Μουσική για... τεστ μηχανημάτων!

cbk

Reaction score
5
Υπάρχουν κάποιες ηχογραφήσεις/μουσικά κομμάτια όπου αφού πρώτα τα ακούσει κανείς με πάρα πολύ καλά μηχανήματα, να μπορεί μετά να συμπεράνει κατά πόσο το δικό του ηχοσύστημα υστερεί;
Το ρωτάω αυτό γιατί στο άκουσμα ενός κομματιού θέλω να είμαι σίγουρος οτι π.χ. το μπουμάρισμα δεν προέρχεται από την ηχογράφηση ή οτι το μπάσσο δεν είναι όσο ανάγλυφο το είχα ακούσει σε άλλο κομμάτι. Να ξέρω δηλαδή οτι η ηχογράφηση πέτυχε το καλύτερο.

Σε μία ακρόαση άκουσα με διάφορα ηχεία της Magnat ένα κομμάτι και κατάλαβα πώς περίπου θα ήθελα το άκουσμα της μουσικής στο χώρο μου.

Και για να το πώ και αλλιώς, με ποια CDs (αναφοράς;) κάνουν κάποιες εκθέσεις τις παρουσιάσεις τους;
Με ενδιαφέρει η κλασσική και η τζαζ/μπλουζ μουσική.

Reaction score
4.741
Με ενδιαφέρει η κλασσική και η τζαζ/μπλουζ μουσική.
Aσε τις εταιρείες και το πώς κάνουν τα τέστ τους. Τα κάνουν όπως πρέπει για να ακούγεται τέλειο το σύστημά τους.
Εσύ εφόσον σε ενδιαφέρουν κλασσική-τζαζ να πάρεις μερικά cd που ακούς πολύ και κάποια άλλα απαιτητικά από πλευράς συστήματος και αυτά να ακούσεις και να κρίνεις.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Και ούτε πρόκειτα να τα βρεις στα μαζικά δισκοπολεία.Προτίμησε τηε αγορές μεσω internet
ή αν δεν έχεις αυτή την δυνατότητα υπάρχουν ορισμένα δισκοπωλεία που φέρνουν δίσκους και cd προσεγμένων ηχογράφησεων.Αν και να ξέρεις ότι υπάρχουν και ''εμπορικά'' cd απο συγκροτήματα όπως οι PINK FLOYD,DIRE STRAITS ή από τον CHRIS REA που είναι εκπληκτικά προσεγμένα.

cbk

Reaction score
5
Και ούτε πρόκειτα να τα βρεις στα μαζικά δισκοπολεία.Προτίμησε τηε αγορές μεσω internet
ή αν δεν έχεις αυτή την δυνατότητα υπάρχουν ορισμένα δισκοπωλεία που φέρνουν δίσκους και cd προσεγμένων ηχογράφησεων.Αν και να ξέρεις ότι υπάρχουν και ''εμπορικά'' cd απο συγκροτήματα όπως οι PINK FLOYD,DIRE STRAITS ή από τον CHRIS REA που είναι εκπληκτικά προσεγμένα.
Ευχαριστώ!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv