Μια ξεχωριστή φωτογραφία

Reaction score
3
Θέλω να βάλω μια φωτογραφία που έφτιαξα (όχι ροζ πάντως).
Είναι από τη πίτα στο NODUS. Την έφτιαξα γιατί απλά μου ήρθε σαν ιδέα και
θέλησα να φτιάξω κάτι διαφορετικό.
Τη φωτογραφία, μια και αφορά μια κοπέλα που δουλεύει στο NODUS, την Μαρία, την παρέδωσα την Κυριακή το μεσημέρι στον υπεύθυνο του μαγαζιού,(δεν κράτησα το όνομά του), μια και η ίδια δεν ήταν εκεί.
Με προτροπή του ίδιου του υπεύθυνου, άφησα όνομα και τηλέφωνο, σε περίπτωση που η κοπέλα ήθελε να επικοινωνήσει μαζί μου και είπα ότι αν θέλει μπορεί να μπει και στο AVsite. Και διευκρίνησα ότι δεν θέλω να παρεξηγηθώ κι έφυγα.
Αυτό όμως που "πικραίνει" είναι το ότι δεν ξέρω αν της την έδωσαν ή απλά δεν ήθελε να επικοινωνήσει.
Θέλω να ελπίζω ότι την παρέλαβε.
Δεν ξέρω βέβαια αν επιτρέπεται ν' ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία, αλλά επειδή νομίζω ότι αξίζει να τη δείτε, θα την ανεβάσω και αν νομίζουν οι συντονιστές ας την βγάλουν.
........................

Reaction score
14
ΟΠΑ μεγάλος μάστορας ο Dion???

Κών/νε πάς να κάνεις κοννέ με τριαντάφυλλα???!!!!

ΕΥΓΕ!!!

Reaction score
3
Ναι, αλλά το αποτέλεσμα μηδέν.
Μάλλον έπρεπε να βάλω μαργαρίτα για να την μαδάω και να αναρωτιέμαι:
την παρέλαβε, δεν την παρέλαβε, την παρέλαβε, δεν την παρέλαβε.......

Reaction score
12
Απάντηση: Μια ξεχωριστή φωτογραφία

Βρε βρε βρε κοιτα που η μαρια εγινε φιρμα στο ιντερνετ χαχαχαχα!Σαφως μιλας για τη μαρια που δουλευει στο nodus χαλανδιου ε?χαχαχαχαχα λοιπον οι πληροφοριες που προσφερω ειναι πως εκτος του οτι μαλλον δεν θα της αρεσει και τοσο που αναρτηθηκε φωτο της στο ιντερνετ(ειναι καλη και σοβαρη κοπελαεχει και σχεση....χαχαχαχαχαχαχαχχ:happy_8::happy_8::happy_8:

:respect:

Reaction score
7.174
Aν δεν κανω λαθος μπορει να κινηθει και νομικα.Ποιες κυρωσεις προβλεπει ο νομος για καποιον που βαζει φωτο ενος προσωπου χωρις την αδεια του στο διαδικτυο?
Για τους διαχειριστες του φορουμ που την "διατηρουν" ενω γνωριζουν οτι εχει μπει χωρις την εγκριση του εικονιζομενου προσωπου τι προβλεπει?

Reaction score
0
χρηματική αποζημίωση για ηθική βλάβη και αν προσβάλλεται η τιμή και η υπόληψη του εικονιζόμενου, φυλάκιση μέχρι και 2 χρόνια!φυσικά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν βλάπτεται η υπόληψη της μαρίας αλλά αν δεν θέλει μπορεί να ζητήσει να τη βγάλουν!

Reaction score
3
Η φωτογραφια αφαιρεθηκε.
Κωνσταντινε sorry!!!!
Γιατί sorry Andrew;
Καλά κάνατε και την βγάλατε, όπως άλλωστε είχα πει κι εγώ στην αρχή του θέματος.

(ειναι καλη και σοβαρη κοπελαεχει και σχεση....χαχαχαχαχαχαχαχχ:happy_8::happy_8::happy_8:
:respect:
Dark Side Of The MooN, αλλά και για όλα τα μέλη:
Κατ' αρχήν, δεν νομίζω ότι η φωτογραφία προσβάλλει την κοπέλα.
Ούτε και την έφτιαξα για να την προσβάλλω. Άλλωστε την έχω αφήσει να της την δώσουν.
Απλά με πίκρανε το ότι δεν έμαθα αν της την δώσανε ή όχι.
Άλλωστε, όπως έγραψα και στο αρχικό ποστ, εγώ δεν ήθελα καν να αφήσω στοιχεία αλλά επέμενε ο κύριος που του την άφησα, (ο υπεύθυνος του μαγαζιού, ούτε το όνομά του δεν ρώτησα).
Και είχα πει και από την αρχή ότι αν νομίζουν οι συντονιστές, ότι δεν πρέπει να μπει η φωτογραφία, μπορούν να την βγάλουν.
Όσο για το "καλή και σοβαρή κοπέλα έχει και σχέση", που λες, δεν νομίζω ότι η φωτό αναιρεί ή προσβάλλει αυτό που είναι η κοπέλα αλλά ούτε και την σχέση της.
Στο κάτω-κάτω της γραφής, το να θέλω να γνωρίσω και μια κοπέλα με αυτό τον τρόπο, δεν νομίζω ότι βλάπτει και κανέναν.
Ούτε την πλησίασα, (θα μπορούσα να είχα πάει μια άλλη φορά, που θα ήταν εκεί, για να της την δώσω ο ίδιος), ούτε και ήθελα να αφήσω και τηλέφωνο.
Και μάλιστα είπα στον κύριο που άφησα την φωτό, ότι είμαι και μέλος στο AVsite κι αν θέλει μπορεί η κοπέλα να μπει στην σελίδα και να πει αν της άρεσε.
Δεν πειράζει όμως.
Έτσι κι αλλιώς, έχω μια μάνα άρρωστη 91 χρονών στο σπίτι και
ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΑΓΑΠΩ._

Και όπως είπα και σε προηγούμενο θέμα:
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.

ΥΓ. Λυπάμαι Χριστίνα Κ. αλλά αποδεικνύεται ότι έχω δίκιο τελικά.

Reaction score
17.812
Κωνσταντινε.....δεν θελω πεσσιμισμους!Χασαμε μια μαχη...δεν χασαμε τον πολεμο!Φορεσε το χαμογελο σου και πηγαινε στο σουπερ μαρκετ!:cool_4:

Reaction score
3
Κωνσταντινε.....δεν θελω πεσσιμισμους!Χασαμε μια μαχη...δεν χασαμε τον πολεμο!Φορεσε το χαμογελο σου και πηγαινε στο σουπερ μαρκετ!:cool_4:
Χριστίνα, το ερώτημα που παραμένει είναι όχι γιατί χάσαμε την "μάχη", αλλά εαν αξίζει και να πολεμούμε για κάτι που δεν αξίζει.
Άλλωστε ποιά μάχη; Σάμπως έκανα κι επίθεση; :happy_5: :happy_5:

Σημείωση: Και από δω και στο εξής, ΔΕΝ θα ξαναφτιάξω κανένα DVD, εκτός και εάν μου ζητηθεί από την ηγεσία του AVSite.

Reaction score
3
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Εχεις χιουμορ Κωνσταντινε!:happy_4:
ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΧΙΟΥΜΟΡ,
μόνο λίγο καιρό το ξεχνάω και ξανά προς το γέλιο τραβώ.
Έχω να φτιάξω κι ένα βίντεο από την κάμερα στο σπίτι, τώρα που "φτιάχτηκα" θα το φτιάξω στο πι και φι.
Βλέπεις Χριστίνα το PC δεν με απογοήτευσε ποτέ, πάντα μου λέει "ευχαριστώ" με τον δικό του τρόπο.:cool_4: :cool_4:

Reaction score
17.812
Σημείωση: Και από δω και στο εξής, ΔΕΝ θα ξαναφτιάξω κανένα DVD, εκτός και εάν μου ζητηθεί από την ηγεσία του AVSite.

Αυτο να εκληφθει ως χιουμορ επισης,ετσι Κωνσταντινε?

Reaction score
3
Αυτο να εκληφθει ως χιουμορ επισης,ετσι Κωνσταντινε?
Όχι, γιατί δεν έχω σκοπό να θίξω κανένα και μ' αρέσει να αποτυπώνω τα γεγονότα, προκειμένου να κρατάω και να μοιράζομαι αναμνήσεις από ευχάριστες στιγμές.
Αν όμως πρόκειται να δημιουργούνται παρεξηγήσεις και προβλήματα, τότε δεν υπάρχει λόγος να φτιάχνω κάτι που θα στεναχωρήσει κάποιον.
Γι αυτό και είπα ότι δεν θα ξαναφτιάξω DVD, παρά μόνο εαν μου το ζητήσει η ηγεσία του AVSite για κάποια εκδήλωση που θα θελήσει, ή αν το ζητήσω εγώ και πάρω το ΟΚ.
Βέβαια, συμπεριλαμβάνεται και η επόμενη κοπή πίτας (ακόμα κι αν γίνει στο NODUS, ακόμα κι αν είναι η Μαρία).
Και θα το ονομάσω το DVD "The Empire Strikes Back" Πρωτότυπο ε;(αυτό είναι χιούμορ) "happy_1" "happy_1" "happy_1"
Και δεν εννοώ με το strikes για την κοπέλα.

Reaction score
3
Και μάλιστα σταματάω και τις φωτό στο ροζ φωτοτύπο.
Συγγνώμη Γιάννη, αλλά καταλαβαίνεις ότι υπάρχει πρόβλημα.
Σκέψου να είχα βάλει καμιά από αυτές που έχεις βάλει εσύ.
Τι θα είχα ακούσει δε λέγεται;
Και τώρα συγγνώμη, αλλά ήρθε η ώρα να σχολάσω και να πάω στην μοναδική γυναίκα που με περιμένει πως και πως να γυρίσω σπίτι, την ΜΑΝΑ.
Οι άλλες απλώς υπάρχουν......:mad_1:

Reaction score
0
Κωνσταντινε λυπαμαι που το πηρες ετσι.
Και ειλικρινα λυπαμαι που επρεπε να κανω edit.
Το εκανα μονο και μονο για να προστατεψω το AVSite .
Αν ο Γενικος ,η ο Global, η o Iδρυτης ,η ο Dream η η Μαρια εχουν αντιθετη αποψη ,θα ΧΑΡΩ πραγματικα να την ξαναποσταρεις!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.423
Members
38.558
Νεότερο μέλος
173panos