμένα αν μου χάριζες μεγάλα PMC, ευχαρίστως θα τα πουλούσα για να πάρω τα κατά πολύ φτηνότερα (τάξεις μεγέθους) Grimm.

Ταυτόχρονα, το άκουσμα από me geithein, επίσης κατά την προσωπική μου εμπειρία, δεν το πλησιάζει ούτε για πλάκα το Grimm.
Next level.
Σε παρόμοιο κοστολόγιο με τα Grimm, επίσης τάξεις μεγέθους φτηνότερα από τα PMC.

Λοιπόν, άκουσα μέσα από 2-3 βιντεάκια στο YouTube αυτά τα άσχημα γερμανικα ηχεία που τα μεγάφωνα τους είναι σαν τα ομοαξονικά Jensen που βάζαμε στις εταζερες στα 90s.

Πολύ μου άρεσαν! Λέτε αν τα ακούσω από κοντά να αλλάξω άποψη περί hifi και να σπάσω τον κουμπαρά; Μπορεί...

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126

Next level.

Όσον αφορά την PMC, είναι πέραν των ορίων κριτικής εκ μέρους μας, όπως και τόσων άλλων καταξιωμένων στον σκληρό επαγγελματικό στίβο εταιρειών, και ενδεικτικά να αναφέρω μερικά ονόματα:

ΓκετΧάρντ (παλαιότερα γνωστά ως γκεϊθέϊν)
Τζενελεκ
Νιούμαν (ή Κλάιν Μάιν)
ATC
Νταϊναόντιο
Άνταμ
Φοκαλ
Γουεστλεικ
Tzi bi el (rools them all)
Κουλουπού κουλουπού κουλουπού...

Όποιος ασκεί κριτική σε τέτοια ηχεία, λίαν επιεικώς παρεκτρέπεται. Βλέπετε, είμαι ευγενικός. ;)

Εμείς οι απλοί καταναλωτές, το μόνο που μπορούμε να εκτιμήσουμε, είναι μέχρι που φτάνει η τσέπη μας για να ψωνίζουμε, και ποιο ηχείο βολεύει και αρκεί για το χώρο μας.

Τα υπόλοιπα είναι εντελώς περιττά.

Εντελώς.

ΥΓ. Δεν δέχομαι και δεν σέβομαι καθόλου το γούστο (στον ήχο) κανενός, και δε το υποτιμώ, απλώς δείχνω πως δεν έχει υπόσταση, δεν υπάρχει, there is no spoon. ;)
:whistling:

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm