Καλησπέρα ομάδα!! Έχω ένα Peugeot 3008 και περιμένοντας σε λίγο 2ο παιδί ενδιαφέρομαι να αγοράσω μπαγκαζιερα οροφής. Με το ένα ήμασταν οκ καθώς το αυτοκίνητο έχει πολύ μεγάλους χώρους. Όμως τώρα με το δεύτερο συν τα 2 γατάκια θα χρειαστούμε σίγουρα . Θα ήθελα τα φώτα σας καθώς δεν έχω προηγούμενη εμπειρία. Γενικές πληροφορίες η μπαγκαζιερα θα είναι μόνιμα στο αμάξι καθώς κάθε 2ο το λιγότερο Σαββατοκύριακο μετακινουμαστε από Αθήνα-Αιγιο ή πολλές φορές ακόμα και Λάρισα. Συνεπώς θα ήθελα να πηγαίνω με σχετικά μεγάλη ταχύτητα(130-150χλμ/Ω)χωρίς όσο γίνεται τον ήχο. Επίσης θέλω να είμαι ασφαλής τόσο για εμάς όσο και για τους υπόλοιπους οδηγούς. Έχω τις αυθεντικές μπάρες της Peugeot( είναι σχετικά φαρδιές και δεν ξέρω αν κουμπωνουν όλες οι μπαγκαζιερες). Απ'ότι έχω δει λίγο γύρω στα 430 με 470lt είναι αυτό που χρειάζομαι. Δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με το κόστος με την έννοια ότι είμαι διατεθειμένος να δώσω κάτι παραπάνω για να ικανοποιήσει τις ανάγκες μου απ' ότι να πάω σε μια φθηνότερη αντίστοιχη επιλογή αμφιβόλου ποιότητας και κυρίως ασφαλείας.
Most visitors online was 5672 , on 12 May 2025