- Reaction score
- 0
Έχω την xr500 της sony η οποία εχει υποδοχή μικροφώνου οπου μπαινει βισμα σαν και αυτο του μικροφωνου υπολογιστή. Επίσης εχει και απο πανω τροφοδοσία/εισοδο μικροφώνου σε σχημα ορθογωνίου. Σκοπευω να γυρισω ταινια μικρου μηκους μ'αυτη τη βιντεοκαμερα και θα ηθελα σχετικα καλης ποιοτητας ηχο, οσο γινεται πιο φυσικο και καθαρο και σε καλη τιμη(γυρω στα 100 ευρω). Ενδιαφερομαι για μικροφωνο shotgun αλλα δεν εχω ιδεα αν το δεχεται η βιντεοκαμερα. Θελω να γραψω διαλογους κυριως σε εσωτερικο χωρο και σε καποια σχετικα ησυχα μερη. Θα προσαρμοστει σε boom pole(μαλλον αυτοσχεδιο).
Κατι τετοιο ειναι συμβατο(ισως με ανταπτορες
με την καμερα μου; http://www.globalmediapro.com/dp/A00VL8/Globalmediapro-M-201-Shotgun-Condenser-Microphone/
ΥΓ: θα με βοηθουσε πολυ αν καποιος που ξερει απο ηχοληψια ή γενικα ειναι σχετικος με το θεμα μου μπορουσε να επικοινωνησει προσωπικα μαζι μου για κανενα ιδιαιτερο μαθημα!
ΥΓ2: αν ειμαι σε λαθος κατηγορια μεταφερετε με...:136::136::136:
Κατι τετοιο ειναι συμβατο(ισως με ανταπτορες
ΥΓ: θα με βοηθουσε πολυ αν καποιος που ξερει απο ηχοληψια ή γενικα ειναι σχετικος με το θεμα μου μπορουσε να επικοινωνησει προσωπικα μαζι μου για κανενα ιδιαιτερο μαθημα!
ΥΓ2: αν ειμαι σε λαθος κατηγορια μεταφερετε με...:136::136::136: