Μικρός ολοκληρωμένος λαμπάτος Xindak V20

A

amoustakas

Guest
Τρίοδος με λάμπες EL34 - 18 Watt ανά κανάλι. Τηλεχειριζόμενος. Τρέχον μοντέλο. Σε όχι απλά άριστη, αλλά τέλεια κατάσταση εξωτερική και λειτουργική. Πρώτο χέρι, αγορασμένος Ιανουάριο 2012 από τον Έλληνα αντιπρόσωπο (Auditorium). Reviews για την Xindak εδώ. Δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος, αλλά θα πάρετε μια γεύση ειδικά από τα reviews για τους συγγενείς λαμπάτους V15, V16 και ειδικά τον V30 (ουσιαστικά είναι ο V30 αλλά με EL34 και σε τρίοδο). Manual εδώ. Στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα. Καμιά 200ριά ώρες έχει παίξει το πολύ. Τιμή 650 ΕΥΡΩ. Ανταλλαγή μόνο με πολυκάναλο της ίδιας κατηγορίας τιμής καινούριου (+-1.200 ΕΥΡΩ) εφόσον είναι τρέχον μοντέλο το πολύ διετίας και μόνο από Θεσσαλονίκη.

Κάθε έλεγχος δεκτός. Για ενδιαφερομένους από Θεσσαλονίκη ακρόαση στο χώρο σας με το σύστημά σας αρκεί να κερνάτε καφεδάκι :105: ή και στο γραφείο μου (με Klipsch RB-51) οπότε κερνάω καφέ εγώ. :116:

Φωτογραφίες του ενισχυτή μου.

A

amoustakas

Guest
Απάντηση: Μικρός ολοκληρωμένος λαμπάτος Xindak V20

Η αγγελία κλείνει.

A

amoustakas

Guest

Επαναφέρω τον ενισχυτή στα 500 ΕΥΡΩ με προενισχύτριες NOS 5751 Sylvania (για audiοphile καταστάσεις.....μεσαία-καθαρότητα) ή 12ΑΧ7 Gold Lion (για μπασάκια/πρίμα/χρώμα) ή NOS 12ΑΧ7 Sylvania (για μια ενδιάμεση κατάσταση)!!!

Από Θεσσαλονίκη μόνο, πακέτο με Crystal Audio Prisma Towers (94db/8Ohm).... 650 ΕΥΡΩ!!!

Ιδανικό εισαγωγικό λαμπάτο σετάκι για χώρους 15-25 τ.μ. Ο ενισχυτής είναι σε κατάσταση βιτρίνας (1 έτος χρήση - δεν έχει κάνει κιχ!) και τα ηχεία σε άριστη κατάσταση. Δεκτός έλεγχος από τεχνικό στη Θεσσαλονίκη.

Παρακαλώ όχι ανταλλαγές και παζάρια. Νομίζω ότι τα δίνω τσάμπα.

A

amoustakas

Guest

Η αγγελία παγώνει μέχρι νεωτέρας.

A

amoustakas

Guest

Τελικώς ο συμφορουμίτης απέσυρε το ενδιαφέρον και επαναφέρω την αγγελία. 500 ο ενισχυτής. 200 τα ηχεία.

ΠΑΚΕΤΟ ενίσχυτής-ηχεία 600 ΕΥΡΩ!!!

A

amoustakas

Guest

450 ΕΥΡΩ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ. Κάτω από τη μισή τιμή από όσο τον αγόρασα. Ένα 10% πιο κάτω από τον υπερδιπλάσιας αξίας Raysonic SE-30 MKII τον οποίο χρησιμοποιώ πλέον με τα Heresy.

Στο hifiprestige δίνεται σήμερα 880 ΕΥΡΩ από 1.100 (link). Εξαιρετική κατασκευή, βασισμένη στον ενισχυτή Williamson.

Δεκτή ανταλλαγή ΜΟΝΟ με sub της REL 10" με high level inputs ή κάποιο της Klipsch για μουσική κατηγορίας 1.000-1.200 ΕΥΡΩ.

Τα Crystal αποσύρονται.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera