Μομφη κατα Συντονιστη

Reaction score
24
Αυτό μας έλειπε τώρα...
Να ξεμωραθεί εντελώς ο ιδρυτής, νά 'χουμε άλλα...    

Δεν είναι για τα δόντια σου αυτά ρε!!
Νίκο σου μεταφέρω απλά τα λόγια του Γιώργου Mac μόλις με γνώρισε :

" -Σε περιμενα λίγο διαφορετικό.....μεγαλύτερο σε ηλικία.
 - Γιάτι ? (ρωτάω εγώ)...
 - Ε.  για να είσαι φίλος με τον Αντρέα...."

Reaction score
24
Κύριοι μετά από την "επαίσχυντη πρόταση" μομφής που κατέθεσε "κύριος" σε αυτό το θέμα, και λάμβάνοντας υπ'όψιν τις μαρτυρίες των κκ. Gio και Γιώργου Mac ότι οι αναφορές μου στα...θαλασσινά ήτω ακριβείς ,

ζητώ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ σύμφωνα με την διάταξη 12533/ΠΡΕ234 παραγρ. 34γ , άρθρο 24 , από το σύνολο των διαχειριστών του avsite

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες για τον συκοφάντη "κύριο"

Reaction score
50
Κατεβαινω Πατρα μωρη και θα σου πω αν τα ρηματα ειναι στον σωστο χρονο :lol:  :lol:
Όπως θα κατεβαίνεις πορνόγερε ακολούθα την εξής διαδρομή:
Μπες στην περιμετρική (αφού περάσεις τα διόδια στο Ριο) και αφού τελειώσεις με τα τούνελ βγες στην έξοδο για ΕΓΛΥΚΑΔΑ
Κατέβα προς κέντρο και περίπου στα 2 χιλιόμετρα θα δεις ταμπέλα που θα γράφει.......Γηροκομείο!!!
Εκεί στρίψε.......
Θα σε δεχθούν σίγουρα!!! :mrgreen: :mrgreen:

Μπουαχαχαχαχα............ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μετά από όσες πληροφορίες μου μεταφέρθηκαν (από αξιόπιστους σε αυτά τα ζητήματα ανθρώπους) κρίνω τον εν λόγω Συντονιστή αθώο!

Επίσης μπορώ να του πω:

ΑΞΙΟΣ!!!

Reaction score
7
Κατεβαινω Πατρα μωρη και θα σου πω αν τα ρηματα ειναι στον σωστο χρονο :lol: :lol:
Όπως θα κατεβαίνεις πορνόγερε ακολούθα την εξής διαδρομή:
Μπες στην περιμετρική (αφού περάσεις τα διόδια στο Ριο) και αφού τελειώσεις με τα τούνελ βγες στην έξοδο για ΕΓΛΥΚΑΔΑ
Κατέβα προς κέντρο και περίπου στα 2 χιλιόμετρα θα δεις ταμπέλα που θα γράφει.......Γηροκομείο!!!
Εκεί στρίψε.......
Θα σε δεχθούν σίγουρα!!! :mrgreen: :mrgreen:

Μπουαχαχαχαχα............ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τωρα, για να υπερασπιστω τον ΑΚ, αν πω ''Τον βρηκατε μικρο και τον κοροιδευετε''... δε θα πιασει, ε?

V

VIDEOMIX

Guest
Αυτό μας έλειπε τώρα...
Να ξεμωραθεί εντελώς ο ιδρυτής, νά 'χουμε άλλα...    

Δεν είναι για τα δόντια σου αυτά ρε!!
Νίκο σου μεταφέρω απλά τα λόγια του Γιώργου Mac μόλις με γνώρισε :

" -Σε περιμενα λίγο διαφορετικό.....μεγαλύτερο σε ηλικία.
 - Γιάτι ? (ρωτάω εγώ)...
 - Ε.  για να είσαι φίλος με τον Αντρέα...."
Ενίσταμαι. Ο άνθρωπος βάφει γκριζοάσπρα τα μαλλιά του, έτσι για μόδα. Ειναι νεώτατος. :roll:

Αντρίκο, εκείνο το σαμπάκι το 12άρι της μόνιτορ, πόσο θα μου το δώσεις τελικά; :twisted:

Reaction score
50
Τωρα, για να υπερασπιστω τον ΑΚ, αν πω ''Τον βρηκατε μικρο και τον κοροιδευετε''... δε θα πιασει, ε?
Ναι μωρέ μικρούλης είναι..........
Απλά όταν πήγε να πάρει pampers έκαναν λάθος και του δώσανε τα άλλα....για την ακράτεια......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ρε 'σεις μπας και του φεύγουν και νομίζει ότι μαμάει πιπίνια (στον ύπνο του βέβαια......) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
3
Καλά εσείς που δεν είδατε,έχετε κάθε λόγο να μην θέλετε να πιστέψετε τον ιδρυτή.
Εμάς όμως να ρωτήσετε που μείναμε άφωνοι,σαν ψάρια έξω απο το νερό,με το στόμα ανοικτό. :oops:

Μπράβο Διονύση,να μας επισκέπτεσαι τακτικά,πάντα όμως με τέτοιου είδους φρέσκα ψάρια. :D

Αξιος και απο εμένα.

Reaction score
24
Κύριοι όπως είδατε η πρόταση μομφής έγινε απλά και μόνο για εντυπωσιασμό από την μεριά του "κυρίου"

Ευτυχώς υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες και έτσι δεν θα αναγκαστώ να δημοσιέυσω σχετικές φωτόγραφίες με την .....συναγρίδα.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΙΚΟ CD !!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Reaction score
24
Καταλαβαίνω ότι θέλετε να ικανοποιήσετε τις τάσεις ηδονοβλεψίας που μπορεί να έχετε αλλά για προφανείς λόγους ( βλέπε παντόφλα ) , πρέπει να αρκεστείτε στις μαρτυρίες....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Γιατι κατι μου λεει πως ο εν λογω προδοτης-συντονιστης θα αλλαξει ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ την συμπεριφορα του απεναντι μου , εως και σε σημειο σκλαβιας και υποτελειας? :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.062
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp