- Reaction score
- 14
Σταμάτα να με αντιγράφεις. :?Συμφωνώ με τα κόκκινα ΔΙΑΦΩΝΩ με τα μαύρα!
Άλλο να πας με 120 στα 100 και άλλο να πας με 210. Υπάρχει διαφορά. Ομολογουμένως τα όρια είναι απαράδεκτα μικρά σε αρκετές περιπτώσεις, όμως συμβαδίζουν με τις ικανότητες της πλειοψήφίας των οδηγών. Επειδή συνεπώς δεν είναι δυνατόν να τους μάθεις την αντίδραση στην υπερστροφή και υποστροφή, επειδή είτε οδηγάνε κάθε Σαββατοκύριακο είτε κάθε μέρα, αλλά και στις δύο περιπτώσεις δεν έχουν τη κατάλληλη παιδεία και είναι γεμάτοι από εγωισμό μην τους περάσει κανένας, βάζουνε τα όρια χαμηλά για να φοβούνται μην τους γράψουν και έτσι με ένα σπάρο δύο τρυγόνια.Το ότι γίνομαι παράνομος είναι κάτι στο οποίο θα συμφωνήσω.
Αλλά θα γινόμουν νομοταγής αν δεν με δούλευαν.
Πως να μην γίνεις παράνομος όταν σε ευθείες με νησίδα και 2+ λωρίδες σου βάζουν όριο τα.........100?
Πως να μην παρανομίσεις όταν έχεις όριο στην εθνική σε πάρα πολλά σημεία τα......60?
Ακόμα και με 120 που πας Μιχάλη στο 70% των χιλιομέτρων είσαι παράνομος!
Και με την μηχανή ακόμα χειρότερα (το ξέρετε ότι οι μηχανές έχουν σαν όριο τα 110 στην εθνική?)
Άραγε είναι τυχαίο που στη περιοχή από Κόρινθο έως Πάτρα μειώθηκαν τα τροχαία σε ποσοστό 30% από τότε που έγιναν τα μέτρα σκληρά;;; Δεν νομίζω. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. :roll:
Φυσικά και ξεπέρασα τα 110 αλλά προσπαθώ να κινούμαι μέσα στο όριο, όσο ελάχιστο και νά είναι αυτό. Ασε που μπορείς να πας με 120 και να είναι όλα καλά. Σπάνια θα σε γράψουν με τέτοια μικρή απόκλιση και πάλι θα είναι μικρό το πρόστιμο. Δεν υπάρχει μόνο το 110 και 210 αλλά και αρκετές ταχύτητες ανάμεσα.Δηλ. Μιχάλη ΠΟΤΕ δεν ξεπέρασες τα 110?
Και αν ναι, τότε γιατί πήρες μηχανή 1200 κυβικά?
Θα έκανες την δουλειά σου και με κάτι μικρότερο!
Το ζήτημα της μηχανής των 1200 δεν είναι απαραίτητα συμβατό με το θέμα της ταχύτητας. Γιατί τότε δεν πήρα το R1 αλλά naked;;. Το πήρα γιατι μου άρεσε και μου αρέσουν οι ροπές αλλά με τίποτα για να πηγαίνω με 220.
Μάλλον πρόκειται για αλλαγή αντίληψης ίσως και μεγάλωμα ηλικίας που θέτει άλλα πράγματα σε μαγαλύτερη βαρύτητα παρά το να τρέχω στους δρόμους.
Εν' κατακλείδι όλοι, όπως το έχουμε εκτενέστερα κουβεντιάσει, θα μπορούσαν να κάνουν τι δουλειά τους με κάτι πιο απλό, πιο φτηνό ή και χωρίς αυτό. 8)