Μπομινοφωνο webcor 2000

Reaction score
0
καλησπερα ,βρεθηκε στα χερια μου ενα μπομπινοφωνο μαρκας webcor 2000 δεν εχω ιδεα για την λειτουργικη του κατασταση αλλα η εξωτερικη του ειναι αψογη.γνωριζει καποιος κανενα λινκ γ αυτο το μοντελο η την εταιρiα κατι σε περιπτωση που θελω να το επισκευασω?ειναι απο τα καλα της εποχης ? ευxαριστω!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018
Απάντηση: Μπομινοφωνο webcor 2000

Είναι αμερικανικής προέλευσης, (Webster-Chicago Corporation) και κρίνοντας από την αισθητική του, πρέπει να είναι της εποχής του 1965, πιθανότατα με λάμπες. Άλλος κόσμος οι ΗΠΑ τότε, σε σχέση με την Ευρώπη, όπου κυριαρχούσαν η Philips και η Grundig. Δεν ξέρω αν αξίζει να την ψάξεις για επισκευή. Όλα εξαρτώνται από την κατάσταση των κεφαλών και των κινητήρων. Αν υπάρχει πρόβλημα εκεί, παράτα το και πάρε ένα Revox A77...

Reaction score
0

πως μπορω να διαπιστωσω την λειτουργικη κατασταση των κεφαλων και των κινητηρων?ευχαριστω για την απαντηση

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018

Ε μα... το βάζεις να παίξει!

Reaction score
0

καλα αυτο ειναι το απλο,αλλα πως μπορω να γνωριζω αν παιζει καλα χωρις να εχω εμπειρια για το πως ειναι να παιζει καλα ενα τετοιο μηχανημα?κ αν δεν παιζει καλα γτ εχει απομαγνητιστει το καρουλι?μαλον θα το το γραψω και θα το δουμε στο youtube :).σε προχειρο search στο ιντερνετ δεν βρηκα κατι για αυτο το μοντελο ουτε manual...ευχαριστω και παλι γαι το χρονο σας

Reaction score
1.815

Και "βρουμ" να ακούσεις μην ασχοληθείς.
Καλά τα λέει ο ημίθεος.
Τσίμπα από μέσα τις λαμπίτσες του, που μάλλον θα είναι EL-84 και πάρε κανένα Revox, AKAI, Sony, Teac ή Pioneer να γουστάρεις.:thumbsup:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης