Μπράβο κοριτσάρα μου.

Reaction score
7
Το αν καποιος εχει παρει ενα μεταλιο ή εχει μια "καποια" κοινωνικη θεση, ειναι τιμη του και του αξιζουν συγχαρητηρια ως αθλητη ή το αλλο, αλλα σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δε μπαινει στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ουτε εχει απο εκει και περα το δικαιωμα ή το ελευθερο να κανει ο,τι θελει και να μην λαμβανει την απαιτουμενη κριτικη.....

Δηλαδη αν μια απο τις γυναικες που εφεραν μεταλιο στη χωρα παιξει σε τσοντα θα της πουμε μπραβο;
Αν ο Ιωαννης ειναι γκεης, δικαιωμα του, αλλα πρεπει να αλλαξει την κοινωνικη συμπεριφορα του και να σεβαστει ο μεταλιο που κερδισε.

Ειναι που ειναι ψωναρα και φαινεται, πρεπει να δειχνει και το αλλο;

GTX

Reaction score
39
Πέρα απο το αν έχει καβαλήσει το καλάμι ή όχι δε καταλαβαίνω γιατί σας ενοχλεί τόσο πολύ το πόσο θυληπρεπής ή οχι είναι όταν όλες οι αθλήτριες του στίβου είναι σαν τραβέλια!!!
Δηλαδή δε κατάλαβα αν είναι gay πρέπει να το κρύβει επειδή έχει παρεί χρυσό??? Επαναλαμβάνω άλλο το πόσο καβαλημένος είναι.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
unforgiven said:
Και η απόφαση...
"…το δημοσίευμα για τα επίμαχα «φιλί» και «μπράβο κοριτσάρα μου» είναι αληθές…προκύπτουν και από τα οπτικογραφήματα…στη φωτογραφία της σελίδας 40 φαίνεται το φιλί…
για τη φράση «μπράβο κοριτσάρα μου»… η κατάληψη της επιδίκου λέξεως γίνεται ακουστικώς αντιληπτή τόσο ως τσα-ρα όσο και ως τσα-ρι μη επιτρέποντας στον αντικειμενικό κριτή να εκφράσει ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ για το πλήρες και ακριβές περιεχόμενο της επιδίκου λέξεως, αλλά αφήνοντας περιθώρια στον –τυχόν- ακροατή συνειρμικά να υποθέσει…
:lol: :lol: :lol:
Ορισμένες φορές πάντως η δουλειά των δικαστών θα πρέπει να έχει και το γέλιο της..
Το να δεις και να κρίνεις κάτι με σοβαρότητα, ότι κι αν είναι αυτό, υποθέτω ότι τους είναι συνηθισμένο. Αλλά η διατύπωση της απόφασης με σοβαρότητα όταν πρέπει να συμπεριληφθούν μέσα τέτοια "σώματα του εγκλήματος" πρέπει να ήταν δοκιμασία..

Reaction score
14
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Το αν καποιος εχει παρει ενα μεταλιο ή εχει μια "καποια" κοινωνικη θεση, ειναι τιμη του και του αξιζουν συγχαρητηρια ως αθλητη ή το αλλο, αλλα σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δε μπαινει στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ουτε εχει απο εκει και περα το δικαιωμα ή το ελευθερο να κανει ο,τι θελει και να μην λαμβανει την απαιτουμενη κριτικη.....

Δηλαδη αν μια απο τις γυναικες που εφεραν μεταλιο στη χωρα παιξει σε τσοντα θα της πουμε μπραβο;

Ειναι που ειναι ψωναρα και φαινεται, πρεπει να δειχνει και το αλλο;
Γιώργο κανείς δεν μπαίνει στο απυρόβλητο και καλά κάνουμε και σχολιάζουμε, αλλά όταν βλέπω το Χρυσό μετάλιο στην Ολυμπιάδα να είναι 30% και τα υπόλοιπα 70%, τότε διαφωνώ. Δυστυχώς, πολύ εύκολα ξεχνάμε και άλλο τόσο εύκολα ευτελίζουμε....

Αν μια από τις γυναίκες που έφερε μετάλιο στη χώρα παίξει σε τσόντα, εγώ θα την συγχαρώ για το μετάλιο που κέρδισε και θα αδιαφορήσω για τα υπόλοιπα. Θέλω να κρίνω τον επαγγελματία από το έργο που προσφέρει και όχι από τις σεξουαλικές και άλλες προτιμήσεις του.

Το πως παρουσιάζεται, εμένα μου προκαλεί αδιαφορία.Τον θυμάμαι όμως ως Χρυσό Ολυμπιονίκη και κάποιον που τίμησε τη χώρα και τον αθλητισμό,στον χώρο που του ταιριάζει, δηλαδή στο γήπεδο.

Reaction score
164
Και αν στη τσόντα φοράει το μετάλλιο; :?
Μετάλλιο και σιθρού πάει; Δεν πάει...

Reaction score
14
Η δική μου πείρα λέει ότι οι μεγαλύτερες πουτ@νες και οι χειρότεροι φουστιδες, δεν βρίσκονται ούτε στους οίκους ανοχής ούτε συμπεριφέρονται θυληπρεπώς. Είναι ανάμεσά μας και έχουν τις καλύτερες συστάσεις....

V

VIDEOMIX

Guest
GTXTC said:
Πέρα απο το αν έχει καβαλήσει το καλάμι ή όχι δε καταλαβαίνω γιατί σας ενοχλεί τόσο πολύ το πόσο θυληπρεπής ή οχι είναι όταν όλες οι αθλήτριες του στίβου είναι σαν τραβέλια!!!
Δηλαδή δε κατάλαβα αν είναι gay πρέπει να το κρύβει επειδή έχει παρεί χρυσό??? Επαναλαμβάνω άλλο το πόσο καβαλημένος είναι.
Αυτός αντέδρασε στα δημοσιεύματα, άρα αυτός ντρέπεται για τις προτιμήσεις του τις ερωτικές. Θέλει δηλαδή να δείχνεται αλλα ταυτόχρονα να μην σχολιάζεται.
Giotamike, Συμβαίνει αυτό που λές παγκοσμίως οχι μόνο εδώ. Με κάθε αθλητή και οχι μόνο. Δεν ξέρω βέβαια τι συμβαίνει σε άλλους πλανήτες η σε άλλους γαλαξίες. Ίσως κάποτε το μάθουμε.
Να σου υπενθυμίσω το μεγάλο παράδειγμα του Μαραντόνα που ενώ είναι ο κορυφαίος στην ιστορία ποδοσφαιριστής, έχει χαλάσει η φήμη του με ταμπλεξίματά του εκτός ποδοσφαίρου. Έτσι ο ήπιος ΠΕΛΈ, έχει κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου, λόγο συμπεριφοράς του γενικά.

Και όσο γι'αυτά που συζητάμε, δεν έχουν καμμία σχέση με μετάλλια. Το μετάλλιο το είχε πάρει το 1996 στην Ατλάντα. Αυτά τα απαράδεκτα τα έκανε στο Σύδνευ.(είχε πιά καβαλίσει το καλάμι και διατυμπάνιζε τις εκτροπές του δημόσια)

Reaction score
14
Δηλαδή δεν θα έπρεπε να αντιδρούσε στα δημοσιεύματα? Μάλλον η στάση του ήταν η πλέον σωστή. Άσε που ήταν και προσβλητική η συμπεριφορά των μέσων και προς τον προπονητή.
Videomix αν και δεν μπορώ να καταλάβω τη πρόταση "ποτέ δεν συμβαίνει αυτό που λές παγκοσμίως οχι μόνο εδώ.", φαντάζομαι ότι θέλεις να πεις ότι αυτά συμβαίνουν παντού και όχι μόνο εδώ. Ε και λοιπόν? Κατίνες υπάρχουν παντού. Σίγουρα δεν έχουμε τα πρωτεία εμείς στην Ελλάδα.
Φυσικά και διαφωνώ με την άποψη ότι η φήμη του Μαραντόνα χάλασε. Σαφώς και επηρεάστηκε αρνητικά,αλλά ακόμα οι αναφορές στο όνομά του έχουν το στοιχείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή και γι' αυτό τον καλούν σε ποδοσφαιρικά γεγονότα. Άσε που πολλοί τον θεωρούν ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή, πάνω ακόμα και απ'τον Πελε.
Ούτε εγώ ξέρω γι' αλλους γαλαξίες. Πολύ πιθανόν να μάθουμε σύντομα.

Δεν διατυμπανιζε τις πομπές του στο συγκεκριμένο. Κάποιοι δημοσιογράφοι πήραν συνομιλία προς το προπονητή του.

Reaction score
164
giotamike said:
Δεν διατυμπανιζε τις πομπές του στο συγκεκριμένο. Κάποιοι δημοσιογράφοι πήραν συνομιλία προς το προπονητή του.
Και αυτός, για να τους δείξει, έβαψε το μαλλί πλατινέ και έβαλε διχτυωτή μπλούζα... :?

GTX

Reaction score
39
VIDEOMIX said:
Να σου υπενθυμίσω το μεγάλο παράδειγμα του Μαραντόνα που ενώ είναι ο κορυφαίος στην ιστορία ποδοσφαιριστής, έχει χαλάσει η φήμη του με ταμπλεξίματά του εκτός ποδοσφαίρου. Έτσι ο ήπιος ΠΕΛΈ, έχει κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου, λόγο συμπεριφοράς του γενικά.
Off topic αλλά δε νομίζω οτι αυτοί που θεωρούν τον Πελέ καλύτερο είναι επηρεασμένοι απο τα εκτός γηπέδου του Μαραντόνα.

V

VIDEOMIX

Guest
Βλέπω σε πολλές εκπομπές, οι σχολιαστές να το επισημαίνουν. Αυτό λέει πολλά.
Όσο για το θέμα, απο την στιγμή που δεν τον ένοιαζε τον Ιωάννη το να δώσει φιλί στο στόμα απαράδεκτο με τον προπονητή του μπροστά σε δισεκατομμύρια τηλεθεατές, τι βγαίνει μετά και διαμαρτύρεται; Μάθαμε πια σε αυτό τον τόπο στην ατιμωρησία και στην φίμωση του τύπου. :x

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Η ουσία για μένα είναι μία: Ένα δημόσιο πρόσωπο δεν μπορεί να επικαλείται το δικαίωμα της ιδιωτικότητας σε δημόσιο χώρο, μέσα στον οποίο είναι σε δεδομένη στιγμή πρωταγωνιστής. Τα συγκεκριμένα άτομα δεν φιλήθηκαν κλπ. την ώρα που πήγαιναν να αγοράσουν πίτσες, αλλά τη στιγμή που ο αθλητής μόλις είχε σημειώσει μια μεγάλη επιτυχία κι όλα τα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα πάνω του. Δεν βλέπω πουθενά τη σκανδαλοθηρία. Αν στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν υπήρχε φιλί στο στόμα αλλά μια ανθρώπινη αγκαλιά ενθουσιασμού, και το "Μπράβο κοριτσάρα μου" ήταν "Μπράβο αγόρι μου" ή κάτι παρόμοιο, η τηλεόραση και πάλι θα το έδειχνε, αλλά δεν θα παραξένευε κανέναν. Το να κάνει κάποιος μκίες μπροστά στις κάμερες και μετά να ζητάει αποζημίωση γιατί τις έδειξε η τηλεόραση είναι ένα από τα πιο αντιφατικά και παράλογα πράγματα που έχω ακούσει.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ο "Ιωάννης" ρε παιδιά, ακολουθεί το πνεύμα των αρχαίων Ελλήνων που είχανε λίγο πιο χαλαρά ήθη. :wink:
Φαντάζομαι ότι άμα τον έλεγε μ@λάκα, θα ζητούσε μεγαλύτερη αποζημίωση. :lol: :lol: :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Η ουσία για μένα είναι μία: Ένα δημόσιο πρόσωπο δεν μπορεί να επικαλείται το δικαίωμα της ιδιωτικότητας σε δημόσιο χώρο, μέσα στον οποίο είναι σε δεδομένη στιγμή πρωταγωνιστής. Τα συγκεκριμένα άτομα δεν φιλήθηκαν κλπ. την ώρα που πήγαιναν να αγοράσουν πίτσες, αλλά τη στιγμή που ο αθλητής μόλις είχε σημειώσει μια μεγάλη επιτυχία κι όλα τα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα πάνω του. Δεν βλέπω πουθενά τη σκανδαλοθηρία. Αν στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν υπήρχε φιλί στο στόμα αλλά μια ανθρώπινη αγκαλιά ενθουσιασμού, και το "Μπράβο κοριτσάρα μου" ήταν "Μπράβο αγόρι μου" ή κάτι παρόμοιο, η τηλεόραση και πάλι θα το έδειχνε, αλλά δεν θα παραξένευε κανέναν. Το να κάνει κάποιος μκίες μπροστά στις κάμερες και μετά να ζητάει αποζημίωση γιατί τις έδειξε η τηλεόραση είναι ένα από τα πιο αντιφατικά και παράλογα πράγματα που έχω ακούσει.
Μαρια εισαι σωστη!!Τα ειπες ολα!

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Νίκος Τσαρουχάς said:
Ο "Ιωάννης" ρε παιδιά, ακολουθεί το πνεύμα των αρχαίων Ελλήνων που είχανε λίγο πιο χαλαρά ήθη. :wink:
Φαντάζομαι ότι άμα τον έλεγε μ@λάκα, θα ζητούσε μεγαλύτερη αποζημίωση. :lol: :lol: :lol:
Μπαα... Γιατι συμφωνα με την αρχαια Ελλαδα και την Ιονικη διαλεκτο το μ@λακας σημαινει μαλακο ευκαμπτο!
Οποτε δεν θα εκανε μηνυση! :lol: :lol: :lol:

Μια μερα ειχε εμφανιστει στην καφετερεια που ειχα πριν κανα 6αρι χρονια στον Πειραια και ειχε σκασει μυτη 4 ατομα πανω σε 2 εντουρο.
Παραγγειλαν και οι 4 χυμο πορτοκαλι !!! Φοραγε ενα διχτυωτο μπλουζακι μαυρο με ενα ασπρο κολητο λινο παντελονι.
Μεγαλη λουγκρα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.364
Members
38.549
Νεότερο μέλος
dimitris.tamp