Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
40
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Από όλη τη κουβέντα που διάβασα, μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση - και λυπάμαι που το λέω - ότι στη πραγματκότητα αυτή η απόφαση ήταν της στιγμής, από 1-2 συγκεκριμένα άτομα που προσεβλήθησαν προσωπικά (κακώς) και μπάναραν τον ΕAR χωρίς να ακουλουθήσουν τις διαδικασίες ενημέρωσης και δεν έλαβαν υπόψη τους το ιδιαίτερο βάρος του συγκεκριμένου ατόμου για το φόρουμ. Κοινώς, έβαλαν τον εαυτό τους, τον εγωισμό τους, τα αισθήματά τους πάνω από την ευημερία του φόρουμ, πίσω από "χαζά" προσχήματα τύπου "spoiler", "link" κλπ.
Λυπάμαι αλλά όντως εσείς βουλιάζεται το καράβι...

υ.γ. ελπίζω να κάνω λάθος!
Δεν υπήρχαν χαζά προσχήματα. Όλο το θέμα ήταν αντιαισθητικό γενικότερα.

Σίγουρα όμως ένα warning θα ήταν αναγκαίο.

Αλλά πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας ότι η ΣΟ και η ΔΟ είναι πάνω από όλα άνθρωποι και όχι αλάνθαστοι και είναι κρίμα να τους καταδικάζουμε έτσι.

Επίσης είναι κρίμα να μην ξαναγράψει ο Κώστας και ελπίζω να κατάλαβε το λάθος του όπως επίσης οποιοδήποτε άλλο λάθος έγινε από την ΔΟ αν έγινε....

Reaction score
23
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Το όλο θέμα νομίζω ότι είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά.
Μιας και ψιλογνωριζόμαστε όλοι ανα-μετάξι μας καλό θα είναι να χαλαρώσουμε …
Άλλωστε με έχει χαλάσει η διαγραφή του νήματος και καλούμαστε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων χωρίς να ξέρουμε οι περισσότεροι περί τίνος πρόκειται.
Αφήστε τα του Καίσαρος και τα συναφή γιατί υπάρχει και το "Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΕΤΟ ".
Άμα φεύγει ο ένας, την κάνει ο άλλος, εγώ με ποιον θα τσακώνομαι; Έχουμε τρελαθεί τελείως εδώ μέσα.
Τέλος πάντων πιστεύω ότι η συμμετοχή των γυναικών στην κατηγορία ήχου το 2010 μας έκανε κακό. Τις μπανιάρω όλες Τέλος

Υ.Γ. Νομίζω ότι η παροιμία είναι μια και ταιριάζει γάντι στην περίσταση. Οι αραχνοΰφαντοι-ες ας κοκκινίσουν στα κρυφά… Της κοντής τσουτσούς της φταίνε οι τρίχες..

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο, τελειώστε το να ξεμπερδεύουμε καμια φορά…

Reaction score
4

-(δεν τα διάβασα όλα)-

!! Δημοψήφισμα ΤΩΡΑ !! :137:

Λέμε ότι σε λίγο θα μπουν από πάνω διαφημιστικά με θυμιατήρια και σταυρούς !! :111:
Δεν χαρακτηρίζω γιατί θα είμαι σκληρός....., αλλά κάποιες απόψεις πρέπει να μένουν στο κεφάλι του καθενός και όχι να δημοσιοποιούνται.

Είδα την αναφορά στο θέμα συντονίστριας που τα είχε με το "γυμνό".
Τι σημαίνει τώρα αυτό, ότι έγινε και κανόνας ??

Κατανοώ την άποψη του "σεβασμού" και το να "τηρούνται" οι κανόνες από όλους.
Έτσι θα μπορούσε να πέσει σβήσιμο απευθείας και αν "πείραζε" το ear.., καλά να πάθει....
Το να ψηφίζετε όμως η "αποβολή" του ως μην "ηθικός" από άτομα που έχουν απωθημένα, δεν μου αρέσει.... και καλά κάνει και αισθάνεται προσβεβλημένος.

Τα γραπτά του καθενός μας αρκούν για να δούμε "περί τίνος πρόκειται" και δεν αλλάζει αυτό με μερικές photos.

Κοιτάξτε να είστε (είμαστε) πιο "φιλικοί", να περνάμε τα θέματα που δεν μας αφορούν (= δεν έχουμε άποψη) και τέλος να ασχολούμαστε με τα "δικά" μας και όχι των "άλλων".

Γενικά και με αρκετή εγκράτεια :141:

Reaction score
0

Προσωπικά βρίσκω κι εγώ απαράδεκτο το μπανάρισμα του κωσταυτιά. Άνθρωπος με τεράστια προσφορά, ο οποίος προσπαθούσε συνεχώς να μας προσφέρει κάποιες γνώσεις για να μπορεσουμε να ασχοληθούμε με το χώρο του hifi και να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την κοροϊδία και την αισχροκέρδια των διαφόρων που λιμαίνονται το χώρο. Συνεπώς, θεωρώ ότι θα έπρεπε να του δοθεί πρώτα κάποια προειδοποίηση, διότι όντως η προσφορά του εκάστοτε μετράει. Γιατί? Διότι κατα αυτόν τον τρόπο δείχνει ο καθένας το ποιόν του. Αν κάποιος με 5 post άνοιγε ένα παρόμοιο θέμα, τότε το μπαν του θα ήταν μάλλον λογικό.

Όσον αφορά φωτογραφίες, υπάρχουν οι χυδαίες και υπάρχουν και οι καλλιτεχνικές. Νομίζω ότι είμαστε όλοι ενήλικες εδώ και μπορούμε να καταλάβουμε τη διαφορά. Γλοιώδες??? Όχι, συγνώμη διαφωνώ.Δεν βρίσκω κάτι το γλοιώδες. Ούτε σε αντρικές ούτε σε γυναικίες. Απλώς οι αντρικές με αφήνουν αδιάφορο, ενώ οι αντίστοιχες θηλυκές όχι. Λέγεται ανθρώπινη φύση. Δεν είναι κάτι κακό. Επειδή έτυχε λοιπόν να παρακολουθήσω μερικά θέματα σχετικού περιεχομένου, μπορώ να πω, ότι περισσότερο ενοχληθηκα από τις αντιδράσεις των μελών οι οποίες θεωρώ ότι φτάνουν στα όρια του κομπολεξισμού, παρά από τις ίδιες τις φωταγραφίες, ακόμα και αν ήταν ανδρικές. Πάντα θα υπάρχουν ποιο όμορφοι άντρες και γυναίκες από τον καθένα μας. Το πόσο αυτό μας απασχολεί και μας ενοχλεί είναι άλλο θέμα και δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να προσβαλλόμαστε. Θεωρώ ότι η ίδια αντίδραση θα υπήρχε από τα μέλη που παρεξηγήθηκαν σε ένα θέμα που θε εκθιαζόντουσταν θηλυκά που θα ήταν πλήρως ντυμένα και σε πολύ ευπρεπισμένες και καλαίσθητες φωτογραφίες.
Σε αυτό το σημείο να πω ότι συμφωνώ ότι ο κωσταυτιάς παραβίασε τον κανονισμό του φόρουμ, αλλά πολύ αμφιβάλλω αν ήταν αυτός ο αληθινός και ουσιαστικός λόγος που μπαναρίστηκε. Αν ήταν έτσι το φόρουμ τώρα θα είχε τα μισα άτομα και αυτό στην καλύτερη περίπτωση. Αυτό βεβαίως είναι καθαρά δική μου άποψη και πιθανόν να είναι λάθος.

Τέλος να πω ότι σε αντίθεση με πολλά μέλη, θεωρώ πολύ λογικό οι συντονιστές να μπορούν να κάνουν μπαν. Αυτό που θεωρεί αντιδημοκρατικό είναι ο τρόπος με τον οποίο γίνεται κάποιος συντονιστής. Και αυτό που με προβληματίζει ακόμα περισσότερο είναι, το πως είναι δυνατόν να είναι συντονιστες άτομα που δεν έχουν σχέση με το κυρίως (το τονίζω κυρίως) αντικείμενο του φόρουμ.

Α, και κάτι άλλο. Θεωρώ απαράδεκτο το να θεωρούνται οι γυναίκες η ρίζα του κακού. Και μια άποψη που διάβασα ότι δεν θα έπρεπε να συμμετέχουν στο site (αν θυμάμαι καλά) είναι εντελώς άκυρη. Αν είναι δυνατόν! Το site δεν ονομάζεται avssiteformen.gr. Ίσα ίσα που είναι ωραίο να βλέπεις γυναίκες να ασχολούνται με ένα χόμπι που ως επί τω πλείστον απάσχολεί το αρσενικό φύλο.

Μακάρι με αυτά και με αυτά να μην οδηγηθούν μακριά το άτομα που με την προσφορά τους ορίζουν αυτό το site και μείνουμε να συζητάμε για κοινωνικά και πολιτικά σε ένα site που λέγεται avsite.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.154

Λοιπόν, ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Το ζήτημα αφορά τη δημοσίευση πιπεράτων φωτογραφιών με γυμνές ή ημίγυμνες γυναίκες μέσα από τις σελίδες του avsite, προφανώς με direct link από άλλους τόπους, όπου αυτές είναι ανεβασμένες, κυρίως – αν όχι αποκλειστικά – σε θέματα χαλαρής και με χιουμοριστική διάθεση συζήτησης. Το ζήτημα αυτό ετέθη προς συζήτηση από συγκεκριμένη συντονίστρια (γυναίκα) στην αόρατη κατηγορία των συντονιστών, ώστε να υπάρξει εκεί σε πρώτο στάδιο μια συζήτηση, και στη συνέχεια η συζήτηση αυτή ετέθη και δημοσίως σε ανάλογο θέμα. Το ζήτημα αυτό συνάγεται στην άποψη, ότι δεν πρέπει να δημοσιεύονται μέσα στις σελίδες αυτού του χώρου τέτοιες φωτογραφίες, διότι εγείρονται αντιρρήσεις από κάποια άτομα, κάποιους επισκέπτες ή και εγγεγραμμένους χρήστες, με τη δικαιολογία ότι έτσι αποδομείται η εικόνα και το κύρος του avsite. Μάλιστα, απ’ ό,τι βλέπω, αυτό το ζήτημα υποστηρίζεται ενθέρμως από άλλες γυναίκες που υπάρχουν εδώ μέσα, και καταφανώς λιγότερο από άνδρες – και ο νοών, νοείτω. Μάλιστα, η γυναίκα που ήγειρε το συγκεκριμένο ζήτημα, είναι η wanda, που τυγχάνει να είναι η γυναίκα του διαχειριστή του avsite, του zoglair.

Καλώς ή κακώς, ελήφθη η απόφαση να ελαχιστοποιηθεί –ακόμη και να εκλείψει παντελώς- το φαινόμενο με τις ημίγυμνες γυναίκες, ακόμη και στα χιουμοριστικά θέματα των νοτίων, γενικού περιεχομένου κατηγοριών, και επειδή ο ear επέμενε, δέχθηκε αυτό το ban. Προφανώς, ο zoglair έχει δίκιο που το επέβαλε το ban –να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά αυτή η απόφαση για την άρση φωτογραφιών τέτοιου περιεχομένου, κατά τη γνώμη μου, είναι σφάλμα στρατηγικής, διότι, προσπαθώντας να αποφύγουμε το ένα άκρο – που ΔΕΝ το φτάσαμε, θα καταλήξουμε στο άλλο άκρο, αυτό του άκρατου πουριτανισμού και του εξοβελισμού κάθε ωραίας γυναίκας.

Βέβαια, οι πολέμιοι αυτών των εικόνων μέσα στο avsite έχουν τους λόγους τους, οι οποίοι θα μπορούσαν να εκληφθούν και ως βάσιμοι. Προσωπικά, θα μπορούσα να τους κωδικοποιήσω στις ακόλουθες κατηγορίες:
1. Στις γυναίκες που ζηλεύουν, είτε διότι είναι πλέον μιας κάποιας περασμένης ηλικίας και έχουν χάσει αυτό που δείχνουν αυτές οι εικόνες, είτε, απλώς δεν το έχουν εκ φύσεως (ή επειδή ξεσπάνε στο περιεχόμενο του ψυγείου, ανθρώπινο είναι, συμβαίνουν κι αυτά).
2. Στους επισκέπτες του avsite –αμφοτέρων των φύλων- που είναι εκ φύσεως συντηρητικοί και πουριτανοί, διακατεχόμενοι συνήθως από μια νοσηρή αντίληψη περί του ωραίου σώματος, προφανώς επειδή αυτή η νοσηρή αντίληψη εκτείνεται και στο θρησκευτικό τους αίσθημα, είναι δηλαδή αυτό που λέμε θεούσοι.
3. Στους γονείς που έχουν παιδιά, είτε ανήλικα, είτε στην εφηβική ηλικία, και αισθάνονται δύσκολα όταν τα παιδιά τους ανακαλύπτουν αυτές τις φωτογραφίες εκεί που αυτοί συχνάζουν διαδικτυακώς, και αρχίζουν να ρωτάνε.
4. Στους ακραιφνείς, τυπολάτρες γραφειοκράτες, που δεν ανέχονται να υπάρχουν τέτοιου είδους φωτογραφίες μέσα σε έναν ιστότοπο που τυρβάζει περί τεχνολογικών αντικειμένων.

Προσωπικά, αυτή η τροπή που έχει πάρει το συγκεκριμένο ζήτημα μου προκαλεί ναυτία. Δεν υπονοώ ότι το avsite πρέπει να γεμίσει με ξέκωλα, αλλά το όριο γι’ αυτές τις φωτογραφίες έχει τεθεί χαμηλά. Ταπεινωτικά χαμηλά. Αν το καλοεξετάσει κανείς, το avsite, όπως και όλα τα φόρουμ, δεν είναι ένας ενιαίος χώρος. Είναι χωρισμένο σε κατηγορίες, και κάθε κατηγορία περιέχει επιμέρους θέματα. Εάν κάποιος ενοχλείται από τέτοιου είδους φωτογραφίες, μπορεί κάλλιστα να μη διαβάσει τα ανάλογα θέματα, να τα προσπεράσει, όπως κάνει όταν χαζεύει τα μανταλάκια του περιπτέρου ή την προθήκη ενός βιβλιοπωλείου. Εάν, μάλιστα, αυτές που ενοχλούνται είναι οι κυρίες, τότε μπορούν κάλλιστα να πράξουν ως ανωτέρω, ή να φύγουν. Στο κάτω της γραφής, το τεχνολογικό αντικείμενο του audio – video είναι σπορ ανδρικό. Μπορούν να πάνε σε κάποιο site του τύπου femininegossip.gr, και εκεί μέσα να βγάλουν τα λυσσακά τους με τον Κόγια και τον κάθε κόγια. Το ίδιο ισχύει και με τους θεούσους κάθε λογής και φύλου, όπως επίσης και με τους τυπολάτρες. Το avsite δεν έχει μόνον «αίθουσες» τεχνικών συζητήσεων, ή μόνο καφενείο. Έχει απ’ όλα.

Έρχομαι τώρα στο βασικό επιχείρημα, τι γίνεται με τα παιδιά. Δεν θέλω να μπω στα οικογενειακά κανενός, αλλά από την άλλη μεριά, το Internet, ή αν το θέλετε, το avsite μεμονωμένα, δεν είναι η προέκταση του καθιστικού κανενός. Είναι χώρος δημόσιος. Αν καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτή η λέξη, καλώς, αν δεν καταλαβαίνετε, δεν έχει νόημα περαιτέρω συζήτηση. Όμως, ανεξαρτήτως αυτού, όταν κάποιος χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή για να περιδιαβαίνει το Internet και αφήνει το ανήλικο παιδί του να έχει πρόσβαση σε αυτόν τον υπολογιστή ενεξέλεγκτα, τότε κάνει ένα σοβαρό τεχνικό σφάλμα μέσα στο ίδιο του σπίτι. Είτε του αρέσει, είτε όχι. Αν δεν το παραδέχεται, τότε απλώς εθελοτυφλεί. Οι σημερινοί –και οι χθεσινοί- υπολογιστές, εδώ και 10-11 χρόνια, είναι πλέον πολυχρηστικοί, και δίνουν τη δυνατότητα να κάνει κάποιος log-off. Αν δεν ξέρει πώς να το κάνει, ευχαρίστως να ανοίξουμε ένα θέμα στην κατηγορία των υπολογιστών, και να το αναλύσουμε. Βέβαια, αυτό αφορά τα μικρά παιδιά. Αν κάποιο παιδί πατήσει τα 15, τότε δεν μπορεί κανείς να το ελέγξει, εκτός αν του δέσει το πόδι με μια σιδερένια μπάλα (ο ηλίθιος τρόπος), ή έχει φροντίσει από πριν να το προετοιμάσει (ο ορθός τρόπος). Γιατί οι χειρότερες κουνελοπνίχτρες φοιτήτριες είναι αυτές που τους είχαν βάλει το γκέμι στο καρύδι να τις πνίγει, και ξαφνικά, από τη μια μέρα στην άλλη, έγιναν ενήλικες. Αμ δεν είναι έτσι τα πράγματα!

Πρόταση: Για να δοθεί μια λύση προς την -κατά τη γνώμη μου- ορθή κατεύθυνση, μπορεί το avsite να ρυθμιστεί έτσι, ώστε το tag να μη μεταφράζεται, και ούτε να μετατρέπεται σε link, όσον αφορά τους ανωνύμους επισκέπτες, για να μην υπάρχει πρόβλημα μ’ αυτούς. Όσον αφορά αυτούς που έχουν κάνει login, δεν συμφωνώ καθόλου με την πλήρη απαγόρευση αυτών των φωτογραφιών. Δεν μου ταιριάζει, δεν με εκφράζει ως άνθρωπο, που προκαλεί μια γεύση μεσαίωνα και άθλιας, βικτωριανής σεμνοτυφίας, και τελικά υποκρισίας. Κι αυτό το τελευταίο είναι που σιχαίνομαι περισσότερο απ’ όλα.

[URL="http://fineartnude.net/gallery/Gabriele_Rigon/08.html"][IMG]http://fineartnude.net/gallery/Gabriele_Rigon/image/Gabriele_Rigon_08.jpg[/URL]

Αυτές εδώ οι φωτό είναι δημοσιευμένες στο Internet. Ειδικά η τελευταία θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πρώτης τάξεως εικαστικό θέμα σε μια εκστρατεία του Υπουργείου Υγείας για τον καρκίνο του μαστού, (αν θέλετε να αναλύσω τον τρόπο, ευχαρίστως, και δωρεάν). Αν νομίζετε πως πρέπει να μου ρίξετε ban επειδή τις δημοσίευσα εδώ, ρίχτε μου. Μόνο πάρτε με ένα τηλέφωνο ότα λήξει το ban. Αν σας βαστάει όμως, αν είστε πραγματικοί μάγκες, τα στοιχεία μου στη διάθεσή σας να μου κάνετε μήνυση. Να με πάμε στο δικαστή, να του πείτε τι έχετε να του πείτε, να του πω κι εγώ μετά, και να δούμε ποιος έχει δίκιο. Όχι με βάση τον κανονισμό – από κανονισμούς και αυτόκλητους νομοθέτες πήξαμε πια! - αλλά με βάση το Νόμο.

Χωρίς φόβο και πάθος.
Άντε, καλημέρα.

Reaction score
1.213

Τώρα αν η παραίνεση αυτή παραβιάστηκε με τον τρόπο που παρουσίασε το θέμα του ο Κώστας, είναι ένα άλλο θέμα, στο οποίο έχω άποψη, αλλά δεν θέλω να την εκθέσω.
Kαλο ειναι καποια στιγμη καποια παλια μελη που τυγχανει να εχουν και καποια θεση (supermoderator ,moderator ) να αρχισουν να λενε και κατι , αντιθετα με την απολυτη σιωπη που δειχνουν και σε αυτη τη περιπτωση αλλα και σε παλιοτερες περιπτωσεις ban μελων...

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

Δεν παρακολουθούσα ανελλιπώς τις τελευταίες μέρες…
Επειδή λοιπόν δεν είδα το θέμα, δεν θέλω να γίνω το κουφό λιοντάρι... (τίγρης στο Κινέζικο :) )

Πάντως, δεν θεωρώ σωστή την απόφαση του ban στον Κωστα EAR.

δηλ., για να παραφράσω τον Αριστοφάνη κατά Δ.Σ. (για την αιτία του Πελοποννησιακού πολέμου),
για δύο …κωλομέρια!

(επαναλαμβάνω ότι δεν είδα το θέμα και πόσο σοβαρό ήταν… /αλλά και πάλι, στον EAR… )

Να προσθέσω και αυτόν το στίχο από τους ʽΑχαρνείςʼ.

"Πολέμησα καιρό σε όλα τα πεδία
και με τυφλή μανία, ξέσκιζα τον εχθρό
Τώρα με χειρουργεί η αλλήθωρη Νεολαία...
μια ''τσογλανοπαρέαʼ' *, που κάνει κριτική."

Τέλος.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που αναφέρει ο vlasis για αυτό και τα επαναλαμβάνω.

Εχουμε καταλαβει καποιοι σε τι κωλομερες και τι γαμωεποχες ζουμε?
Εχετε καταλαβει οτι 300 καθικια που μας κυβερνανε μας θελουν αλλοθρησκους ,υποταγμενους στα βρωμικα σχεδια τους,σιχαμενα υποκειμενα που την ανθρωπια μας την χρησιμοποιουν σαν χαρτι της τραπουλας για να την ριξουν στο τραπεζι μπας και κερδισουν κατι ακομα απο την ζωη μας και την αξιοπρεπεια μας?
Εχετε χωνεψει οτι ο πονος και η αγωνια για το αυριο εχουν γινει η δευτερη σκια μας μην ξεροντας τι μας ξημερωνει την επομενη? μην ξεροντας αν καποιοι χασουν την δουλεια τους,αν θα μπορεσουν να ανταποκριθουν στα εξοδα για τις σπουδες των παιδιων τους,στα εξοδα για ενα νοσοκομειο,στο αν θα μπορεσουν να κρατησουν το μαγαζακι τους που ταιζει το σπιτι τους?
Εχετε χωνεψει οτι οσο δυσκολευουν οι μερες οι αναγκες ολων μας για λιγο ξεσκασμα μεγαλωνουν?

Sp502.
Αντί να φοβόμαστε μη διαβάσει κάποιος (ειδικά ένας νέος χωρίς αρκετές γνώσεις) ένα από τα πολλά ανυπόστατα και μη επιστημονικά
Και αυτό σωστό!

DOL FON
Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο, τελειώστε το να ξεμπερδεύουμε καμια φορά…

Υ.Γ.- Διευκρινήσεις.
επ' ουδενί θεωρώ τσογλανοπαρέα την διαχειριστική ομάδα ή τους αρμόδιους (ΔΟ-ΣΟ-ΜΟ). Για αυτό η λέξη του στίχου μπήκε μέσα σε εισαγωγικά. (ειδικά τον Ακρατόπουλο -κ.α- τον συμπαθω χωρίς να τον γνωρίζω)

Τον Κώστα EAR τον γνωρίζω μόνο από αυτά που γράφει και -μάλλον- δεν συμφωνώ μαζί του στα ηχητικά θέματα.

Άσχετο. (;) αλλά επειδή διάβασα αναφορές…
Την Wanda (όπως και την Maria Paraskewopulu), την θεωρώ υπόδειγμα ευγένειας, συναίνεσης και πολλών άλλων…

Reaction score
10
Βρε, σας άφησα 2-3 μέρες και τα κάνατε μπάχαλο? :135::143:
Διάβασα εκτενέστατα όλες τις απόψεις, διάβασα κάποιες αλήθειες, κάποιες υπερβολές, αλλά διάβασα και κάποιες μεγάλες κουβέντες οι οποίες ειπώθηκαν από μεγάλους άντρες! Νίκο Τσαρουχά υποκλίνομαι! Περίμενα να δω τοποθέτηση από Κώστα Φ. και Costas Coyias, και πλέον κατάλαβα ότι η ενέργεια του μπαναρίσματος ήταν αν μη τι άλλο απερίσκεπτη! ΕΙΔΙΚΑ όταν δεν υπήρξε προειδοποίηση! Όταν όμως αγαπημένο μου avsite, αφήνετε το thread "Η γυναικάρα του ICE-T" να σπάει τα κοντέρ από views και posts, όταν αφήνετε να δημιουργούνται έριδες μεταξύ μελών για το ποιά είναι πιο όμορφη, όταν αφήνετε να υπάρχει Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΩΝ, (Κώστα Φ., θυμάσαι όταν το καλοκαίρι είχαμε μια αντιπαράθεση μεταξύ μας,αυτό ήθελα να σου περάσω αλλά θεωρούσα ότι ήμουν ένας άσχετος-όχι που τώρα είμαι και σχετικός...), όταν με τον ένα ή άλλο τρόπο αποφασίζουμε και διατάσουμε, όταν με κομψό πάντα τρόπο αποποιούμαστε των ευθυνών, ή δεν παίρνουμε θέση, τότε κάπου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αλλά ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΙΑΣ του συγκεκριμένου ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΟΥ AVsite!!

Μετά Τιμής

Reaction score
0

Σχετικά με το post του κ. Κόγια (για να μην κάνω quote):
Γλαφυρότατος, ορθός και +1.

Reaction score
249

Παντως τυπικα (αν καταλαβα καλα) η συντονιστρια γραφει να αποφευγονται και οχι να απαγορευονται οι ταδε φωτο - πως λεει ο γιατρος να αποφευγεις τον καφε πχ
κατα τα αλλα ειμαι αντιθετος με τις διαγραφες θεματων (δειτε το αρχαιο γυμνο εδωσε παρθενωνα) και θα προτεινα στον κωστα να αποχωρησει απο

Reaction score
40

.
Τέλος πάντων πιστεύω ότι η συμμετοχή των γυναικών στην κατηγορία ήχου το 2010 μας έκανε κακό. Τις μπανιάρω όλες Τέλος

Ευχαριστούμε που μας αφαιρείτε το δικαίωμα να γράφουμε ακόμα κι αν χρειαστούμε κάτι να ρωτήσουμε τους ειδικούς.
Πληροφοριακά δε οι γυναίκες στην κατηγορία ήχου μόνο σε ένα θέμα πήραμε μέρος που μιλούσε ειδικά για εμάς αλλά και εκεί καλύτερη αντιμετώπιση δεν είδαμε.

Τουλάχιστον θα μας αφήνετε να διαβάζουμε έτσι? Ή μήπως θέλετε και αυτό να μας το απαγορεύσετε?

Καλό θα ήταν όλοι μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας και όχι επειδή τόλμησα να πω τη γνώμη μου για το θέμα του Κώστα να μας μπανιάρετε συνολικά όλες τις γυναίκες ενώ φωτογραφίες ''καλλιτεχνικές'' μπαίνουν κατά συρροή...

Αυτό δεν το περίμενα να το διαβάσω ποτέ από μέλος του AvSite...ειδικά από εσάς...κάπου αλλού ίσως...

Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που τρώγονται μεταξύ τους οι hi fiδες με τους hi endαδες...μήπως κι εκεί φταίμε ε μ ε ί ς?

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Ευχαριστούμε που μας αφαιρείτε το δικαίωμα να γράφουμε ακόμα κι αν χρειαστούμε κάτι να ρωτήσουμε τους ειδικούς.
Πληροφοριακά δε οι γυναίκες στην κατηγορία ήχου μόνο σε ένα θέμα πήραμε μέρος που μιλούσε ειδικά για εμάς αλλά και εκεί καλύτερη αντιμετώπιση δεν είδαμε.

Τουλάχιστον θα μας αφήνετε να διαβάζουμε έτσι? Ή μήπως θέλετε και αυτό να μας το απαγορεύσετε?

Καλό θα ήταν όλοι μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας και όχι επειδή τόλμησα να πω τη γνώμη μου για το θέμα του Κώστα να μας μπανιάρετε συνολικά όλες τις γυναίκες ενώ φωτογραφίες ''καλλιτεχνικές'' μπαίνουν κατά συρροή...

Αυτό δεν το περίμενα να το διαβάσω ποτέ από μέλος του AvSite...ειδικά από εσάς...κάπου αλλού ίσως...

Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που τρώγονται μεταξύ τους οι hi fiδες με τους hi endαδες...μήπως κι εκεί φταίμε ε μ ε ί ς?

Φέδρα νομίζω ότι κάνει πλάκα ο Μιχάλης. :126:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με το κειμενο του Κωστα ΚΟΓΙΑ.

αυτο με λιγα λογια μονο...κριμα, ετσι αισθανομαι...αν κ νεος στο φορουμ

Reaction score
47
Εγω νομιζα οτι ηταν καποια πλακα εν'όψη δειπνου ΕΒΒΕ.
Τωρα αν σοβαρα μπαναρε καποιος τον Ear για τους λογους που αναφεροντε σε αυτο το thread, δεν ειναι για γελια, ειναι γελοιο.
Δε χρειαζεται αναλυση το θεμα ειναι γελοιο.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
οτιδηποτε κ να εγινε απο εναν τετοιο, σεβαστο ανθρωπο, μα οτιδηποτε (που αν εγινε κατι σοβαρο, γιατι πιστευω πως ηταν μαλλον χαβαλες..) νομιζω πως τουλαχιστον θα επρεπε να ενημερωθει πρωτα.εδω διαβαζω κ πολυ χειροτερα...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Λοιπον...εχω καποιες πολυ ωραιες φωτο απο πρωταθλημα με γυναικειες λασπομαχιες(ξερετε τωρα...wet t shirt-καυτα τζιν σορτσακια τυπου naked κωλομερια-αναψοκοκκινισμενες μπροστοβαρες αγριεμενες Τεξανες- απο ενα τοπικο διασυλλογικο Τεξανικο πρωταθλημα που στην θεα τους και ο σιγκαμενος γιατρευεται.....τι ωρα λετε να ειστε ολοι εδω για να τις ανεβασω???????????
Μηπως πρεπει να τις βαλλω στα αθλητικα?????

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.154

Έλα, σταμάτα κι εσύ με τις λασπομαχίες. Από κάτι τέτοια φτάσαμε εδώ. Είναι σοβαρό το θέμα. Πειράζει να τηρήσουμε μια ισορροπία;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Κουίζ:Tί φέρνει στο νου η δεδομένη εικόνα;(Μακριά τα πλήκτρα από το...΄΄λυσάρι΄΄:612:)

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop