Μοντέλα από την έκθεση

Reaction score
0
Πήγα σήμερα στην έκθεση και σημείωσα κάτι μοντέλα ποθ με ενδιέφεραν αλλα έχασα το χαρτάκι. Μπορεί αν πάει κάποιος αύριο να δει δύο πραγματάκια και να μου στείλει τα μοντέλα?

1) Στα δωμάτια της LG την τηλεώραση (LCD) που ήταν στο αριστερό δωμάτιο, μου φένεται πως ήταν 55" η 52". Έπαιζε το Shrek σήμερα. (Κρίμα που δεν είχε και καμία Samsung να τις συγκρίνω).

2) Στα δωμάτια της Philips το home theater (ήχο) που είχε στο αριστερό δωμάτιο με την 21:9. Δεν το βρήσκω στο site της Philips.

Μιας και το συζητάμε, καμία άποψη για τα δύο αυτά σε σύγκριση με άλλα τις κατηγορίας τους?

Ευχαριστώ

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Μοντέλα από την έκθεση

Εγώ πάλι τις προδιαγραφές από κάτι μοντέλες είχα σημειώσει σε κάτι χαρτάκια, αλλα μετά το βραδυνο τσιμπούσι, μάλλον τα χαρτάκια τα έδωσα στο σερβιτόρο του Μπαιρακτάρη, μαζί με το λογαριασμό... :142::143:

Sorry for the off topic my Lord ... :126:

Reaction score
0
Τις είδα και τις Panasonic... Δεν είδα κάποια όμως που να με τρελάνει τόσο. Μια πλάσμα είχαν, 60" μου φένεται, αλλα το βιντεάκι που έπαιζε δεν βοήθαγε την κατάσταση.

Reaction score
40

Εγώ πάλι τις προδιαγραφές από κάτι μοντέλες είχα σημειώσει σε κάτι χαρτάκια, αλλα μετά το βραδυνο τσιμπούσι, μάλλον τα χαρτάκια τα έδωσα στο σερβιτόρο του Μπαιρακτάρη, μαζί με το λογαριασμό... :142::143:

Sorry for the off topic my Lord ... :126:
Ε ρε γλέντια!!!

Reaction score
8.349

η Panasonic ηταν η Ζ11 54",μια χαρα τηλεοραση αρκει να μην ειχες δει πριν την ΚΟΥΡΟ την 60αρα.

Reaction score
0
την κούρο είδα και ήταν πολύ καλή αλλά όπως είπα το βίντεο δεν είχε πολύ κίνηση. μέχρι τώρα όμως είμαι μεταξύ της LG που έχασα το μοντέλο καο δύο Samsung. Και θέλω και το ηχοσύστημα της Philips... :119: κανείς??

Reaction score
14

η LG αυτή είναι ο ερωτας μου.... με την μικρότερη μπορντούρα γύρω γύρω της... μόλις 1.5 εκατοστά η "κορνίζα" της!!!!

Reaction score
0
Είμαι μεταξύ της LG και των 52B750 και 55B7000 (Samsung και οι δύο).

Πρέπει να αποφασίσω και να βρώ και ένα ωραίο ηχοσυστηματάκι....

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.111
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON