Μολις παρήγγειλα την Samsung UE46C8000!

Reaction score
0
Ειδα οτι μαλλον λογω ΜΟΥΝΤΙΑΛ πεσανε οι τιμες και απο 2400 που την ειχανε, τωρα εχει web offer σε ολους 1815€ περιπου. Το κακο ειναι οτι δεν ξερω τι και ποιον να πιστεψω, διαβαζω reviews οτι ειναι χαλια σε μερικα σημεια, εχει αυτο και εκεινο το προβλημα κτλ και αναρωτιεμαι, με βαση ποιανου τα γουστα γινονται τα reviews? Δηλαδη ποια τηλεοραση θεωρουνε τελεια και εχουνε σαν βαση? Γιατι εγω εχω μια LG 37LC25 και οταν την ειχα αγορασει προσφορα πριν χρονια 750€, μονο που δεν βγηκανε να με πουνε σε forums στο ιντερνετ να την πεταξω αμεσως στα σκουπιδια!!! Και ειμαι τοσα χρονια απολυτα ευχαριστημενος με την τηλεοραση!! Την εχω συνδεδεμενη με το PC με HDMI και εχω δει απειρες 720p quality ταινιες (.mkv) και ητανε super!

Βασικα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν υπαρχουν καποια optimized settings για την συγκεκριμενη τηλεοραση και το βασικοτερο:

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ UN46C8000 ??? Μεχρι στιγμης ειδα οτι η "καινουργια" εχει περισσοτερη αντιθεση και μεγαλυτερο refresh rate? Καποιος αν μπορει να δωσει περισσοτερο info οπως και το ποτε να την περιμενουμε Ελλαδα και σε τι τιμη περιπου. Οχι τιποτα αλλο αλλα να μου φυγει η απορια...

Reaction score
0
Επισης να κανω 2 ερωτησουλες...

Για να εχω ηχο απο την τηλεοραση στο home cinema μου (εχω το Samsung HT-C5550 http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...-Cinema/SAMSUNG-HT-C5550-HOME-THEATER-5-1.htm), θα πρεπει να το συνδεσω με οπτικη? Θα ακουγονται και τα ηχεια της τηλεορασης?

Τελος, υπαρχει καποιο συστημα να συνδεσω με ενα ασυρματο router ολες τις συσκευες μου? Playstation 3, TV, ενα media player αλλο που εχω, για να εχουν ολες ιντερνετ και να μην αγοραζω ξεχωριστα στικακια για το καθενα?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ UN46C8000
To μοντέλο Ν είναι αυτό που κυκλοφορεί στην Αμερική ενώ το Ε στην Ευρώπη.
Αυτή είναι η διαφορά.

Βασικα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν υπαρχουν καποια optimized settings
Kάθε τηλεόραση πρέπει να καλιμπράρεται στον χώρο που υπάρχει για να πάρει κάποιος το 100% των δυνατοτήτων της.
Προτεινόμενες ρυθμίσεις μπορείτε να βρείτε στα τέστ που υπάρχουν στα link στο θέμα της τηλεόρασης αυτής

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Επίσης:
Καλοθέατη!
Αναμένουμε εντυπώσεις μόλις την παραλάβετε!!:107:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Επισης να κανω 2 ερωτησουλες...

Για να εχω ηχο απο την τηλεοραση στο home cinema μου (εχω το Samsung HT-C5550 http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...-Cinema/SAMSUNG-HT-C5550-HOME-THEATER-5-1.htm), θα πρεπει να το συνδεσω με οπτικη? Θα ακουγονται και τα ηχεια της τηλεορασης?

Τελος, υπαρχει καποιο συστημα να συνδεσω με ενα ασυρματο router ολες τις συσκευες μου? Playstation 3, TV, ενα media player αλλο που εχω, για να εχουν ολες ιντερνετ και να μην αγοραζω ξεχωριστα στικακια για το καθενα?
Η τηλεόραση σας μπορεί να στείλει ήχο απ την hdmi μιας και είναι έκδοσης 1.4.Στο εν λόγω h-c αναφέρεται ότι έχει 2 εισόδους hdmi οπότε είναι πιθανόν να δέχεται τον ήχο απ την τηλεόραση χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση με οπτική.

Όσον αφορά την σύνδεση με δίκτυο,η τηλεόραση αυτή ακολουθεί το πρότυπο DLNA,ενσύρματα και ασύρματα,που σημαίνει ότι μπορεί να συνδεθεί με όποιο modem/router ακολουθεί το πρότυπο αυτό(δλδ σχεδόν όλα).
Απο εκεί και πέρα όμως δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει απρόσκοπτη αναπαραγωγή όλων των ειδών αρχείων,ασύρματα, λόγω περιορισμένου εύρους της ασύρματης σύνδεσης.

Reaction score
0
Βασικα και το HDMI 1.3 μπορει να στειλει ανετα ηχο! Δεν ξερω τι εννοεις!

Οσο για την διαφορα Ε με Ν, δεν νομιζω να ειναι μονο Αμερικη κτλ γιατι οι Ν λενε οτι εχουνε 240Hz και 8.000.000 αντιθεση!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Βασικα και το HDMI 1.3 μπορει να στειλει ανετα ηχο! Δεν ξερω τι εννοεις!
Oι τηλεοράσεις μέχρι και την 1.3 έκδοση της hdmi δεν είχαν κανάλι επιστροφής ήχου απ την τηλεόραση προς το home cinema.
Στην 1.4 υπάρχει.
Οσο για την διαφορα Ε με Ν, δεν νομιζω να ειναι μονο Αμερικη κτλ γιατι οι Ν λενε οτι εχουνε 240Hz και 8.000.000 αντιθεση!
Όσον αφορά τα Ηz είναι λόγω της διαφοράς του τηλεοπτικού πρότυπου.Αυτό δεν συνεπάγεται ότι οι τηλεοράσεις στην Αμερική είναι καλύτερες απ ότι στον υπόλοιπο κόσμο.
Εξάλλου μοντέλα με τον κωδικό Ν δεν εισάγονται(τουλάχιστον επίσημα) στην Ευρώπη.

Reaction score
0
Απάντηση: Μολις παρήγγειλα την Samsung UE46C8000!

Αν ο ενισχυτής σου δεν υποστηρίζει HDMI 1.4 με ARC (audio return chanel), μπορείς να χρησιμοποιήσεις την οπτική έξοδο της TV. Τα ηχεία της τηλεόρασης πρέπει να απενεργοποιηθούν γιατί κάνει αντίλαλο.

Reaction score
0
Σας ευχαριστω ολους, εμαθα αρκετα πραγματα που τα αγνοουσα!!! Απο την αλλη βδομαδα θα την εχω οπως με ενημερωσαν οποτε θα σας πω εντυπωσεις, αν και δεν ειναι για μενα η TV αλλα για το σπιτι του brother ;-)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef