P
PMC
Guest
Στο Alienware που χρησιμοποιώ για ταινίες και μουσική (Spotify και σκληρό δίσκο ) το ανεμιστηρακι ακούγεται μερικές φορές πιο πολύ και από τον απορροφητηρα της κουζίνας....Το πρώτο έχει ανεμιστηράκι?
Στο Alienware που χρησιμοποιώ για ταινίες και μουσική (Spotify και σκληρό δίσκο ) το ανεμιστηρακι ακούγεται μερικές φορές πιο πολύ και από τον απορροφητηρα της κουζίνας....Το πρώτο έχει ανεμιστηράκι?
Αναμενόμενον,καθότι στα gaming PC προτεραιότητα δεν είναι η αθόρυβη λειτουργία,αλλά η ψύξη επεξεργαστή και κάρτας γραφικών προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή εξέλιξη των αποστολών που αναλαμβάνουν εκείνα.Στο Alienware που χρησιμοποιώ για ταινίες και μουσική (Spotify και σκληρό δίσκο ) το ανεμιστηρακι ακούγεται μερικές φορές πιο πολύ και από τον απορροφητηρα της κουζίνας....
Όχι. Έχω NUC με i5 και δεν έχει ανεμιστήρα.Το πρώτο έχει ανεμιστηράκι?
Το δικο μου γιατι εχει; μαλλον γιατι ειναι παλαιοτερο (54250)Όχι. Έχω NUC με i5 και δεν έχει ανεμιστήρα.
'Ισως, δεν γνωρίζω.Το δικο μου γιατι εχει; μαλλον γιατι ειναι παλαιοτερο (54250)
Πόσο παλιό είναι?Ερώτηση στους μακόβιους:
Έχω ένα Μακ μίνι παλαιάς κοπής, που μετά τις αναβαθμίσεις σέρνεται σα κάμπγια ετοιμοθάνατη με λουμπάγκο.
Παίρνει άραγε καμιάς σοβαρής αναβάθμισης ή να το πάρει ο κάδος ανακύκλωσης;
Συμφωνώ και απο την άλλη διαφωνώ λίγο.Δεν χρειάζεται να πείσεις τον γράφοντα περί του τελευταίου,αφού θεωρεί μύθο την πολυθρύλητη ηχητική ανωτερότητα των Mac.