Μπάτσο - Απάτη...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε παιδιά οι μπάτσοι δεν παίζονται.
Με σταμάτησαν ντεμέκ ότι με πυροβόλησε με το εργαλείο και έδειξε 133 χλμ με όριο 80. Μου δείχνει λοιπόν το πιστόλι που γράφει 133 χλμ και τι μου λέει. Παιδιά εδώ είναι Αθήνα δεν παίζουμε.... θα σου πάρω δίπλωμα, άδεια και πινακίδες για ένα μήνα. Τελικά με τα πολλά και καθότιν ο καρντάσης του οποίου ήταν και το αμάξι που οδηγούσα είναι στρατιωτικός, τα βρήκαμε με 17€...

Είμαι 100% σίγουρος ότι ούτε με 133 χλμ πήγαινα εκείνη τη στιγμή (πήγαινα με 100 χλμ), ούτε πρόλαβε να με "πυροβολήσει". Η αλήθεια είναι ότι έχω βαρύ πόδι. Χθες που ταξιδεύαμε το είδα να γράφει και πάνω από 240 χλμ/ώρα.
Αλλά χαβαλέ λεφτά για να πιάσουν τα μπατσάκια τον "στόχο" πωλήσεων δεν γουστάρω να δίνω.

- Και ερωτώ. Πως προστατεύομαι εγώ από τις γκ@βλες του εκάστοτε βλάχο διοικητή που στέλνει τα παιδάκια (που δεν φταίνε σε τίποταφυσικά), να μαζέψουν λεφτά?

Τι λαός είμαστε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ?!!!

Reaction score
14
Εμενα με έγραψαν στην Ιτέα με όριο 50χλμ.!!! μιας και εγώ πήγαινα με 82... Υπάρχει ένα σήμα που λέει 50 χλμ. για 30 μέτρα και εκεί τη στήνουν. (Πριν τη πόλη στο ανέβασμα, μετά τη κατηφόρα στη μεγάλη στροφή, στο κατέβασμα.) Αν και απαράδεκτο επειδή είναι Εθνική οδός αλλά λένε...μέσα στη πόλη. Τέλος πάντως, την ώρα που με εγραφαν, χωρίς να μηδενίζει το ρανταρ και το εβλεπα γιατι το είχε να κοιτάει προς τα κάτω, βλεπει ενα αυτοκινητο να έρχεται και με την ίδια ένδειξη του ειπε τα ίδια. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Ακριβώς η ίδια περίπτωση Mike...

Το ίδιο σκηνικό έγινε και με το Νικο (ήμουν συνεπιβάτης στο αμάξι). Ο τυπάς απλά την είχε στημένη ούτε σημάδευε ούτε τίποτα...

Απλά είχε βγει για να γράψει!!!

Reaction score
7
Θα βαλουμε ταχογραφο...

Ή θα συνδεσουμε κανενα laptop στον εγκεφαλο και θα κανει log στην ταχυτητα με refresh καθε δευτερολεπτο

Ή θα βαλεις τη βιντεοκαμερα να γραφει και να κοιταει και το δρομο και το κοντερι...

Reaction score
49
Δύο λύσεις για όσους ταξιδεύουν αρκετά...........

1) ταξίδι ΜΟΝΟ βράδυ (κατά προτίμηση αργά.........και αν βρέχει ακόμα καλύτερα)
2) αντιραντάρ (υπάρχουν και από 150 ευρώ............)

Κατά τ' άλλα....................ΜΗΝ ΞΥΝΕΤΕ ΠΛΗΓΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ !! ! ! ! !

Reaction score
14
Ωραία, πριν πάω το επόμενο ταξίδι θα καλέσω τον Μανιτού για να ρίξει βροχή.

Προχθές ειχε αφιέρωμα. Την είχαν στήσει επάνω στην αερογέφυρα της κορίνθου στις 2 τη νύχτα και με το ραντάρ γαμ***ν. Πέρναγαν από κατω με 200 και από πάνω βγάζανε φωτογραφίες. Α ρε κλάματα....

Reaction score
49
χαχαχ...αν βάλουμε ταχογράφο είμαστε για εισαγγελέα....Ε Γιάννη;;;

Αν βάλουμε ταχογράφο δεν θα περιμένουμε να μας καλέσει ο εισαγγελέας..........
Θα...........παραδοθούμε από μόνοι μας!! :lol: :lol: :mrgreen:

(η οικιοθελής παράδοση και ο έντιμος πρώτερος βίος μετράνε καθόλου? :roll: :mrgreen: )

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv