Μου Το Κατασχέσανε......................

Reaction score
49
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής οι εισαγγελείς της εφετειακής περιφέρειας Πατρών (Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία, Κεφαλλονιά & Ζάκυνθος) αποφάσισαν (άκουσον,άκουσον)

την κατάσχεση του οχήματος όποιου οδηγού συλλαμβάνεται να υπερβαίνει τα 140km/h, να επιδίδεται σε κόντρες ή να ρέει στο αίμα του ποσότητα αλκοόλ που υπερβαίνει το 1,1

Και καλά, να το δεχθώ για τους μεθυσμένους.......
Αλλά ποιός αστυνομικός μπορεί να καθορίσει σωστά ότι πχ γίνονται κόντρες?
Και ακόμα χειρότερα γιατί εγώ που κινούμαι με 150 στην εθνική να θεωρούμαι περισσότερο επικίνδυνος σε σχέση με τον παππού με το σαραβαλάκι που κινήται με 80 τέρμα αριστερά??? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ..........
Από πότε ισχύουν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ νόμοι σε διαφορετικές περιοχές της χώρας?
Από πότε επιβάλλονται μέτρα ανεξάρτητα από τα υπουργεία Δημοσίας Τάξης & Μεταφορών?

Και επειδή κόπτονται για την ασφάλειά μας (και όχι για την τσέπη του κράτους.....) μήπως οι κύριοι εισαγγελείς και αντιεισαγγελείς μπορούν να μας απαντήσουν ΠΟΣΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ έχουν καθίσει στο σκαμνί για τις ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ στους δρόμους της περιφέρειάς μας???

Ελπίζω να ΜΗΝ ισχύσει ποτέ αυτό το μέτρο στην περιοχή μας!!!!
Γιατί με βλέπω να πηγαίνω για δουλειά με.......τα πόδια!!! :roll: :( :cry:

Reaction score
25.486
ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ?
ΓΙΝΑΜΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ?
ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ Μ#@$%^%...
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ , ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ?

Reaction score
49
ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ?
ΓΙΝΑΜΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ?
ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ Μ#@$%^%...
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ , ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ?
Χεσ' τα Πάνο.......
Τσαμπουκαλίκια και μαγκιές!!
Όποιος καβαλάει το καλάμι της εξουσίας............

Θα βγάλουν μετά και απόφαση να μην παίζουν τα home cinema ΄πάνω από τα 90db, στα αυτοκίνητά μας να μην βάζουμε πάνω από έναν ενισχυτή (μέχρι 4Χ50.....) κ.ο.κ.

Του κ.... τα 9μερα!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

[scroll]ΡΕ ΟΥΣΤ..........[/scroll]

Reaction score
0
Απο το να συγχιζεστε μπους καντε το εξης:
Καποιος απο εσας να καταγγειλει στην καταλληλη αρχη αυτο που αποφασισαν οι γεροντες και να περιμενετε την απαντηση!
Αν τους δινει δικιο, τοτε τα βλεπω λιγακι δυσκολα τα πραγματα για τους κοντρακηδες και τους μεθυσους!(φυσικα, μπορεις να πας και σε υψηλωτερη αρχη αν σου δινει αυτο το δικαιωμα ο νομος!Η δικαστικη αποφαση ΘΑ πρεπει να το γραφει καπου μεσα!)
Αν δεν τους δινει δικιο, τοτε εχουν κανει μια παρανομοια και αυταπαγγελτα το δικαστηριο τους τους δινει και μια ποινη, απο συμβολικη μεχρι φυλακη(μετα απο δικη φυσικα), αν συμφωνα με τον νομο εχουν κανει καποιο πολυ σοβαρο λαθος!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
καπως ετσι θα συνεβαινε εδω, ρωτησα ενα φιλο νομομαθη!
Σπιρος

Reaction score
7
Να σου κατασχεσουν το διπλωμα αν εισαι εκτος οριων αλκοολ (αρα και ανευθυνος να οδηγεις) το καταλαβαινω...
Αλλα με ποιο δικαιωμα κατι υλικο που το εχεις πληρωσει?
Αν χρωστας στο κρατος ναι να στο παρουν, αλλα επειδη εισαι μεθυσμενος, ή την εχεις δει fast & furious?
Αν εισαι μεθυσμενος καλυτερα να σου παρουν το κεφαλι, αν και υπαρχουν πολλοι ολοι ΕΞΙΣΟΥ επικινδυνοι που ΔΕΝ ειναι μεθυσμενοι (βλ. παππους που λεει και ο ΓΔ, που παει αργα,σταθερα,αριστερα ή η κυριουλα που ξαφνικα αλλαζει λωριδα κλπ.... ειναι πρωι και ας μην τα παρω στο κρανιο).

Δηλαδη τι ειναι πιο επικινδυνο?
Να πας παρανομα με 150χλμ με ενα Primera 2.0 ή με νομιμα 100χλμ με ενα FIAT μοντελο '82?
Να πας παρανομα με 150χλμ με καινουρια λαστιχα ή με νομιμα 100χλμ με λαστιχα που τα εχεις επανω 7 χρονια?
Να πας παρανομα με 150χλμ με καλες αναρτησεις ή με νομιμα 100χλμ με πεσμενες?
Να πας παρανομα με 150χλμ με σωστα φορτωμενο αυτοκινητο ή με νομιμα 100χλμ με κακοτοποθετημενα φορτια και ξεπερνωντας τις προδιαγραφες?

Αλλα ΠΟΙΟΣ τα κοιταει αυτα μωρε? Σιγα τα αυγα? Ο,τι φαινεται απ εξω να ειναι σωστο... Που να ψαχνεις? Εισαι μεθυσμενος?-Ναι φταις και δεν πρεπει να συγχωρηθεις.

Μηπως θα επρεπε να αναθεωρησουν τα ορια ταχυτητας, αφου τα αυτοκινητα ειναι καλυτερα απο παλια, πιο ασφαλη (ενεργητικο και παθητικο τομεα) και οι δρομοι καλυτεροι (ειναι καλυτεροι απο πριν αντικειμενικα).

Αλλα θα μου πειτε ποιος τα κοιταει αυτα... Που να τρεχεις να αλλαζεις νομους και διαταξεις...

Reaction score
49
ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΠΑΤΡΑΣ:

2+ λωρίδες με νησίδα και πολύ καλή άσφαλτος!!
Όριο !!!! 100km/h
Mας κοροιδεύουν!!
Κανονικότατα............. :evil: :evil: :evil:

Μετά από την ταμπέλα (περίπου 300 μέτρα πιο μπροστά) έχουν συχνότατα μπλόκο για ταχύτητα. Οποιαδήποτε ταχύτητα πάνω από 110 είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ (γι αυτούς...)!! :evil: :evil: :evil: :evil:

BMW 316i (ανεγκέφαλος)

Κλασική περίπτωση!!
Προσέξτε ότι ΔΕΝ έχει αριστερό καθρέπτη και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ
Δείτε τον πίσω αριστερό τροχό: Κυριολεκτικά ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!! Μάλλον μετά από "αγορά οικοπέδου"
Και βγήκε βόλτα ΣΕ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ!! :shock: :shock: :evil:

Αλλά βέβαια: ΑΥΤΟΣ είναι ασφαλής για τον εαυτό του ΚΑΙ τους άλλους!
Εγώ με 150 ή 170 στην εθνική με καινούρια λάστιχα, με KONI-EIBACH, καλά φρένα και την προσοχή μου στο 110% ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!! :evil: :evil: :evil:

Το ίδιο και ο παππούς που λέγαμε. Αυτός με LADA 20ετίας και 100 στην εθνική ΕΙΝΑΙ πιο ασφαλής απ' ό,τι εγώ με την KAWASAKI ZZR1100 (με καινούρια λάστιχα, με πλήρη κατάλογο σέρβις και όλα σωστά) στα 180 ή 210!! :evil: :evil: :evil:

Να πω κι άλλα?
"κατεβάστε" και εσείς τίποτα!!
Θα μας "καβαλήσουν" και δεν θα πούμε και κουβέντα φίλοι μου!!!

[scroll]Ο Υ Σ Τ ! ! ! ![/scroll]

Reaction score
14
Καλά εσύ συγκρίσεις θα κάνεις ή θα δεις πως θα είσαι σωστότερος;

ΤΙ πάει να πει ο άλλος είναι χειρότερος; Αυτόν πρέπει να αντιγράφεις;;

Εγώ έχω αμάξι σε άριστη κατάσταση και πάω με 120. Εσύ που πας με 210 είσαι πιο επικίνδυνος. Οπότε να πας πιο σιγά.

Reaction score
0
Οτιδήποτε θέτει ως προτεραιότητα την ασφάλεια σε μια χώρα που εχει θύματα εμπόλεμης ζώνης, είναι καλοδεχούμενο

Reaction score
25.486
καλα ο τυπος με τη bmw μιλαμε το εψαξε πολυ καλα το θεμα οικοπεδο.
υποψιαζομαι οτι βαρεθηκε την πολη και ψαχνει για την πραγματικη και αγρια ομορφια στα απατητα ελληνικα κατσαβραχα!

Reaction score
7
εγω λεω να τους παρουμε με τις πετρες...
ΜΟΝΟ??????
Και ντομάτες, και πεπόνια και αυγά και,και,και,και.........

Το βράδυ (γιατί τώρα φεύγω για δουλειά) θα τα ΧΩΣΩ περισσότερο!!!!!
Ειστε καλα?
Εχετε δει ποσο εχει παει η ντοματα το κιλο?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
όσο για τα πεπόνια μες το καταχείμωνο μην το συζητάς...

Γιαουρτάκι του θεού ρε παιδια από τα ληγμένα των super market ...

Reaction score
7
@ Γ.Δ.

1. Πας αναμεσα στις λωριδες ή μου φαινεται?
2. Οδηγεις στο βρεγμενο με το ενα χερι στο τιμονι και το αλλο στην καμερα?
3. Ποσα χρονια ξερεις το Μιχαλη?

@ All... Αν θελουν να μας προστατεψουν να βγαλουν νομο ωστε να μην πωλουνται οχηματα που πανε με περισσοτερα απο 120χλμ, και να θεσπισουν ως standar εξοπλισμο το ABS, Αεροσακους, κλπ και να μην τα πληρωνουμε.

Εχει σταματησει κανενας αστυνομικος καποιον που παει με κλειστους καθρεφτες, χωρις φωτα, με ξεφουσκωτα λαστιχα...

Οταν το κρατος εξεταζει τους υποψηφιους για το διπλωμα τους βαζει να τρεξουν πανω απο 40? Να δουν πως ειναι, αν μπορουν να ελεγξουν το αυτοκινητο?
Μαλλον οχι... Αν κανεις οπισθογωνια με 2 κινησεις και παρκαρεις 20cm απο το πεζοδρομιο εισαι αξιος να παρεις το διπλωμα... (ή αν τους πληρωσεις βεβαια)

Αλλα αν πας πανω απο 120 ειναι απλο... Ρανταρ, κληση, λεφτα, χωρις κοπο...

Υπαρχουν πολλα πιο επικινδυνα απο την ταχυτητα θεματα...

Γενικοτερα πασχουμε απο ελλειψη παιδειας επανω στο θεμα... αυτο φταιει για ολα...
Αν υπηρχε παιδεια θα ηξερε ο καθενας ... ποτε,που και ποσο να τρεξει, να μην πιει αν ειναι να οδηγησει, να μετραει τον αερα στα λαστιχα τουλαχιστο μια στις 15... αλλα...

Reaction score
14
και επίσης να είναι σωστός για τον ευατό του και να μην χρησιμοποιεί ως άλλοθι τους παράνομους για να γίνεται και αυτός χειρότερα παράνομος.

Αφήστε πια που έχω βαρεθεί τους γκαζοφονιάδες που ξέρουν να πατάνε γκάζι μονο στην ευθεία αλλά έχουν τα φλας για διακοσπμιτικά στοιχεία και τη μια πάνε με 200 στη πόλη και την άλλη με 20 επειδή ρυθμίζουν το ράδιο.
Καλός οδηγός είναι ο ασφαλής οδηγός, και για τον ευατό του ΚΑΙ για τους άλλους.

Reaction score
7
και επίσης να είναι σωστός για τον ευατό του και να μην χρησιμοποιεί ως άλλοθι τους παράνομους για να γίνεται και αυτός χειρότερα παράνομος.

Αφήστε πια που έχω βαρεθεί τους γκαζοφονιάδες που ξέρουν να πατάνε γκάζι μονο στην ευθεία αλλά έχουν τα φλας για διακοσπμιτικά στοιχεία και τη μια πάνε με 200 στη πόλη και την άλλη με 20 επειδή ρυθμίζουν το ράδιο.
Ειπες και κατι σωστο. :lol:

Reaction score
49

Συμφωνώ με τα κόκκινα ΔΙΑΦΩΝΩ με τα μαύρα!

Το ότι γίνομαι παράνομος είναι κάτι στο οποίο θα συμφωνήσω.
Αλλά θα γινόμουν νομοταγής αν δεν με δούλευαν.
Πως να μην γίνεις παράνομος όταν σε ευθείες με νησίδα και 2+ λωρίδες σου βάζουν όριο τα.........100?
Πως να μην παρανομίσεις όταν έχεις όριο στην εθνική σε πάρα πολλά σημεία τα......60?
Ακόμα και με 120 που πας Μιχάλη στο 70% των χιλιομέτρων είσαι παράνομος!
Και με την μηχανή ακόμα χειρότερα (το ξέρετε ότι οι μηχανές έχουν σαν όριο τα 110 στην εθνική?)
Δηλ. Μιχάλη ΠΟΤΕ δεν ξεπέρασες τα 110?
Και αν ναι, τότε γιατί πήρες μηχανή 1200 κυβικά?
Θα έκανες την δουλειά σου και με κάτι μικρότερο!

Σε τελική ανάλυση με την μοτ/τα πχ ΔΕΝ πιστεύω ότι είμαι επικίνδυνος με 150 ή 180 στην εθνική. Γιατί ΔΕΝ θα χρειαστεί να καβαλήσω διπλή διαχωριστική για να προσπεράσω όυτε θα κάνω 2-3 λεπτά για να προσπεράσω μια νταλίκα.
Και με το αυτοκίνητο το ίδιο.
ΠΟΤΕ δεν μπαίνω στο αντίθετο ρεύμα, ΠΟΤΕ δεν κυκλοφορώ με ξεφούσκωτα λάστιχα, ΠΟΤΕ με λάθος συντήρηση.
Και ακόμα και στα δύσκολα η αντίδρασή μου θα είναι λογική (κάτι που οφείλεται στα τόσα χρόνια γρήγορης οδήγησης αλλά και λόγω μηχανής!)

Ας διδάξουν κανέναν νέο οδηγό πρώτα τι σκατά σημαίνει υπερστροφή/υποστροφή, ανάποδο τιμόνι, φρενάρισμα σε βρεγμένο, φρενάρισμα πανικού ΧΩΡΙΣ να τσαρουχώνεις τα φρένα κ.ο.κ. και μετά να βγουν να μας πουν τις Μ@λ.... τους!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης