Μου χάλασε το ΧΒΟΧ!!!

Reaction score
62
...κι εκεί που έπαιζα Oblivion, ξαφνικά κολλά η κονσόλα!! Και μετά, όποτε την άνοιγα την κονσόλα, μου έβγαζε 3 κόκκινα φωτάκια, που αναβόσβηναν και η κονσόλα νεκρή!! Μετά από ψάξιμο διαπίστωσα ότι πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα, όσοι ειδικά πήραν την κονσόλα πρίν ένα χρόνο. Κι εδώ αρχίζουν τα ωραία! Πρέπει:
1)Να πάρεις τη Microsoft στην Αγγλία,
2)να σου στείλουν ένα ticket με e-mail (περιμένεις πολύ έμαθα),
3) Όταν σου έρθει πακετάρεις την κονσόλα και κολλάς το ticket στο κουτί,
4)έρχεται η UPS, την παίρνει και την πάει Γερμανία για αντικατάσταση και
5)Στην γυρίζει πίσω!
Εγώ είμαι ακόμα στο νούμερο 1!!!
Περαστικά μου!!! :lol:

Reaction score
802
Κατι ειχα διαβασει οτι το παιχνιδι ζοριζε πολυ τους επεξεργαστες του xbox σε μεγαλο βαθμο.Σε αυτην την κατηγορια επεσες?
Καλη τυχη παντως!Τουλαχιστον θα παρεις νεο xbox απο το εξωτερικο,πιθανοτατα με νεο μη προβληματικο revision.

Reaction score
0
ego pandos agorasa tin konsola tin proti mera kikloforias tis k den exo kanena provlima me kanena game oute to oblivion to opoio by the way g@m@ei...

Reaction score
62
giotamike said:
Αν δεν τα καταφέρεις μπορώ να μιλήσω στη Microsoft όπου έχω συνεργασία.
Μπορείς?? Θα το εκτιμούσα βαθύτατα, λόγω φόρτου εργασίας!! :D

Reaction score
0
Αν με εμπιστευεσε μπορω να στο επισκευασω.... :wink:

Εdit : Μπορεις να μου πεις ποσα κοκκινα flash κανει οταν το αναβεις ?

Reaction score
62
Τώρα σε είδα :D!! Βασικά ανάβει 3, μόνο το πάνω δεξιά δεν ανάβει. Ό,τι και να δοκίμασα στο internet δεν δούλεψε. Ήδη έχω μιλήσει με τη microsoft!

Reaction score
0
DIMITRIS K. said:
Βασικά ανάβει 3, μόνο το πάνω δεξιά δεν ανάβει.
Το πιο πιθανον βαση με αυτα που λες εχει καει το flash bios (ειδικα οι πρωτες κονσολες ειχαν μεγαλο προβλημα σ'αυτο) ειναι μια flash με 8 pins (υπαρχει ανταλακτικο). Το εχεις κανει moding ? αν ναι η microsoft δεν θα στο επισκευαση... αν οχι υπολογισε 6 μηνες πηγαινε ελα... βραστα δηλαδη, tespa αν θες μπορουμε να το δουμε μαζι....

Reaction score
62
b52fc said:
DIMITRIS K. said:
Βασικά ανάβει 3, μόνο το πάνω δεξιά δεν ανάβει.
Το πιο πιθανον βαση με αυτα που λες εχει καει το flash bios (ειδικα οι πρωτες κονσολες ειχαν μεγαλο προβλημα σ'αυτο) ειναι μια flash με 8 pins (υπαρχει ανταλακτικο). Το εχεις κανει moding ? αν ναι η microsoft δεν θα στο επισκευαση... αν οχι υπολογισε 6 μηνες πηγαινε ελα... βραστα δηλαδη, tespa αν θες μπορουμε να το δουμε μαζι....
Δεν την έχω πειράξει την κονσόλα. Πάντως θα σου PM για το service, thanks! :D, λόγω φόρτου εργασίας!!

Reaction score
62
Τελικα τι εγινε Δημητρη, το εφτιαξες??
Τελικά το πήρε η UPS για Γερμανία την περασμένη Δευτέρα και μου είπαν σε 10 εργάσιμες θα είναι πίσω ένα καινούριο. Ίδωμεν. Πάντως, στη Microsoft, και στην Αγγλία και στην Ελλάδα, ήταν απίστευτα εξυπηρετικοί και κατατοπιστικοί. Τους αξίζει ένα μπράβο!!:)

Reaction score
0
Εχω και εγώ ένα καμμένο

Τι κάνουμε ? Που πρέπει να πάρω τηλ ?
Ερχονται άμεσα ?

Mfr Date 2006-03-25 Πως το βλέπετε έχω εγγύηση ? (είναι ήδη αλλαγμένο μια φορά)

Reaction score
62
Re: Εχω και εγώ ένα καμμένο

Τι κάνουμε ? Που πρέπει να πάρω τηλ ?
Ερχονται άμεσα ?

Mfr Date 2006-03-25 Πως το βλέπετε έχω εγγύηση ? (είναι ήδη αλλαγμένο μια φορά)
Καλώς ήρθες στο club των προβληματικών ΧΒΟΧ!!!! Λοιπόν η διαδικασία είναι η εξής:
Παίρνεις ή την Microsoft Αγγλίας στο 00800 44 12 8732 ή την Microsoft Hellas στο 211 1206500 (σε περίπτωση, που δεν ξέρεις Αγγλικά καλά, για να μεσολαβήσουν αυτοί) και αναφέρεις το πρόβλημα. Δίνεις S/N του μηχανήματος και μία διεύθυνση για να σου έρθει η UPS (courrier) και μετά από 2-3 μέρες σου φέρνουν στη διεύθυνση, που δήλωσες ένα ειδικό κουτί. Στο κουτί ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ, πακετάρεις το ΧΒΟΧ και κολλάς απ' έξω το αυτοκόλλητο, που έχει μέσα. Μετά ή δίνεις απευθείας το ΧΒΟΧ στον υπάλληλο, που σου έφερε το κουτί, ή, αν δεν μπορεί να περιμένει, τους παίρνεις ένα τηλ στο 2109984000 και έρχονται και στο παίρνουν, δίνοντάς σου ένα Tracking number, που μπορείς να παρακολουθείς στο www.ups.com την πορεία του πακέτου. Αυτό πάει στη Γερμανία και , αφού στο επισκευάσουν - αντικαταστήσουν, αρχίζει η αντίστροφη διαδικασία και στο φέρνουν πίσω στη διεύθυνση, που έχεις δηλώσει. Αν το πρόβλημα το έχει η μονάδα, μην βάλεις κανένα άλλο περιφεριακό στο κουτί, γιατί πολύ πιθανόν να μην σου επιστραφεί ποτέ!!! Αλλιώς βάζεις και οτιδήποτε άλλο σου βγάζει πρόβλημα. Η εγγύηση είναι για 2 χρόνια, επομένως μήν σε απασχολεί αυτή!!
Θα κάνει 10 με 15 εργάσιμες όλη η διαδικασία!!!
Δες όμως πρώτα και αυτά:
http://support.microsoft.com/kb/907534
http://www.llamma.com/xbox360/repair...rror-codes.htm
μήπως μπορέσεις και το λύσεις μόνος σου το πράβλημα.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!

Reaction score
0
Δημήτρη σήμερα γύρισα από ένα 4ήμερο μακριά από τον πολιτισμό,οπότε και είδα την απαντηση σου.Σε ευχαριστώ πολύ αύριο θα τους πάρω τηλ.

Reaction score
0
Δες εδω και εδω εμπειριες απο αλλα παιδια που αντιμετωπισαν αναλογο προβλημα, ειναι ενα πολυ καλο walkthrough (ειδικα για καποια "κολπα" που τους κανουν απο το service) σαν αυτο που εχει φτιαξει ο DIMITRIS K.

Καλως σας βρηκα ολους παιδια,νεος στο forum, "παλιος" στο επαγγελμα!:D;)

Reaction score
62
Καλώς ήλθες Predator στην παρέα μας και χρόνια πολλά!! Κι εγώ ό,τι θέλω για το ΧΒΟΧ, συμβουλεύομαι το συγκεκριμένο forum, το οποίο θεωρώ πολύ καλο!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm