- Reaction score
- 0
Ειδα οτι μαλλον λογω ΜΟΥΝΤΙΑΛ πεσανε οι τιμες και απο 2400 που την ειχανε, τωρα εχει web offer σε ολους 1815€ περιπου. Το κακο ειναι οτι δεν ξερω τι και ποιον να πιστεψω, διαβαζω reviews οτι ειναι χαλια σε μερικα σημεια, εχει αυτο και εκεινο το προβλημα κτλ και αναρωτιεμαι, με βαση ποιανου τα γουστα γινονται τα reviews? Δηλαδη ποια τηλεοραση θεωρουνε τελεια και εχουνε σαν βαση? Γιατι εγω εχω μια LG 37LC25 και οταν την ειχα αγορασει προσφορα πριν χρονια 750€, μονο που δεν βγηκανε να με πουνε σε forums στο ιντερνετ να την πεταξω αμεσως στα σκουπιδια!!! Και ειμαι τοσα χρονια απολυτα ευχαριστημενος με την τηλεοραση!! Την εχω συνδεδεμενη με το PC με HDMI και εχω δει απειρες 720p quality ταινιες (.mkv) και ητανε super!
Βασικα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν υπαρχουν καποια optimized settings για την συγκεκριμενη τηλεοραση και το βασικοτερο:
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ UN46C8000 ??? Μεχρι στιγμης ειδα οτι η "καινουργια" εχει περισσοτερη αντιθεση και μεγαλυτερο refresh rate? Καποιος αν μπορει να δωσει περισσοτερο info οπως και το ποτε να την περιμενουμε Ελλαδα και σε τι τιμη περιπου. Οχι τιποτα αλλο αλλα να μου φυγει η απορια...
Βασικα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν υπαρχουν καποια optimized settings για την συγκεκριμενη τηλεοραση και το βασικοτερο:
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ UN46C8000 ??? Μεχρι στιγμης ειδα οτι η "καινουργια" εχει περισσοτερη αντιθεση και μεγαλυτερο refresh rate? Καποιος αν μπορει να δωσει περισσοτερο info οπως και το ποτε να την περιμενουμε Ελλαδα και σε τι τιμη περιπου. Οχι τιποτα αλλο αλλα να μου φυγει η απορια...