Μπρος Γκρεμος Και Πισω Ρεμα.

Reaction score
14
:shock:  :?:  :?

Διαψεύδει για τεκμήριο στα ΙΧ ο Αλογοσκούφης  

«Δεν θα αλλάξει τίποτα στο θέμα των τεκμηρίων των αυτοκινήτων» δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης απαντώντας σε σχετική ερώτηση μετά από ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών.

[glow=indigo]
Τελικά τι γίνεται.....ουφ[/glow]

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Μπροσ Γκρεμοσ Και Πισω Ρεμα.

Θα κλάψουν μανούλες αν δεν γίνουν τα όσα φημολογούνται εδώ και ένα χρόνο πάντως....
Άσε που θα ξεσηκωθούν και οι αυτοκινητάδες...

Reaction score
25.443
αυτες οι δηθεν διαρρευσεις δε σας φαινονται περιεργες?
δηλαδη υπηρχε εστω και ηλιθιος ανθρωπος που θα εφερνε κατι τετοιο για ψηφιση και θα πιστευε οτι θα τον ξαναψηφιζαν?
η αντιπολιτευση παντως ειναι μαθημενη στη λασπη απο τα την εποχη του Λαλιωτη και κατι μου λεει οτι και αυτο απο κει κοντα διερρευσε.
μην τρελαθουμε κι ολας

Reaction score
7
Τελικα δηλαδη δεν ισχυει αυτο που ειπαν για τα τεκμηρια απο καποια κυβικα και πανω?

Δεν ξερω πια τι γινεται...

Καλα και αν καποιος εχει παρει ηδη ενα αυτοκινητο με την υπαρχουσα κατασταση, αν αλλαξει τι θα του πουν?
Που βρηκες τα λεφτα?

Ρε Μιχαλη, ακομα δεν το πηρες το αυτοκινητο?

Reaction score
14
Ακομα...περιμένω. Έχει μακριά λίστα αναμονής. Μέσα στις επόμενες δεκα ημέρες θα έρθει όμως. Σας παρακαλώ, το δικό δώρο να είναι navigator. χαχαχαχαχα

Reaction score
49
Ακομα...περιμένω. Έχει μακριά λίστα αναμονής. Μέσα στις επόμενες δεκα ημέρες θα έρθει όμως. Σας παρακαλώ, το δικό δώρο να είναι navigator. χαχαχαχαχα

[scroll]Εγώ θα σου πάρω..... :twisted: :twisted: .....Aligator....... :mrgreen: :mrgreen: ......[/scroll]

Reaction score
14
Μην σας βάζω σε έξοδα, εκείνο το παλιο-pioneer που έχω βάλει στη σελίδα με τα αυτοκίνητα παρτε μου...αχαχ

Reaction score
25.443
τηλεοπτικο δεκτη και κεραιες θελεις?
οχι γιατι αμα θε να παρουμε.

Reaction score
14
Εμ,μιση δουλεια θα κάνεις? Εννοείται, και μαζί με το μικρόφωνο και την καμερα οπισθοπορείας. ΕΥχαριστώ.@->-

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef