13 Δεκεμβρίου 2004 #2 pankrok Μηνύματα 17.720 Reaction score 25.507 χαχαχαχα να δω πως θα φυγει τωρα!!!
14 Δεκεμβρίου 2004 #3 Giovanni Dimitropoulos Μηνύματα 30.532 Reaction score 49 Ο τύπος που τράβηξε την φωτογραφία από το κινητό του μάλλον μας δουλεύει!!! Το έβαλε τέρμα μπροστά και μετά τέρμα πίσω και...........βουαλά!!! ΡΕ συυυυυυυυυ............... Εδώ είναι AVsite......Δεν "τσιμπάμε" με τέτοια τρυκ!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ο τύπος που τράβηξε την φωτογραφία από το κινητό του μάλλον μας δουλεύει!!! Το έβαλε τέρμα μπροστά και μετά τέρμα πίσω και...........βουαλά!!! ΡΕ συυυυυυυυυ............... Εδώ είναι AVsite......Δεν "τσιμπάμε" με τέτοια τρυκ!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
14 Δεκεμβρίου 2004 #4 giotamike Μηνύματα 5.784 Reaction score 14 ή εβαλε μετά τη πίσω κολλόνα. Είναι φορητή,δεν το καταλάβατε;;
14 Δεκεμβρίου 2004 #5 pankrok Μηνύματα 17.720 Reaction score 25.507 η απλα μπορει να ενοχλουσε και να τον βοηθησαν να παρκαρει πιο μεσα. εγω παντως το πιστευω, το εχω δει να γινεται...
η απλα μπορει να ενοχλουσε και να τον βοηθησαν να παρκαρει πιο μεσα. εγω παντως το πιστευω, το εχω δει να γινεται...
14 Δεκεμβρίου 2004 #6 Giovanni Dimitropoulos Μηνύματα 30.532 Reaction score 49 Παναγιωτης Κροκος @ Tue 14 Dec said: η απλα μπορει να ενοχλουσε και να τον βοηθησαν να παρκαρει πιο μεσα. εγω παντως το πιστευω, το εχω δει να γινεται... Click to expand... Να τον πιάσει κόψιμο θέλω......... Ε ρε γέλιο!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Παναγιωτης Κροκος @ Tue 14 Dec said: η απλα μπορει να ενοχλουσε και να τον βοηθησαν να παρκαρει πιο μεσα. εγω παντως το πιστευω, το εχω δει να γινεται... Click to expand... Να τον πιάσει κόψιμο θέλω......... Ε ρε γέλιο!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
14 Δεκεμβρίου 2004 #7 Gebreselassie Μαύρος! Μηνύματα 31.217 Reaction score 3.896 Γι αυτόν τι έχετε να πείτε δηλαδή?
14 Δεκεμβρίου 2004 #9 pankrok Μηνύματα 17.720 Reaction score 25.507 παντως συναγερμο δε θελει σιγουρα...