Μονταρισμα

Reaction score
0
Καλησπέρα και απο εμένα,
Έχω 2 ενισχυτές στο αμάξάκι μου (φιατ πυντο) και ενα sub.. Ο ενας ενισχυτής είναι hifonics και ο αλλος ειναι mac 4καναλοι και οι δυο. Τωρα ποιο ειναι το ζητημα τα εχω φτιαξει ολα μονος μου καλωδιώσεις ηχεια και λοιπα αλλα δεν εχω και το καλυτερο αποτελεσμα και θα ηθελα να μου πειτε κανα δυο προτασεις για καλυτερο αποτελεσμα σε θέμα ποιοτητας.. Πχ Οι μονωσεις αξίζουν?? Και γενικα πως μπορω να κανω ενα καλυτερο μονταρισμα??? Επίσης το πυντακι δεν εχει ηχεια μπροστα και ετσι εχω βαλει 2 πισω στην εταζερα και αλλα δυο στην ταπετσαρια στις πισω θεσεις.. Ακούω διαφορα για τα πανελ αλλα δεν εχω ιδεα..!!
Ευχαριστω για τον χρονο σας!!

Reaction score
0
Απάντηση: Μονταρισμα

καλησπερα.Αυτο που θα πω ειναι προσωπικη μου αποψη και το πιστευω ακραδαντα.ο καθεις στο ειδος του......................παρακατω ξερεις.θα σου προτεινα να περναγες μια βολτα απο τον κ. Alfa Sound να σε διαφωτισει στο θεμα και να σου προτεινει λυσεις.Τηλ 210-9950333.Οσο για το οτι μροστα δεν εχεις ηχεια διαφωνω καθετα.με την μονωση θα δεις αρκετα μεγακη διαφορα αλλα θα πρεπει να τοποθετησεις ηχεια μπροστα.οτι αλλη απορια ειμαστε στην διαθεση σου.

Reaction score
51

Αρχικά, καλώς ήρθες στο AVsite.

Δώσε μας μια απολύτως αναλυτική περιγραφή του συστήματός σου.
Ακόμα και τα καλώδια και ασφάλειες στα ρεύματα γιατί αν έχει γίνει λάθος εκεί υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος φωτιάς.

Διαφωνώ με την τοποθέτηση ηχείων πίσω.
Οριζοντίως και καθέτως.
Και από εκεί πρέπει να ξεκινήσεις αλλαγές.
Και επίσης συμφωνώ πως θα χρειαστείς τα μαγικά χεράκια και αυτάκια του προαναφερθέντος εγκαταστάτη!

Ποιο Punto έχεις?
ΜΚΙ
ΜΚΙΙ
Grande Punto
Ποιο από αυτά?

Reaction score
0

Εχετε δικιο..
Θα προσπαθήσω να γινω οσο πιο διαφωτιστικος γινετε
Λοιπον καταρχην το πουντακι ειναι μκ1 σπορτινγκ του 98.
O πρωτος ενισχυτης ειναι ο MPX 4000 4καναλος που παιζω τα 4 ηχεια μου και ενας hifonics 4 καναλος που παιζω γεφυρομενο το sub..!! Βεβαια το sub και ο ενας ενισχυτης εχει βγει προς το παρον για εβαλα γκαζι και δεν ειχα χρονο να τα χαναβάλω. Οποτε μας εχει μεινει πανω μονο ο mac με τα ηχεια. Οι καλωδιώσεις ειναι όλες πανω. Απλα επειδη γενικα ολη η δουλεια εχει γινει πολυ ερασιτεχνικη θα ηθελα να μου πειτε 5 τιπς ωστε να μπουν πχ τα καλωδια συμμαζεμενα καπου και οχι με μονοτικη πανω στην εταζερα η να μου πειτε για την μονωση ειτε κατι αλλο..!!

Reaction score
1

Τα καλώδια με μονωτική πάνω στην εταζέρα πως θα μπορούσαν να βρεθούν δλδ? ? ?

Reaction score
0

Με το χερι.. Αυτη η ταινια εχει κολλα πανω και κολλας το καλωδιο με την εταζερα για να μην κρεμεται...!!:131:

Reaction score
51

Με το χερι.. Αυτη η ταινια εχει κολλα πανω και κολλας το καλωδιο με την εταζερα για να μην κρεμεται...!!:131:

Με μονωτική δεν μένουν τα καλώδια κάτω από την εταζέρα!
Ίσως με μαύρη σιλικόνη (ή οριακά με διάφανη).

Δώσε πλήρη περιγραφή για όλα: πηγή, ηχεία, ενισχυτές και κυρίως καλώδια ρεύματος, ασφάλειες και θέση αυτών.
Η ερασιτεχνική δουλειά πιστεύω βάζει σε κίνδυνο εσένα και όσους μπαίνουν στο αυτοκίνητο.

Reaction score
0

Λοιπον
1. Πηγη sony CDX-GT650UI
2. Ενισχυτης Μac audio MPX 4000 παιζω τα 4 ηχεια
3. Ενισχυτης hifonics 4 x 75 watt γεφυρωμενος για το sub
4. Ηχεια στην εταζερα alpine 50w rms δεν θυμαμαι ποια ειναι
5. Ηχεια mac στην ταπετσαρια πισω 60w rms
Η εγκατασταση εγινε παρειστικα περαστηκαν τα καλωδια του ρευματος απο την μπαταρια. Τα rsa περαστηκαν απο του συνοδηγου την πλευρα και του ρευματος απο του οδηγου. 2 γειωσεις. Τωρα διατομες δεν εδωσα μεγαλη σημασια κακως βεβαια αλλα πηγα πρακτικερ και πηρα 2 πακετα συνδεσεων και τα εβαλα..!! Τωρα θελω να ασχολειθω περισσοτερο και να βαλω λιγα πραγματακια ακομη πχ μονωση πορτες door panel μπροστα γτ δεν εχω ηχεια στις μπροστινες πορτες και κανα twitter και κανα ηχειακη καλυτερο διαιρουμενο με crossover και επισης να μονταρω λιγο την κατασταση με τα καλωδια πισω και θελω καμια ιδεα απο τους ειδικους
Περιμενω αποψεις...!!

Reaction score
51

Λοιπον
1. Πηγη sony CDX-GT650UI
2. Ενισχυτης Μac audio MPX 4000 παιζω τα 4 ηχεια
3. Ενισχυτης hifonics 4 x 75 watt γεφυρωμενος για το sub
4. Ηχεια στην εταζερα alpine 50w rms δεν θυμαμαι ποια ειναι
5. Ηχεια mac στην ταπετσαρια πισω 60w rms
Η εγκατασταση εγινε παρειστικα περαστηκαν τα καλωδια του ρευματος απο την μπαταρια. Τα rsa περαστηκαν απο του συνοδηγου την πλευρα και του ρευματος απο του οδηγου. 2 γειωσεις. Τωρα διατομες δεν εδωσα μεγαλη σημασια κακως βεβαια αλλα πηγα πρακτικερ και πηρα 2 πακετα συνδεσεων και τα εβαλα..!! Τωρα θελω να ασχολειθω περισσοτερο και να βαλω λιγα πραγματακια ακομη πχ μονωση πορτες door panel μπροστα γτ δεν εχω ηχεια στις μπροστινες πορτες και κανα twitter και κανα ηχειακη καλυτερο διαιρουμενο με crossover και επισης να μονταρω λιγο την κατασταση με τα καλωδια πισω και θελω καμια ιδεα απο τους ειδικους
Περιμενω αποψεις...!!

Κάνε τα εξής αν δεν βαριέσαι.
Πήγαινε στο αυτοκίνητο με ένα χαρτάκι και έναν στυλό και σημείωσε για τον κάθε ενισχυτή τι ασφάλειες έχει (πλήθος, μέγεθος) και το κάθε καλώδιο ρεύματος τόσα AWG είναι (λογικά κάπου θα γράφει εξωτερικά).
Θυμάσαι πόσα περίπου μέτρα καλώδια ρεύματος έβαλες?
Είναι ίσια από εμπρός μέχρι πίσω ή κουλουριάζονται πχ κάτω από το πίσω κάθισμα?
Γράψε για κάθε ενισχυτή τι ασφάλεια έχετε βάλει (περνάς ένα καλώδιο ρεύματος για κάθε ενισχυτή ή ένα μέχρι πίσω και μετά διακλαδωτή? Και αν έχετε διακλαδωτή βγάζετε δύο μικρότερης διατομής καλώδια ρεύματος ή συνεχίζετε με την ίδια διατομή (AWG)?)

Το Punto σου είναι MKI ή MKI+?
Πως το καταλαβαίνεις....Κοίτα χαμηλά τον εμπρός προφυλακτήρα σου.
Η είσοδος αέρα για το ψυγείο είναι σχετικά μικρή σε πλάτος ή σχεδόν πιάνει την περιοχή ανάμεσα στους προβολείς ομίχλης?
Στις πόρτες εμπρός, έχεις ράφι με θέση για 16.5άρι ηχείο ή μόνο ράφι?

Τα RCA καλά κάνατε και τα περάσατε από αλλού.
Διαφωνώ με τις δύο γειώσεις (μεγάλη πιθανότητα για παράσιτα και βόμβο)

Διαφωνώ με τα ηχεία που παίζουν μόνο πίσω (είναι σα να πας σε συναυλία και να κάθεσαι με πλάτη στους τραγουδιστές/ορχήστρα).
Συμφωνώ με την αγορά διαιρούμενου εμπρός σετ ηχείων (ξεχωριστό tweeter & midbass με χρήση crossover)

To sub σου είναι διπλοπηνικό?
Όταν λες πως γεφύρωσες τον 4κάναλο και οδηγείς το sub, πως ακριβώς το οδηγείς?

Η μόνωση είναι το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί.
Χρειάζονται σημαντικές αλλαγές που θα σου βελτιώσουν ραγδαία τον ήχο.
Αυτό που πρέπει να σε ανησυχεί περισσότερο (και δυστυχώς δεν το πρόσεξες καθόλου στην εγκατάσταση) είναι οι διατομές των καλωδίων ρεύματος και θα σου πρότεινα για μερικές μέρες (μέχρι να ξεκαθαριστεί το τοπίο) να μην ενεργοποιείς καν το radiocd σου. Ούτε καν χαμηλόφωνα. Ειλικρινά στο λέω (και το έχω ξαναπεί), κινδυνεύετε για φωτιά.

Σε ποια πόλη μένεις?

Reaction score
0

Καλημέρα,
Λοιπόν ο mac ενισχυτής εχει ενα καλωδιο 5 μετρων που πανω γραφει 5.00 omm ofm 0.25 τα μονα που μπορω να βρω και ο 2ος ενισχυτης εχει ενα καλωδιο 10.0 οmm ofm 0.25. Τωρα ο mac εχει 2 ασφαλειες 5αρες και ο αλλος 2 10αρες. Τα καλώδια ειναι 5 μετρα και τα δυο και ειναι σχεδον ισια μονο κατω απο τα καθισματα τα πισω ειναι λιγο πιο κουλουριασμενα. Οι δυο ενισχυτες εχουν δυο διαφορετικα καλωδιο τροφοδοσιας και το ενα ειναι διπλασιο απο το αλλο σε διατομη. Το αμαξι ειναι μκ1 αλλα ειναι το 2ο αυτο που ειπε με το μεγαλο κενο αναμεσα στα προβολακια ειναι sx 16v 85ari toy 98. Στις πόρτες δεν εχω καθόλου θεση για ηχεια εχω μονο ράφι. Αυτο με τις γειώσεις τι εννοεις να βαλω μια γειωση και να βαλω και στους 2 ενισχυτες την ιδια??
Με το sub δεν ξερω πολλα ειναι μια κουτα με ενα ηχειο και ειναι ανοιχτο.. Εχει 2 τρυπες μεγαλουτσικες..!!
Για το γεφυρωμα που μου λες εβαλα ενα καλωδιο στο πρωτο καναλι στο + και στο 4ο καναλι στο - και απο οτι μου ειχα πει αυτο ειναι η γεφυρωση(Ελπιζω να μην εκανα καμια βλακεια) απλα επαιζε οποτε καταλαβα οτι αυτο ήταν.
Και κατι ακομα αυτο για την φωτια εννοεις να κανει σωμα και να γίνει βραχυκυκλωμα??
Μένω ηλιουπολη αλλα προς το παρον δουλευω στην θεσσαλονικη
Ελπιζω να σε βοηθησα να καταλαβεις την ολη κατασταση
Σε ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
871

:624:
Το Punto σου είναι MKI ή MKI+?
Πως το καταλαβαίνεις....Κοίτα χαμηλά τον εμπρός προφυλακτήρα σου.
Η είσοδος αέρα για το ψυγείο είναι σχετικά μικρή σε πλάτος ή σχεδόν πιάνει την περιοχή ανάμεσα στους προβολείς ομίχλης?
Στις πόρτες εμπρός, έχεις ράφι με θέση για 16.5άρι ηχείο ή μόνο ράφι?

:622:
στα υπόλοιπα και δη στη τελευταία παράγραφο.

Reaction score
51

Καλημέρα,
Λοιπόν ο mac ενισχυτής εχει ενα καλωδιο 5 μετρων που πανω γραφει 5.00 omm ofm 0.25 τα μονα που μπορω να βρω και ο 2ος ενισχυτης εχει ενα καλωδιο 10.0 οmm ofm 0.25.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι καλώδια τροφοδοσίας έχεις βάλει......
Σήκωσε το πίσω κάθισμα και ψάξε κατά μήκος να βρεις τις προδιαγραφές.
Πχ να λέει κάπου 4AWG ή κάτι αντίστοιχο.
Αν μπορείς φωτογράφισε και ανέβασε τη φωτογραφία στο site να δούμε.
Στις πρόσθετες επιλογές των μηνυμάτων (κάτω από το πλαίσιο γραφής κειμένου και τα εικονίδια, υπάρχει το πλαίσιο «πρόσθετες επιλογές» και εκεί η επιλογή «Διαχείριση Συνημμένων Αρχείων» για να τις ανεβάσεις.

Αν έχεις παχύμετρο μέτρα την διάμετρο εσωτερικά του καλωδίου (όχι το κάλυμμα αλλά τη διάμετρο στον χαλκό). Αν είναι περίπου 5mm μιλάμε για 4AWG καλώδιο.
Το 8AWG είναι περίπου 3.2mm, το 2AWG είναι 6.5mm.

Τωρα ο mac εχει 2 ασφαλειες 5αρες και ο αλλος 2 10αρες.
Αποκλείεται να έχει 2 ασφάλειες 5Α ο ενισχυτής.
Ακόμα και οι 2 ασφάλειες 10Α του άλλου μου φαίνονται μικρές.
Ίσως να μην φαίνονται καλά οι αριθμοί....
Κάνε κάτι άλλο.
Δες τα χρώματα των ασφαλειών:

• 3Α=μώβ
  • 5Α=πορτοκαλί
  • 7.5Α=καφέ
  • 10Α=κόκκινη
  • 15Α=γαλάζια
  • 20Α=κίτρινη
  • 25Α=άσπρη/διάφανη
  • 30Α=πράσινη

οπότε πες μας τι ασφάλειες έχει ο καθένας.
Ααα....μια και θα είσαι εκεί: σημείωσε ακριβώς το μοντέλο κάθε ενισχυτή

Τα καλώδια ειναι 5 μετρα και τα δυο και ειναι σχεδον ισια μονο κατω απο τα καθισματα τα πισω ειναι λιγο πιο κουλουριασμενα.
5m καλώδια μου φαίνονται πολλά.
Αν υποθέσω πως το Punto είναι 3,76m και κόψω μήκος λόγω κινητήρα και χώρου αποσκευών (να υποθέσω πως οι ενισχυτές είναι κλασικά τοποθετημένοι στις πλάτες των πίσω καθισμάτων), πιστεύω πως 4m καλώδιο είναι υπέραρκετό.
Και όσο μεγαλώνει το καλώδιο πρέπει να αυξάνουμε διατομές και ασφάλειες κλπ.

Οι δυο ενισχυτες εχουν δυο διαφορετικα καλωδιο τροφοδοσιας και το ενα ειναι διπλασιο απο το αλλο σε διατομη.
Κάνω μια υπόθεση και λογικά θα είμαι μέσα.
Μάλλον έχεις ένα 8AWG (το «μικρής» διατομής) και ένα 4AWG (το «μεγάλης» διατομής).
Σε ποιον ενισχυτή είναι το καθένα?
Αφού έχεις φέρει 2 καλώδια ρεύματος από την μπαταρία μέχρι πίσω τους ενισχυτές, πες μου: σε κάθε καλώδιο, δίπλα στην μπαταρία, έχεις βάλει ασφάλεια? Αν ναι, τι μέγεθος ασφάλεια έχεις βάλει?
Αν όχι, ΜΗΝ ενεργοποιείς την πηγή για κανέναν απολύτως λόγο (κίνδυνος φωτιάς)

Το αμαξι ειναι μκ1 αλλα ειναι το 2ο αυτο που ειπε με το μεγαλο κενο αναμεσα στα προβολακια ειναι sx 16v 85ari toy 98. Στις πόρτες δεν εχω καθόλου θεση για ηχεια εχω μονο ράφι.
Καλό είναι να πεταχτείς στις μάντρες με τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και να ψάξεις ολόκληρη επένδυση πόρτας (αν έχεις δίπορτο να αναζητάς επενδύσεις δίπορτου) για να πάρεις το ράφι με θέση ηχείου εμπρός χαμηλά (16.5άρι)
Τα Punto GT είχαν από μαμά τέτοιες θήκες
Αλλιώς η λύση σου είναι διακριτική και καλή από την Phonocar.
Διάλεξε το χρώμα που ταιριάζει (1 ή 2, λογικά ψάχνεις το 1)
Υπολόγισε κανένα 80άρι € το σετ για τις 2 θήκες.

Απολύτως αναγκαίες αν θέλεις να ακούσεις μουσική σωστά στο αυτοκίνητο.

Αυτο με τις γειώσεις τι εννοεις να βαλω μια γειωση και να βαλω και στους 2 ενισχυτες την ιδια??
Απλά θα πρέπει να «δέσουν» και οι δύο γειώσεις των ενισχυτών στο ιδιο σημείο στο σασί (στην βίδα από την μεσαία ζώνη ασφαλείας στο πάτωμα πχ, αφού τρίψεις καλά το χρώμα για να μην έχει χρώμα και ελέγξεις αν υπάρχει χάρτινη ροδέλα ανάμεσα στη βίδα και το πάτωμα που προφανέστατα θα βγάλεις)

Με το sub δεν ξερω πολλα ειναι μια κουτα με ενα ηχειο και ειναι ανοιχτο.. Εχει 2 τρυπες μεγαλουτσικες..!!
Bass reflex.
Ξεβίδωσε το ηχείο και δες μοντέλο και αν έχει ένα πηνίο ή δύο.
Δες: μονού πηνίου, διπλού πηνίου

Τα διπλού πηνίου έχουν 2 ζεύγη ακροδεκτών ενώ τα μονού έχουν 1 ζεύγος.

Για το γεφυρωμα που μου λες εβαλα ενα καλωδιο στο πρωτο καναλι στο + και στο 4ο καναλι στο - και απο οτι μου ειχα πει αυτο ειναι η γεφυρωση(Ελπιζω να μην εκανα καμια βλακεια) απλα επαιζε οποτε καταλαβα οτι αυτο ήταν.
Αποσύνδεσε τα ρεύματα από τον 4κάναλο....
Απορώ πως την γλύτωσε ο ενισχυτής (ΑΝ την γλύτωσε)
Δεν μπορείς να γεφυρώσεις δύο κανάλια.
Αν το επιτρέπει ο κατασκευαστής (πρέπει να δεις το manual) μπορείς (το πολύ) τα τέσσερα κανάλια να γεφυρωθούν ανά δύο (οπότε τα 4 κανάλια να γίνουν γέφυρα 2 κανάλια)
Τώρα 4 σε 1 πρώτη φορά ακούω.....

Δηλαδή στην περίπτωσή σου (ΑΝ το επιτ΄ρεπει ο κατασκευαστής) θα μπορούσες να κάνεις την κίνηση στα 2 front και την ίδια κίνηση στα 2 rear

Και κατι ακομα αυτο για την φωτια εννοεις να κανει σωμα και να γίνει βραχυκυκλωμα??

Αν το καλώδιο ρεύματος δεν έχει ικανή διατομή, θα υπερθερμανθεί, θα λιώσει το προστατευτικό του και θα κάνει τσαφ σε λαμαρίνα και μετά.....φωτιά!!
Ακόμα χειρότερα τα πράγματα αν δεν έχεις βάλει ασφάλειες δίπλα στην μπαταρία για να προστατέψεις τα καλώδια ρεύματος

Το ιδανικό είναι να έχεις περάσει σπιράλ από τον κινητήρα μέχρι τον χώρο αποσκευών όπου μέσα θα βάλεις το σωστής διατομής καλώδιο και θα το έχεις ασφαλίσει με την κατάλληλη ασφάλεια δίπλα από την μπαταρία

Μένω ηλιουπολη αλλα προς το παρον δουλευω στην θεσσαλονικη
Ελπιζω να σε βοηθησα να καταλαβεις την ολη κατασταση
Σε ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια
Πότε θα κατέβεις Αθήνα?
Για να πας κάπου να σώσεις την κατάσταση?

Μέχρι να μάθουμε λεπτομέρειες και να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές, επαναλαμβάνω: ξέχνα το κουμπάκι ON της πηγής γιατί κινδυνεύεις πρώτα από όλα εσύ (και οι επιβάτες) αλλά και το αυτοκίνητο.
Και ΔΕΝ υπερβάλλω

Reaction score
51

Αν δεν αυτοκτονήσεις με το σεντόνι από πάνω ( :116: ), πάρε βαθειά ανάσα και προσπάθησε να συγκεντρώσεις τις απαραίτητες πληροφορίες μπας και βγάλουμε άκρη!! :121: :606:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.486

Αν δεν αυτοκτονήσεις με το σεντόνι από πάνω ( :116: ), πάρε βαθειά ανάσα και προσπάθησε να συγκεντρώσεις τις απαραίτητες πληροφορίες μπας και βγάλουμε άκρη!! :121: :606:
Πω, πω Γιάννη μου!! :111:

Με όλο αυτό, ο φίλος θα προτιμήσει να αλλάξει αυτοκίνητο!!

ΥΓ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ............

Reaction score
51

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ

Πρόσεξε πως κάτω από το πίσω κάθισμα βρίσκεται η αντλία βενζίνης.
Μια πιθανή αστοχία της αντλίας (ελάχιστη διαρροή πχ) σε συνδυασμό με λάθος καλώδια ρεύματος στο ηχοσύστημα σημαίνει........
:111: :111:

Χτύπα ξύλο και τρέχα να δεις τι παίζει....

Γίνομαι κουραστικός αλλά επαναλαμβάνω: μην ενεργοποιείς την πηγή μέχρι να βγάλουμε άκρη!!

Reaction score
51

Πω, πω Γιάννη μου!!

Με όλο αυτό, ο φίλος θα προτιμήσει να αλλάξει αυτοκίνητο!!

Προτιμώ να αλλάξει αυτοκίνητο από επιλογή του, παρά από έκτακτη ανάγκη..... :412:

ΥΓ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ............

Ευχαριστώ Γιάννο, αλλά νομίζω τα παραλές :120:

Reaction score
0

Τα καταφερες και με αγχωσες πραγμα δυσκολο αλλα τα καταφερες!! Και καλα έκανες δηλ.. Δυστυχως θα κανω ταξιδι θεσσαλονικη μπραλο και μετα μπραλο αθηνα λογω δουλειας ( τοπογραφος ) χωρις μουσικη..!! Τις λεπτομεριες θα τις δω αυριο και θα στις περιγραψω! Μαλλον με ολα αυτα που μου ειπες πρεπει να ειμαι πραγματικα πολυ τυχερος γτ τα πραγματα εινια απανω καπου 2 χρονια ετσι και τωρα ηλπιζα να τα φτιαξω λιγακι

Reaction score
51

Τα καταφερες και με αγχωσες πραγμα δυσκολο αλλα τα καταφερες!! Και καλα έκανες δηλ.. Δυστυχως θα κανω ταξιδι θεσσαλονικη μπραλο και μετα μπραλο αθηνα λογω δουλειας ( τοπογραφος ) χωρις μουσικη..!! Τις λεπτομεριες θα τις δω αυριο και θα στις περιγραψω! Μαλλον με ολα αυτα που μου ειπες πρεπει να ειμαι πραγματικα πολυ τυχερος γτ τα πραγματα εινια απανω καπου 2 χρονια ετσι και τωρα ηλπιζα να τα φτιαξω λιγακι

Sorry αν σε άγχωσα αλλά καλύτερα έτσι παρά ανυποψίαστος!! :126:
Για αύριο σου έχω μια πρόχειρη λύση.
Βάλε στο κινητό σου μερικά mp3, πάρε και αυτό (αρκεί το κινητό σου να έχει mini-jack), φόρτισέ το μέσω usb (πχ από το lap top σου, που πιστεύω θα έχεις μαζί σου) και για μερικές μέρες θα βολευτείς.

Αν βέβαια έχεις μαζί σου το lap top σύνδεσε το ηχειάκι απ' ευθείας στο lap top για να έχεις την συντροφιά της μουσικής για τις διαδρομές σου!

Όταν με το καλό επιστρέψεις, μιλάμε αναλυτικά.

Καλό ταξίδι!! :107:

Reaction score
0

Ηχεια και καλωδια και ο mac ενισχυτης καινουργια o hifonics xercules τελικος 4 x 75w ηταν ενος φιλου που του ειχε καει το ενα καναλι τον πηρα τον εφτιαξα και οκ!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.059
Members
38.642
Νεότερο μέλος
Tasosnissanp12