Χαλάστε 3-4 μπριζόλες αλλά μάθετε το.
Απλά έχετε στα υπόψιν ότι θέλει λιπαρά και σχετικά χοντρά κομμάτια , π.χ. χοιρινές λαιμού (όχι λιγότερο από 3 πόντους πάχος) ή μοσχάρισιες λίγο πιο "premium" από τις τυπικές ελληνικού κρεοπωλείου.
Για τις οποίες φυσικά δεν υπάρχει καμία σωτηρία, αλλά είναι άριστη συνοδεία για να χορτάσουν όσοι θέλουν το κρέας καλοψημενο, και εσείς να δώσετε προσοχή σ' αυτό που σας αρέσει.
Το μειονέκτημα είναι ότι θέλει μίνιμουμ 2 μεσαια τηγανιά ετοιμοπόλεμα αν πρόκειται για παραπάνω από 2 μπριζόλες, κυρίως μοσχάρισιες.