A
amoustakas
Guest
Τρίοδος με λάμπες EL34 - 18 Watt ανά κανάλι. Τηλεχειριζόμενος. Τρέχον μοντέλο. Σε όχι απλά άριστη, αλλά τέλεια κατάσταση εξωτερική και λειτουργική. Πρώτο χέρι, αγορασμένος Ιανουάριο 2012 από τον Έλληνα αντιπρόσωπο (Auditorium). Reviews για την Xindak εδώ. Δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος, αλλά θα πάρετε μια γεύση ειδικά από τα reviews για τους συγγενείς λαμπάτους V15, V16 και ειδικά τον V30 (ουσιαστικά είναι ο V30 αλλά με EL34 και σε τρίοδο). Manual εδώ. Στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα. Καμιά 200ριά ώρες έχει παίξει το πολύ. Τιμή 650 ΕΥΡΩ. Ανταλλαγή μόνο με πολυκάναλο της ίδιας κατηγορίας τιμής καινούριου (+-1.200 ΕΥΡΩ) εφόσον είναι τρέχον μοντέλο το πολύ διετίας και μόνο από Θεσσαλονίκη.
Κάθε έλεγχος δεκτός. Για ενδιαφερομένους από Θεσσαλονίκη ακρόαση στο χώρο σας με το σύστημά σας αρκεί να κερνάτε καφεδάκι :105: ή και στο γραφείο μου (με Klipsch RB-51) οπότε κερνάω καφέ εγώ. :116:
Φωτογραφίες του ενισχυτή μου.
Κάθε έλεγχος δεκτός. Για ενδιαφερομένους από Θεσσαλονίκη ακρόαση στο χώρο σας με το σύστημά σας αρκεί να κερνάτε καφεδάκι :105: ή και στο γραφείο μου (με Klipsch RB-51) οπότε κερνάω καφέ εγώ. :116:
Φωτογραφίες του ενισχυτή μου.