Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Οι έκδηλες αντιπάθειες-γιατί σαν τέτοιες φαίνονται- που βρίσκουν ευκαιρία να εκφραστούν πάντα β λ ά π τ ο υ ν όσους τις εκφράζουν... Ποτέ δυστυχώς δεν ωφελούν...Οι άνθρωποι πάντα θα χτυπούν τα δέντρα που έχουν καρπούς.Το παρακάτω ποίημα αφιερωμένο γιά όλους τους σεμνότυφους(δήθεν και αυτούσιους) που πειράζονται από τα δήθεν ΄΄ανήθικα΄΄ κι εθελοτυφλούν:

Κωνσταντίνος Καβάφης-Όσο μπορείς

"Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες.
Μην την εξευτελίζεις πηαίνοντάς την,
γυρίζοντας συχνά κ' εκθέτοντάς την
στων σχέσεων και των συναναστροφών
την καθημερινήν ανοησία,
ως που να γίνει σα μια ξένη φορτική."

Και γιά όσους αμφισβητούν τη συγκεκριμένη ποίηση και το κατά πόσο τους αφορά το ΄΄θέμα΄΄,υπάρχει και ο Μπέρτολντ Μπρεχτ(μιάς διαφορετικής κουλτούρας και βιωμάτων) να σημειώνει:
"Πρώτα ήλθαν για τους Εβραίους και δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν Εβραίος.Κατόπιν ήλθαν για τους κομμουνιστές και δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.Έπειτα ήλθαν για τους συνδικαλιστές και δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν συνδικαλιστής.Στο τέλος ήλθαν γιά μένα και δεν υπήρχε κανένας να μιλήσει για μένα..."
(Και όποιος κατάλαβε,κατάλαβε...:126:)

Reaction score
23

Ευχαριστούμε που μας αφαιρείτε το δικαίωμα να γράφουμε ακόμα κι αν χρειαστούμε κάτι να ρωτήσουμε τους ειδικούς.
Πληροφοριακά δε οι γυναίκες στην κατηγορία ήχου μόνο σε ένα θέμα πήραμε μέρος που μιλούσε ειδικά για εμάς αλλά και εκεί καλύτερη αντιμετώπιση δεν είδαμε.

Τουλάχιστον θα μας αφήνετε να διαβάζουμε έτσι? Ή μήπως θέλετε και αυτό να μας το απαγορεύσετε?

Καλό θα ήταν όλοι μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας και όχι επειδή τόλμησα να πω τη γνώμη μου για το θέμα του Κώστα να μας μπανιάρετε συνολικά όλες τις γυναίκες ενώ φωτογραφίες ''καλλιτεχνικές'' μπαίνουν κατά συρροή...

Αυτό δεν το περίμενα να το διαβάσω ποτέ από μέλος του AvSite...ειδικά από εσάς...κάπου αλλού ίσως...

Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που τρώγονται μεταξύ τους οι hi fiδες με τους hi endαδες...μήπως κι εκεί φταίμε ε μ ε ί ς?
Φυσικά και δεν αφαιρώ το δικαίωμα σε κανέναν να γράψει την άποψη του όποια και αν είναι αυτή. Για το θέμα του ''φύλου'' μάλλον θα αστειεύεσαι. Τα δείγματα γραφής μου δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Η συγκεκριμένη φράση ήταν χιουμοριστική μπας και χαλαρώσουν οι τόνοι αλλά δεν το βλέπω…

Όσον αφορά το θέμα μας, για έμενα δεν υπάρχουν άσχημες εικόνες η λέξεις…

«Η ισχυρογνωμοσύνη και η θερμοκεφαλιά είναι τα πιο σίγουρα κριτήρια της βλακείας.» Μισέλ Ντε Μοντέν

Φοβάμαι ότι στο τέλος θα λουστούμε αυτά που κοροϊδεύαμε…

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Σήμερα είναι μία δύσκολη μέρα για το avsite.gr. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος πραγματικά.

Διαβάζω συνεχώς από χθες το βράδυ αυτό το θέμα και νιώθω πολύ άσχημα. Ειλικρινά.

Ξεκίνησα εδώ μαζί με τον Ανδρέα το 2004 επειδή πιστεύω ότι στην ζωή αν δεν τιμάς την ιστορία, σε όποιο κομμάτι της (οικογένεια, δουλειά, χόμπυ, ομάδα, πολιτική, φίλους, σχέσεις...) δεν αξίζει να ανήκεις κάπου.

Δεν ξέρω αν τόσα χρόνια ήμουν σωστός ή λάθος στην πορεία μου στο avsite.gr. Δεν το ξέρω καν για την υπόλοιπη ζωή μου. Το μόνο που ξέρω είναι ότι τους τελευταίους αρκετούς μήνες -λόγω προσωπικών υποχρεώσεων- δεν είμαι τόσο ενεργός όσο παλιότερα. Και ένιωσα την έλλειψη. Μεγάλη έλλειψη.

Αυτό όμως που ξέρω είναι τι μου έχει προσφέρει το avsite. Ανεκτίμητα πράγματα. Εδώ μέσα μάθαινα, είχα την ψευδαίσθηση ότι κάτι πρόσφερα, έκανα φίλους, διασκέδαζα, συζητούσα. Και κυρίως γνώριζα ανθρώπους. Γνώριζα χαρακτήρες. Έβλεπα συμπεριφορές. Ένα τεράστιο Πανεπιστήμιο.

Πολλές φορές έχουμε φτάσει σε δύσκολες στιγμές στο avsite. Πολλές φορές αναγκαστήκαμε να κρατήσουμε ισορροπίες. Έχω δει πολλά παλιά μέλη να διαβάζουν αυτό το θέμα. Άρα όλοι καταλαβαίνουν τι εννοώ. Κόσμος ήρθε, κόσμος έφυγε. Όμως κανείς μα κανείς, με όσους έχω μιλήσει, δεν υπάρχει που να μην αναπόλησε έστω για λίγο την πορεία του στο avsite.gr. Αυτό και μόνο σημαίνει ότι το αγαπάμε, γιατί δεν είναι κάτι απρόσωπο. Έχει χαρακτήρα το φόρουμ μας.

Αυτά όμως είναι παρελθόν. Ωφείλω τώρα να αντιμετωπίσω το παρόν. Αν μπορώ...

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την ιστορία αυτού του θέματος. Θα σας πω μόνο την αλήθεια:

1. Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν διαμαρτυρίες από μέλη του avsite για κάποια θέματα "γαργαλιστικού" περιεχομένου.

2. Σε συζήτηση που έγινε στην κρυφή κατηγορία των Συντονιστών αποφασίστηκε με την σύμφωνη γνώμη όλων όσων πήραν μέρος να γίνει μία προσπάθεια ώστε αυτά τα θέματα να "περιοριστούν". Αυτό έγινε στις 15/2. Και ναι υπάρχει κρυφή κατηγορία Συντονιστών για λόγους προφανείς. Αντί να μιλάμε με pm ή τηλέφωνα μιλάμε στα αντίστοιχα θέματα.

3. Η αρμόδια Συντονίστρια το έθεσε υπόψιν όλων των μελών του avsite. Και εκεί δεν υπήρξε σοβαρή αντίδραση. Θα έλεγα μάλιστα ότι αντιμετωπίστηκε θετικά η όλη πρωτοβουλία. Αυτό έγινε στις 17/2.

4. Στις 23/2 ο Κώστας άνοιξε το επίμαχο θέμα. Είναι αλήθεια ότι ήταν αρκετές ημέρες σε κοινή θέα.

5. Γι' αυτό ακριβώς το θέμα υπήρξε το ban. Είναι 3ήμερο και λήγει σήμερα το βράδυ. Για το ban δεν ζητήθηκε η άποψη των Συντονιστών. Ούτε έγινε κάποια συζήτηση στην Κατηγορία των Συντονιστών.

Η θέση της Διαχειριστικής Ομάδας ήταν σαφώς πάρα πολύ δύσκολη. Τραγικά δύσκολη θα έλεγα.

ο Κώστας είναι ένας από τους στυλοβάτες του avsite. Μίλησα πιο πάνω για ιστορία. Ο Κώστας είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο της Ιστορίας του avsite.

O Κώστας έχει εμπνεύσει δεκάδες ανθρώπους μέσα από το avsite. Σε μία κατηγορία πολύ δύσκολη, πολύ ξεχωριστή και που σίγουρα δεν είναι για "όλους". Ο κώστας έχει φέρει νέο κόσμο στο hi-end. Όχι στο avsite. Στο Hi-End γενικότερα!

Ο Κώστας είναι αδερφός του Νίκου Τσαρουχά, μέλους της Διαχειριστικής Ομάδας.

Η αγάπη που έχουν όλοι για τον Κώστα φάνηκε χθες και σήμερα. Αυτό δείχνει πόσο ξεχωριστός είναι. Έγραψα και νωρίτερα. Δεν είναι ο αριθμός των post. Είναι η ποιότητα των γραπτών.

Όμως άνοιξε εκείνο το περίεργο θέμα. Τι έπρεπε λοιπόν να γίνει;

Αν ήμουν απλό μέλος θα σκεφτόμουν 2 πράγματα. Το πρώτο είναι φυσικά ότι ο Κώστας ξεδίνει. Κάνει πλάκα. Ας πάω να διαβάσω κανένα κείμενό του στην hi-end. Η δεύτερη σκέψη μου θα ήταν ότι μιας και ο Κώστας είναι τόσο επιφανές μέλος του avsite και αδερφός του Νίκου, έχει το δικαίωμα να ανοίγει τέτοια θέματα.

Όμως αλήθεια αυτή η δεύτερη σκέψη είναι αποδεκτή; Ρωτάω ως Διαχειριστής τώρα. Μήπως ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος; Και φυσικά ο Κώστας είναι ο Κώστας. Δεν δημιουργεί ποτέ προβλήμα στο avsite εσκεμμένα. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Όμως αν αυτός έχει το δικαίωμα τότε ποιός δεν το έχει;

Θα τα πούμε όλα εδώ σήμερα. Εγώ τουλάχιστον δεν θέλω να κρυφτώ. Σήμερα ένας φίλος μου, ένας άνθρωπος με τον οποίο έζησα όλη την ιστορία του avsite δεν είναι πια Διαχειριστής. Λίγοι μπορούν να καταλάβουν τα συναισθήματά μου. Ελπίζω βέβαια...

Υπάρχει λοιπόν το θέμα του ban του Κώστα. Ξεκάθαρα εξήγησα τι έγινε. Θέλω αυτό το κείμενο να το διαβάσει και να το σχολιάσει πρώτους από όλους ο Κώστας. Να αναλογιστεί γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση. Να σκεφτεί τι θα έκανε ο ίδιος. Και με το χέρι στην καρδιά να μιλήσει. Να μιλήσει σε εμένα και τον Ανδρέα. Ανοιχτά και Δημόσια. Και να τον ακούσουμε. Όχι τον ΕAR. Τον Κώστα θέλουμε να ακούσουμε.

Δεν ξέρω αν το πιστεύετε αλλά διάβασα πολύ προσεχτικά όλα τα μηνύματα σε αυτό το θέμα. Κατάλαβα αρκετά, και προβληματίστηκα για πολύ περισσότερα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό που γράφω.

Δεν ζητώ ηρεμία όπως κάποιες άλλες φορές. Δεν ζητώ ψυχραιμία. Δεν ζητώ από κανέναν να "θάψει" το θέμα. Ας μιλήσουμε όλοι ανοιχτά και ξεκάθαρα. Εγώ πάντως δεν πρόκειται να κρυφτώ. Ούτε να γίνω εγωιστής. Και κάποιες στιγμές στο παρελθόν μπορεί να υπήρξα, τώρα δεν μπορώ να είμαι.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.154

Λοιπόν, επειδής ήδη μου τα σούρνουν στην κατηγορία των συντονιστών, επειδή έγραψα το παραπάνω μήνυμα είμαι μισογύνης και το avsite είναι τσιφλίκι μου. Άντε, βάλτε όλοι τώρα που γυρίζει. Τί άλλο είμαι; Να μάθω κι εγώ δηλαδής...

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Λοιπόν, επειδής ήδη μου τα σούρνουν στην κατηγορία των συντονιστών, επειδή έγραψα το παραπάνω μήνυμα είμαι μισογύνης και το avsite είναι τσιφλίκι μου. Άντε, βάλτε όλοι τώρα που γυρίζει. Τί άλλο είμαι; Να μάθω κι εγώ δηλαδής...
Iσοπεδωτικός? :121::136:

Reaction score
59
Δεν μπορώ να μην πω το πόσο έχω κατασυγκινηθεί από την ευαισθησία ορισμένων. Δυστυχώς υπάρχουν ημέτεροι και υμέτεροι και αυτό κάποια στιγμή γίνεται μπούμερανγκ. Λ.Σ.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Δεν μπορώ να μην πω το πόσο έχω κατασυγκινηθεί από την ευαισθησία ορισμένων. Δυστυχώς υπάρχουν ημέτεροι και υμέτεροι και αυτό κάποια στιγμή γίνεται μπούμερανγκ. Λ.Σ.
Πού το βρίσκετε παρακαλώ το κακό;Κάποιος δεν πρέπει να είναι πάντα με το μέρος του αντικειμενικού δικαίου;

Reaction score
4

....

Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που τρώγονται μεταξύ τους οι hi fiδες με τους hi endαδες...μήπως κι εκεί φταίμε ε μ ε ί ς?
(Το παρακάτω σχόλιο είναι ανάλογο του ύφους του (όλου) μηνύματος)

Γιατί δεν κάνετε ένα συμβούλιο να τους μπανάρετε και αυτούς..
..και για να μην είναι άδικο...όλους, είτε έκαναν κάτι, είτε γιατί δεν αντέδρασαν ή γιατί απλά το είδαν ή όχι.

Ένα θα πω και όποιος έχει την "ευγένεια", απαντά.
Υπάρχουν και κανόνες που περιγράφουν τους τρόπους συμπεριφοράς και επειδή είναι λίγο.. "υποκειμενικό", το χρησιμοποιεί ο καθένας όπως θέλει.
Υπάρχει όμως και το "χαρακτηρισμός" (μέλους) που είναι κάτι πιο σαφές.

Αν με έχουν χαρακτηρίσει (χωρίς να δώσω δικαίωμα-να κάνω το ίδιο) πρέπει να ζητήσω το μπαν αυτού που έκανε, αφού έκανε παράβαση των 'νόμων' ?
Μου έχει συμβεί μερικές φορές αλλά κάνω την πάπια..., από σήμερα όμως βλέπω τα πράγματα αλλιώς...:416:

Ξέρετε την αίσθηση του να βλέπεις κάποιον "παράνομο" να φωνάζει για "δικαιοσύνη".., ε ??

Τέλος για να καταλήξω ελπίζω να μην φτάσουμε σε σημείο να δίνει ο ένας τον άλλον + να κάνουμε αυτά τα γελοία δικαστήρια των μεσημεριανών εκπομπών...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.300
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν διαμαρτυρίες από μέλη του avsite για κάποια θέματα "γαργαλιστικού" περιεχομένου.
Χρήστο μία ερώτηση έχω:

Μπορείς να μου πεις πόσα μέλη διαμαρτυρήθηκαν;

Δεν θέλω ονόματα βέβαια.

Ήταν τόσα πολλά ώστε να "περιοριστούν" αυτά τα θέματα;

Σε συζήτηση που έγινε στην κρυφή κατηγορία των Συντονιστών αποφασίστηκε με την σύμφωνη γνώμη όλων όσων πήραν μέρος να γίνει μία προσπάθεια ώστε αυτά τα θέματα να "περιοριστούν".

Συμφωνήσατε να περιοριστούν, και ο πρώτος που άνοιξε τέτοιο θέμα μπαναρίστηκε!

Εδώ είναι το λάθος σας.

Γιατί δεν του κάνατε πρώτα παρατήρηση;

Reaction score
4

Εκτός των γνωστών...? :137:

Reaction score
249
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Χρήστο μία ερώτηση έχω:

Μπορείς να μου πεις πόσα μέλη διαμαρτυρήθηκαν;

Δεν θέλω ονόματα βέβαια.

Ήταν τόσα πολλά ώστε να "περιοριστούν" αυτά τα θέματα;

Συμφωνήσατε να περιοριστούν, και ο πρώτος που άνοιξε τέτοιο θέμα μπαναρίστηκε!

Εδώ είναι το λάθος σας.

Γιατί δεν του κάνατε πρώτα παρατήρηση;
Μαζι σου

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Για μενα....ενα καλο ,αξιοπρεπες φιλαρακι με ισχυρη προσωπικοτητα,αγαπη για το χομπακι μας,μισος για τα καλωδια-γνωστης πολλων θεματων που μιλας πολλες φορες τεκμηριωμενα οσο και αν δεν επιχειρεις να χαιδεψεις αυτια και σιγουρα ακρως απαραιτητος για αυτον εδω τον ιστοτοπο,γιαυτο το τσαρδι που εχει γινει το παρεακι μας ειτε καποια ξενερωτα πρωινα,ειτε καποιες νυχτες βαριεστημενες και μοναχικες........
Αστε στο διαολο ολοι σας που με συγκινησατε κιολας-μην τολμησει κανεις να παρεξηγηθει -!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
10
Γι'αυτό το λόγο οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ! Διότι δεν είχαν την σεμνοτυφία που ΟΡΘΟΤΑΤΑ ανέφερε ο Ημίθεος (υποκλίνομαι για άλλη μια φορά) και είχαν αναγάγει το γυμνό σε σύμβολο τέχνης και όχι πουριτανισμού!! Διότι είχαν δημιουργήσει μια κοινωνία ΑΝΟΧΗΣ και ΟΧΙ ΕΝΟΧΗΣ!! (κλεμμένο από εκπομπή, αλλά μου άρεσε!!)
Άλλο το γυμνό, και άλλο το πρόστυχο!! Δεν έχω δει πουθενά σε αυτό το, επαναλαμβάνω, αγαπημένο μου φόρουμ, ΠΡΟΣΤΥΧΕΣ φωτογραφίες! Υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ ημίγυμνων και πρόστυχων φωτογραφιών! Όποιος δεν καταλαβαίνει, google-it!!!!!
Από την άλλη, μπανάρισμα με την μια (από ότι φαίνεται) σε οποιοδήποτε μέλος χωρίς ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ θεωρείται ΧΟΥΝΤΑ! Ας υπήρχε μια κίτρινη κάρτα, ή ένα σύστημα infraction!! Παιδάκια του δημοτικού μου θυμίζει η όλη υπόθεση... Κρίμα!

Reaction score
40

Ένας ημίθεος που ποτέ δεν θα γίνει Θεός.

Reaction score
23

Καλά σου κάνουν, άμαν πια σε βαρέθηκα…

Θα μπω σε λίγο να τα διαβάσω για να δω αν στα έχωσαν σωστά. Όχι τιποτες άλλο να μην γράφω τα ιδία, θα βρω κάτι πρωτότυπο για να κάνω εντύπωση...

Reaction score
2

Όποιο και να είναι το μέλος ή όσο και και έχει προσφέρει πρέπει να υπόκειτε στούς ίδιους κανόνες. Εγώ είχα θέσει πριν λίγο καιρό μέσα σε ένα δικό μου ολίγον "ροζ" θέμα την περίπτωση για μια εξτρά κατηγορία. Βέβαια ποιός ξέρει εκεί μέσα τι θάρρος θα έπερνε ο καθένας και που θα φτάναμε. Το φόρουμ αν και ανδροκρατούμενο έχει άλλο προσανατολισμό (τεχνολογικό) και αυτός θεωρώ οτι πρέπει να κρατηθεί. Είμαι πολύ νέωπας για να έχω και άποψη εδω μέσα, αλλά μια απλή διαγραφή του θέματος και μια παρατήρηση θα ήταν θεωρώ αρκετή. Τώρα ποιός είναι αδερφός και θείος και ξάδερφος ποιανού και αν είναι hiendas ή heavy metalas κλπ...μεγειά του με χαρά του. Εύχομαι ο κύριος Κώστας να δεχθεί απλά την τιμωρία του και αύριο πρωί να είναι και πάλι μαζί μας να μας "διδάξει" και να μην το πάρει πατριωτικά του στυλ "ποιός εγω..που έκανα το ενα και το άλλο.." τα ακούγα στο στρατό...τα ακούω στη δουλειά και δε προχωράει τπτ επιτέλους.. Δεν νομίζω οτι είναι τέτοιος άνθρωπος σε καμιά περίπτωση. Κύριε EAR σας περιμένουμε!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Έλα, σταμάτα κι εσύ με τις λασπομαχίες. Από κάτι τέτοια φτάσαμε εδώ. Είναι σοβαρό το θέμα. Πειράζει να τηρήσουμε μια ισορροπία;
Ναι βρε Κωστα ...το ξερω οτι ειναι ποιο σοβαρο και απο οσο δειχνει,γιαυτο τον λογο σε πηρα τηλ. εχθες,γιαυτο εμεινα ξυπνιος μεχρι της 3.20 τα ξημερωματα μετα απο 11 ωρες δουλειας και παρακολουθουσα τις εξελιξεις με το συγκεκριμενο θεμα!!!!!!!!!!

Να ξεκολλησω λιγο την πικρη εξελιξη του πραγματος προσπαθησα κανοντας λιγο χιουμορ μιας και εβλεπα οτι αρχισαν να βγαινουν στην επιφανεια πικριες και κοντρες.

Ειλικρινα βρε Κωστη μου κακοφανηκε αυτη η απροσμενη εξελιξη,με στενοχωρει ιδιαιτερα που υπαρχουν τοποθετησεις μορφης καστας και καποιοι πρεπει να ειναι ειτε γιατι το θελουν ,ειτε γιατι πρεπει η με τους απο δω η με τους απο κει!!!!!!

Και ειλικρινα αν δεν με ενοιαζε το Avsite δεν θα γινομουν απο καποιους κακος και κωλοπαιδι για τις τοποθετησεις μου.......

Reaction score
4

το μονο που ελπιζω ειναι οτι μεσα απο τετοια "ευτραπελα" περιστατικα να επελθει μια γενικη ωριμανση και βελτιωση των συμμετεχοντων σε αυτο το φορουμ ειτε ειναι διαχειριστες ειτε απλοι χρηστες... κριμα ειναι να υπαρχει φαγωμαρα και δραμα για χαζοπραματα...

διατηρω εδω και 5 χρονια ενα αγγλοφωνο review site με φορουμ στο χωρο του μεταλ, τα 3 πρωτα χρονια πηγαινε καταπληκτικα, υπηρχε μεγαλη συμμετοχη, λειτουργουσε σαν μια μεγαλη χαρουμενη παρεα, μεχρι που αρχισαν οι διαμαχες πανω στους συντονισμους, ποιος αξιζει ποσο εκει περα, ποιος το ενα ποιος το αλλο, εν ολιγης επειδη δεν εδωσα ισως τη δεουσα προσοχη, το πραγμα κατερευσε πολυ γρηγορα και τωρα απλα φυτοζωει οντας ετοιμο για κλεισιμο... Σιγουρα το avsite ειναι πολλαπλασιου μεγεθους σελιδα αλλα μην αφησετε τις φαγωμαρες να σημανουν την αρχη του τελους, θα ειναι κριμα.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Πού το βρίσκετε παρακαλώ το κακό;Κάποιος δεν πρέπει να είναι πάντα με το μέρος του αντικειμενικού δικαίου;
Και για πες μου σε παρακαλώ που στο διάολο βρίσκεται αυτό το αντικειμενικό δίκαιο;;
Γιατί τόση σπατάλη ευαισθησίας;; Πού βρίσκονταν πριν όλοι αυτοί οι ευαίσθητοι και ο κύριος Ακρατόπουλος, όταν διασύρονταν και γελοιοποιούνταν μέλη από διαχειριστές και παρατρεχάμενους κλακαδόρους, γιατί δεν συμφωνούσαν μαζί τους;;;;
Επί του θέματος δεν εχω πάρει μέρος υπέρ της μιας ή της άλλης άποψης, απλά εκφράζω όπως και μερικοί άλλοι ένα παράπονο.

Εν ολίγοις, αυτά που έκαναν σε άλλους αυτά και έπαθαν. Ας αναλογιστούν τώρα πώς είναι. Καλό θα τους κάνει και να είναι στο μέλλον μετρημένοι και προσεκτικοί. Εδώ δεν είναι πεδίο για εξάσκηση εξουσίας.

Ας ελπίσουμε τα πράγματα μετά από όλη τη φασαρία θα γίνουν καλύτερα. Λ.Σ.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop