Μικρόφωνο για βιντεοκάμερα

Reaction score
0
Έχω την xr500 της sony η οποία εχει υποδοχή μικροφώνου οπου μπαινει βισμα σαν και αυτο του μικροφωνου υπολογιστή. Επίσης εχει και απο πανω τροφοδοσία/εισοδο μικροφώνου σε σχημα ορθογωνίου. Σκοπευω να γυρισω ταινια μικρου μηκους μ'αυτη τη βιντεοκαμερα και θα ηθελα σχετικα καλης ποιοτητας ηχο, οσο γινεται πιο φυσικο και καθαρο και σε καλη τιμη(γυρω στα 100 ευρω). Ενδιαφερομαι για μικροφωνο shotgun αλλα δεν εχω ιδεα αν το δεχεται η βιντεοκαμερα. Θελω να γραψω διαλογους κυριως σε εσωτερικο χωρο και σε καποια σχετικα ησυχα μερη. Θα προσαρμοστει σε boom pole(μαλλον αυτοσχεδιο).

Κατι τετοιο ειναι συμβατο(ισως με ανταπτορες;) με την καμερα μου; http://www.globalmediapro.com/dp/A00VL8/Globalmediapro-M-201-Shotgun-Condenser-Microphone/

ΥΓ: θα με βοηθουσε πολυ αν καποιος που ξερει απο ηχοληψια ή γενικα ειναι σχετικος με το θεμα μου μπορουσε να επικοινωνησει προσωπικα μαζι μου για κανενα ιδιαιτερο μαθημα!

ΥΓ2: αν ειμαι σε λαθος κατηγορια μεταφερετε με...:136::136::136:

Reaction score
0
Απάντηση: Μικρόφωνο για βιντεοκάμερα

αυτα τα μικροφωνα μπαινουν πανω στη βιντεοκαμερα στο πραγματακι που εφαρμοζει το σωμα του μικροφωνου και με βισμα εκει που μπαινει και το μικροφωνο για υπολογιστη για παραδειγμα;

θα με βολευε αν μπορουσα κιολας να το περασω σε boom pole και να το εχω πανω απο τους ηθοποιους διοτι υπαρχουν τα γνωστα προβληματα με τα προσαρμοσμενα στη βιντεοκαμερα μικροφωνα.... δεν ξερω αν μπορω να το κανω με τα μικροφωνα της sony.

Reaction score
8
Απάντηση: Μικρόφωνο για βιντεοκάμερα

Χμ μονο το τριτο που ειναι ασυρματο, μπορει να κανει αυτην την δουλεια, αλλα το κοστος του ειναι το διπλο απο αυτο που ψαχνεις.

Reaction score
8
Έχω την xr500 της sony η οποία εχει υποδοχή μικροφώνου οπου μπαινει βισμα σαν και αυτο του μικροφωνου υπολογιστή. Επίσης εχει και απο πανω τροφοδοσία/εισοδο μικροφώνου σε σχημα ορθογωνίου. Σκοπευω να γυρισω ταινια μικρου μηκους μ'αυτη τη βιντεοκαμερα και θα ηθελα σχετικα καλης ποιοτητας ηχο, οσο γινεται πιο φυσικο και καθαρο και σε καλη τιμη(γυρω στα 100 ευρω). Ενδιαφερομαι για μικροφωνο shotgun αλλα δεν εχω ιδεα αν το δεχεται η βιντεοκαμερα. Θελω να γραψω διαλογους κυριως σε εσωτερικο χωρο και σε καποια σχετικα ησυχα μερη. Θα προσαρμοστει σε boom pole(μαλλον αυτοσχεδιο).

Κατι τετοιο ειναι συμβατο(ισως με ανταπτορες;) με την καμερα μου; http://www.globalmediapro.com/dp/A00VL8/Globalmediapro-M-201-Shotgun-Condenser-Microphone/

ΥΓ: θα με βοηθουσε πολυ αν καποιος που ξερει απο ηχοληψια ή γενικα ειναι σχετικος με το θεμα μου μπορουσε να επικοινωνησει προσωπικα μαζι μου για κανενα ιδιαιτερο μαθημα!

ΥΓ2: αν ειμαι σε λαθος κατηγορια μεταφερετε με...:136::136::136:
Αγαπητε φιλε.

Αν θες να κανεις σωστη δουλεια, ηχητικα στην ταινια σου και εφ οσον υπαρχουνα οι προυποθεσεις που ανα φερεις, θα πρπει να δουλεψεις με μια μικρη κονσολιτσα, την οποια θα συνδεσεις πανω στην καμερα με ανταπτορα.

Θα μπορουσες να συνδεσεις και το μικροφωνο, φυσικα, αλλα δεν σου το συνηστω, διοτι πιθανον σε καποια κινηση της καμερας ή σε μια κινηση του boom,να αποσυνδεθει και να μην εχεις ηχο στην συγκεκριμενη ληψη, η οποια μπορει να ειναι και η καλη.

Αν λοιπον θελησεις να δουλεψεις ετσι, μπορεις να δουλεψεις και με boom, αλλα και με ασυρματα μικροφωνα, τα οποια θα τοποθετησεις πανω στην κονσολα.

Φυσικα θες καποιο καλο semi gun, δοκιμασμενο σε τετοιες καταστασεις (Sennheiser, AKG, Beyer dynamic).

Το gun που λες δεν το γνωριζω καθολου και δεν μπορω να σου πω αν μπορεις να κανεις τη δουλεια σου. Πιθανον ομως και να ειναι καλο.

Αν χρειαστεις οτιδοιποτε, στειλε ενα π.μ.

Αν θες, μπορω να σου δανεισω ενα boom να κανεις τη δουλεια σου και πιθανον και ενα μικτακι.

Καλη επιτυχια.

Υ. Γ. Η εισοδος της καμερας ειναι και line? Αν οχι θα χρειαστεις και D.I.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.285
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale