Μπορείτε πλέον να δουλέψετε στο νέο AV-Site

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Τάσο, σε παρακαλώ σημείωσε τις παρατηρήσεις του Μιχάλη.

Επίσης μήπως θα ήταν καλύτερα το shout να ήταν επάνω και το ημερολόγιο κάτω μαζί με τον καιρό;

Reaction score
5
Παιδία εγώ έχω σοβαρό πρόβλημα! κάθε λίγα δευτερόλεπτα οι σελίδες γίνονται refresh και όταν μετακινείτε η σελίδα πάνω κάτω μου παρουσιάζει αυτό!

Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? :roll:

Michael Iatrou

Συντονιστής
Reaction score
0
Κάτι το οποίο επίσης είναι κακό! Αν ήθελα να κάνω refresh την σελίδα, ο browser έχει επιλογή! Δεν είναι ανάγκη να γίνεται refresh μόνη της!

Michael Iatrou

Συντονιστής
Reaction score
0
Μερικές παρατηρήσεις με αριθμούς.

Η σύγκριση γίνεται με το AV Forum γιατί είναι το μόνο Ελληνικό, ανοικτό προς όλους, αντίστοιχης θεματολογίας forum που γνωρίζω. Δεν θα είχε νόημα να κάνω σύγκριση με το π.χ. AVSForum γιατί μιλάμε για εντελώς διαφορετικά δεδομένα!

Οι παρακάτω αριθμοί είναι μόνο για το μέγεθος της HTML, χωρίς τις εικόνες... (αν τις συμπεριλάβω κι αυτές, είναι δράμα η κατάσταση).
Επιπλέον, σε παρένθεση είναι οι χρόνοι αναμονής για ISDN γραμμή (7kbytes/sec), που το θεωρώ ως τη μέση λύση.

Μέγεθος αρχικής σελίδας:
AVsite: 84 kbytes (12 δευτερόλεπτα)
AVforum: 40 kbytes (5.7 δευτερόλεπτα)

Μέγεθος σελίδας απάντησης:
AVsite: 128kbytes (18.3 δευτερόλεπτα)
AVforum: 12kbytes (1.7 δευτερόλεπτα)

Αν είναι δυνατόν... μιλάμε για κατάχρηση υπομονής και bandwidth!

Είναι δουλειά των CMS tools developers να βάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο functionality στις υλοποιήσεις τους! Αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να τις ενεργοποιούμε άκριτα! Δηλαδή, για όνομα, ποίος θεωρεί ότι το Shoutbox είναι χρήσιμο, ή το Forecast; Αν ήθελα να μάθω τον καιρό, δεν θα ερχόμουν σε AV forum! (ή μήπως να το λέμε AV portal, μια που ο όρος πουλάει πολύ τώρα τελευταία;)

Πραγματικά πιστεύω ότι είτε θα πρέπει να γίνουν δραστικές αλλαγές ή θα πρέπει να επιστρέψουμε στη προηγούμενη έκδοση!!!

Reaction score
0
Μιχάλη έχεις δίκιο σε αρκετά.
Προς το παρόν πειράζω κάποιες σελίδες για να μικρύνουν. Είναι λίγο ποντιακό αυτό που γίνεται στον κώδικά τους. Εκτελούν ένα σωρό queries και στο τέλος επιλέγουν όσα θέλουν. Έτσι καταλήγει να εκτελεί π.χ. στην αρχική σελίδα 159 queries και είναι ζήτημα αν χρειάζονται τα μισά.
Σε ότι αφορά το shoutbox πιστεύω ότι είναι πολύ χρήσιμο για να γράψει κάποιος κάτι.
Τέλος όπως θα είδες δεν χρειάζεται αν δεν θέλεις να γράψεις κάτι εντυπωσιακό να πας στην σελίδα απάντησης. Στο τέλος της σελίδας των θεμάτων υπάρχει το quick reply (που χρησιμοποιώ μόνιμα) και συνιστώ.
Όπως θα είδες κάποιες από τις παρατηρήσεις σου ήδη ελήφθησαν υπόψη και π.χ. έφυγαν μάλλον άχρηστα modules από την αρχική σελίδα και σύντομα θα ελαφρύνει και άλλο.
Πιστεύω ότι σύντομα θα βρούμε την χρυσή τομή.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Νομίζω ότι όσο περνάει η μέρα το site γίνεται και πιο όμορφο. Συμφωνώ με τον Μιχάλη ότι πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ, όμως από την άλλη πρέπει να είναι και πιο σύγχρονο.

Για τον καιρό δεν είμαι βέβαιος αν χρειάζεται, αλλά πόσο "βάρος" θα κερδίσουμε αν φύγει;

Για το shoutbox πιστεύω ότι πρέπει να το δοκιμάσουμε στην πράξη και αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον το βγάζουμε.

Επίσης νομίζω ότι τόσα στοιχεία για το κάθε μέλος δεν χρειάζεται να φαίνονται όταν γράφει ένα post.

Το quick reply είναι μια από τις πιο χρήσιμες νέες ιδιότητες!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Επίσης δεν ξέρω αν γίνεται να εξελλινιστεί περισσότερο...

Εννοώ τα διάφορα κουμπάκια να γίνουν ελληνικά.

Τέλος σοβαρό πρόβλημα είναι το refresh το οποίο πρέπει να σταματήσει.

Τάσο γνωρίζω ότι δεν γίνονται όλα από την μιά μέρα στην άλλη. Εμείς απλά επισημαίνουμε κάποια προβλήματα για να τα δεις.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πιστεύω επίσης ότι επειδή πολλά μέλη έχουν ανοιχτό το avsite πολλές ώρες την ημέρα, οι δυνατότητες μικρής ατζέντας που προσφέρει το site μας είναι πολύ χρήσιμες.

Ακόμα και το ραδιόφωνο είναι χρήσιμο... και παιχνίδια ίσως να είναι ακόμα πιο χρήσιμα!!!

Reaction score
0
Όπως θα είδατε το refresh πρέπει να έχει σταματήσει. Υπήρχε σε δύο σημεία (ναι είχε δικό του το shoutbox) και πιστεύω να μην υπήρχε και αλλού.
Παράλληλα το shoutbox ανέβηκε επάνω.
Σε ότι αφορά τον εξελληνισμό, έχω ήδη ξεκινήσει την διαδικασία.

Reaction score
0
Σπύρο το πρόβλημα με την κωδικοποίηση θα λυθεί με τον εξελληνισμό.
Προσπάθησα να το ξεπεράσω βάζοντας από το Control Panel σε κάθε header το iso-8859-7 αλλά με αγνόησε επιδεικτικά.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νομίζω ότι το shoutbox πρέπει να μπει στο τέλος.

1ον γιατί σου σπάει τα νεύρα στο scroll αλλά και
2ον ανεβάζει τα headers κάθε στήλης των κατηγοριών, εκεί που δεν έχουν νόημα

Reaction score
5
Άψογο το νέο look

τι να πω..... δεν νομίζω πως κάποιος μπορεί να ζητήσει κάτι περισσότερο.........

Είναι απίστευτα ολοκληρωμένο και εύχρηστο........!!!!!!!!

[scroll]Τέλειο[/scroll]

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος