Μου χάλασε το ΧΒΟΧ!!!

Reaction score
0
Το "μέσα" είναι καινούριο. Απλά φοράνε πάλι το παλιό casing γιατί για κάποιο λόγο δεν μπορούν να σου επιστρέψουν καινούριο serial number. Το παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, το είχε ακούσει φίλος που είχε πάρει στο support και είδαμε πώς όντως του επιστράφει με ίδιο serial αλλά με άλλο εσωτερικό (συγκεκριμένα είχε hitachi drive και του ήρθε με samsung).

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Μου χάλασε το ΧΒΟΧ!!!

η τσιγκουνο-Sony θα σου δώσει καινούργιο?..........:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:
Ασχετο, αλλα νομιζω οτι αυτοι που αγορασαν το απογοητευτικο BD "Πεμπτο Στοιχειο", η sony τα παιρνει πισω και τους δινει την καινουρια version με avc!!!

Reaction score
0
Ναι, αλλά άντε να βρώ άκρη εγώ πχ, ούτε θυμάμαι από που το αγόρασα...

ΥΓ
Δεν επιστρέφουν το δικό σου xbox360, αλλά κάποιου άλλου που έχουν επισκευάσει λίγο πριν για να μην καθυστερούν πολύ.

Reaction score
0
Ναι, αλλά άντε να βρώ άκρη εγώ πχ, ούτε θυμάμαι από που το αγόρασα...

ΥΓ
Δεν επιστρέφουν το δικό σου xbox360, αλλά κάποιου άλλου που έχουν επισκευάσει λίγο πριν για να μην καθυστερούν πολύ.
Ανάλογα με το πρόβλημα που είχε ένα Xbox (πχ DVD-Drive) επισκευάζεται και γίνεται ένα refurbished κατά το κοινώς λεγόμενο. Αυτά πρέπει να επιστρέφονται αδιακρίτως.

Όσα έχουν σοβαρά hardware failures (πχ GPU) γίνονται strip για εξαρτήματα και πετάγονται. Δεν το βρίσκω παράλογο τώρα που πχ έστειλα την κονσόλα μου γιατί είχε πρόβλημα το DVD Drive, να μου αλλαχθεί μόνο αυτό και να μου επιστραφεί. Δεν έχω την απαίτηση μετά από έναν χρόνο να πάρω καινούρια κονσόλα:D

Reaction score
0
Eδώ κάποιος που έχει αλλάξει 11 κονσόλες !!! (πρέπει να είναι το ρεκόρ)
http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3160603

ΥΓ
Διάβασα στο κείμενο ότι η MS προσπαθεί να σου επισκευάσει το δικό σου 360 για να μην ξαναβάζεις το gamertag κλπ.
(είχα ακούσει μέχρι τώρα ότι σου δίνουν καινούργιο ή κάποιο τυχαίο refurbished, αλλά ίσως είναι λάθος τελικά.)

Reaction score
62
Eδώ κάποιος που έχει αλλάξει 11 κονσόλες !!! (πρέπει να είναι το ρεκόρ)
http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3160603

ΥΓ
Διάβασα στο κείμενο ότι η MS προσπαθεί να σου επισκευάσει το δικό σου 360 για να μην ξαναβάζεις το gamertag κλπ.
(είχα ακούσει μέχρι τώρα ότι σου δίνουν καινούργιο ή κάποιο τυχαίο refurbished, αλλά ίσως είναι λάθος τελικά.)
Σου δίνουν καινούριο. Το gametag σου δεν το χάνεις, εφόσον κάνεις register στη microsoft γι' αυτό. Και να σου αλλάξουν όλη την κονσόλα (και το σκληρό δίσκο δηλαδή), δίνεις username και password και όλα επιστρέφουν ,σαν να μην έγινε τίποτα!!

Reaction score
0
Microsoft: In either an in-warranty or out-of-warranty situation, most customers will now receive their original console back from Microsoft so there is no need for customers to reload profiles, games or other content previously stored on their hard drive. This is part of our ongoing-effort to improve our repair warranty program and enhance our customer service operations

Reaction score
10
Οτι και να πουμε παντως παιδια υπαρχει προβλημα με το 360......
Εμενα αρχισε να μου κολλαει παλι η δευτερη κονσολα που πηρα.....

Reaction score
0
Microsoft: In either an in-warranty or out-of-warranty situation, most customers will now receive their original console back from Microsoft so there is no need for customers to reload profiles, games or other content previously stored on their hard drive. This is part of our ongoing-effort to improve our repair warranty program and enhance our customer service operations
Μαλακίες λένε.

Στο 99.999999999999999999% των περιπτώσεων ο σκληρός δεν στέλνεται, οπότε ότι κονσόλα και να σου στείλουν είσαι ΟΚ.

Στην περίπτωση που σταλεί και ο σκληρός σου, κάνεις ένα recover profile και μετά απλά πρέπει να ξανακατεβάσεις τo content σου (εννοείτε πώς ότι έχεις πληρώσει, δεν το ξαναπληρώνεις:D). Το μόνο μείον στην δεύτερη περίπτωση είναι πώς χάνεις τα savegames.

Καλά το παλικάρι με τις 11 αλλαγές είναι για ευχέλαιο:D

Reaction score
0
Εδώ μιλάνε για 33% προβληματικά μηχανήματα .
(και από ότι κατάλαβα ίσως δεν μετράνε όποια επιστράφηκαν στην MS με το coffin)

Retailers Estimate Xbox 360 Failure Rate High as 33 Percent

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=7892
In an effort to gain a more accurate picture of Xbox 360 failure rate, DailyTech decided to poll retail outlets that sell the Xbox 360 and with it the option to purchase an in-store extended warranty. Out of all Xbox 360 extended warranties sold, we wanted to know how many were claimed by consumers with defective consoles, thus giving us a more accurate failures percentage.

“The real numbers were between 30 to 33 percent,” said former EB Games employee Matthieu G., adding that failure rate was even greater for launch consoles.

A Best Buy customer service department manager, who wished to remain unnamed, said that failure rates for the console were “between a quarter to a third” of all units sold.

Former EB Games worker Matthieu G. said that the failure rates for all other consoles were not high enough for the retailer to consider revising its policies, and guesses that that most other console systems have a failure rate of less than one percent, including the PlayStation 3.

Reaction score
0
Σόρρυ κι όλας αλλά δεν χρειάζεται να έχεις master στην στατιστική και στην έρευνα για να δείς πώς αυτή η "έρευνα" είναι του κώλου...

Reaction score
0
Τα καταστήματα λένε ότι το 30% του κόσμου που έχει πάρει επέκταση εγγύηση από αυτούς μαζί με την αγορά κονσόλας , την έχει χρησιμοποιήσει ... είναι ότι πιο αξιόλογο μπορούμε να έχουμε αφού η MS κρύβει την αλήθεια.

Και βέβαια δεν ξέρουμε τι έγινε στην αρχή που είχε 3 μήνες το xbox και έγιναν 12, και αν όλοι προτίμησαν να επιστρέψουν το χαλασμένο τους μηχάνημα στο κατάστημα αντί να το στείλουν στην MS.

Reaction score
1
στο poll που κανει και το gamespot φαινεται πως συνολικα απο τους χρηστες 360 το 30% αυτων την επαθαν. ειναι μεγαλο ποσοστο και το οτι δεν το παραδεχετε η ms ειναι εναντιον της. κριμα γιατι το πρωτο xbox ηταν σκυλι.

Reaction score
10
Ρε παιδια το δικο μου εχει χαλασει δυο φορες σε εναμισι χρονο...Αισίως χαλασε και η δευτερη κονσολα που ειχα οπως και σε αρκετους αλλους απο οτι διαβαζω στα αναλογα φορουμ...Γνωμη μου ειναι οτι το ποσοστο πρεπει να κινειται γυρω στο 40 με 45 τις εκατο για να μην πω 50......Μου φαινεται μολις μου στειλουν το αλλο το πουλαω και παιρνω playstation.....βαρεθηκα........:mad_3:

Reaction score
62
Όντως, τα ποσοστά των χαλασμένων είναι μεγάλα. Έχω 3 φίλους με xbox360 και (συμπεριλαμβανομένου το δικό μου) έχουν αντικατασταθεί όλα!!

Reaction score
10
Παει και το δευτερο....Τεσσερις μηνες μου κρατησε.....Ελεος ρε Microsoft....Ελεεεεεοοςςςςςς!!!
Και μην φανταστειται οτι δεν παιζω και πολυ....Αντε 30 ωρες το μηνα!!!

Reaction score
1
Απάντηση: Μου χάλασε το ΧΒΟΧ!!!

Κριμα. Προσωπικα αν ειχα xbox και μου χαλουσε θα ημουν εκτος εαυτου. Εδω καμια φορα οταν ακουω μουσικη, κολλαει το cd και τρελενομαι!

ΥΓ δεν τολμω να σκεφτω τι θα γινοταν αν χαλουσαν τα ps3...

Reaction score
10
Εδω μιλαμε για το δευτερο και μου ειχαν στειλει καινουργιο το φεβρουαριο....
Μα ειναι σοβαρη εταιρια αυτη???Απορω πως δεν εχει γινει καμια ομαδικη μυνηση ακομα με ολα αυτα που εχω διαβασει....Μολις ερθει το πουλαω.....Ελεος.......

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934