Μπυροκατάνυξη μετά μάσας: άλλη μια αφορμή για να γνωριστούμε από κοντά!

Status
Not open for further replies.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.237
Aν θελετε για τους φιλους Αθηναιους ερχομαι και σας παιρνω με τ αυτοκινητο, μη μπλεκετε στους δρομους αν τυχον δε τους ξερετε, να μη ταλαιπωριστε.
Οσο μπορουμε να βοηθησουμε δηλαδη την κατασταση.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.984
Απάντηση: Μπυροκατάνυξη μετά μάσας: άλλη μια αφορμή για να γνωριστούμε από κοντά!

το σπίτι μου είναι στα Πεύκα, πολύ κοντά στον περιφερειακό. Οδός Μαρμαρά, αριθμός 2β.

τα Πεύκα είναι πάνω από τη Νεάπολη και κάτω από το Ασβεστοχώρι.

κάτσε να βάλω κι ένα χάρτη:

και η διαδρομή για να έρθει κάποιος σπίτι μου:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.674
Απάντηση: Μπυροκατάνυξη μετά μάσας: άλλη μια αφορμή για να γνωριστούμε από κοντά!

Ζηλεύω ρε μάγκες που δεν θα μπορέσω να έρθω! Καλά να περάσετε πάντως, φάτε κι ένα κοψίδι στην υγειά μου!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.160

Πεύκα, βάρκες, περιφερειακός, βελάκια, αστεράκια... Ο αδερφός σου πού είναι; Πήγε να ψωνίσει πσάργια, να μας τα ξαναμοστράρει για πσαρεμένα;

Reaction score
1.832

Μετά τους blues wire να βάλουμε και ταινία.

Το ΤΡΩΝ legacy!

:137:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Μπυροκατάνυξη μετά μάσας: άλλη μια αφορμή για να γνωριστούμε από κοντά!

Πεύκα, βάρκες, περιφερειακός, βελάκια, αστεράκια... Ο αδερφός σου πού είναι; Πήγε να ψωνίσει πσάργια, να μας τα ξαναμοστράρει για πσαρεμένα;
Σκάσε ρε, πήγα να κανονίσω τα μπαλέτα. Μια ντουζίνα μας φτάνει ή να πάρω εικοσάδα; :135:

...

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Re: Απάντηση: Μπυροκατάνυξη μετά μάσας: άλλη μια αφορμή για να γνωριστούμε από κοντά!

Σκάσε ρε, πήγα να κανονίσω τα μπαλέτα. Μια ντουζίνα μας φτάνει ή να πάρω εικοσάδα; :135:

...
απο μια ντουζινα θελουν ο τινταλ και ο κοτσιδης. οι υπολοιποι θα τρωμε ματια πσαργια .......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Μωρ θα το παω εγω το τσιγκινο σωβρακακι μαζι μου.........πολυ αγριεμενους σας βλεπω....εεεε ντρεπεστε γκαμηκουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπυροκατάνυξη μετά μάσας: άλλη μια αφορμή για να γνωριστούμε

Με vinyl look θα παρεβρισκοντε στο τραπεζι οι παρηγορητρες?
Like Kotsidis ενα πραμα?

Reaction score
1.832

Μετά το τραπέζι το Γιάννη δε θα τον λέμε Κοτσίδη αλλά Κοψίδη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.984

Σκάσε ρε, πήγα να κανονίσω τα μπαλέτα. Μια ντουζίνα μας φτάνει ή να πάρω εικοσάδα;
πάρε 20-άδα, βλέπω τον κόγια αχόρταγο..:142:

Λοιπόν, τα μπαλέτα θα έρθουν κατά τις 7 το απόγεμα, οπότε μην αργήσετε και τα αφήσετε μόνα τους τα κορίτσια, είναι αχόρταγα, θα με φαν ζωντανό...:608:

φυσικά, όποιος θέλει να έρθει νωρίτερα, να υποδεχτεί τα κορίτσια δηλαδή, εννοείται πως δεν τίθεται θέμα, η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα! α, και το στέρεο δουλεύει (εννοείται χωρίς χροιές)! :610:

προβλεπόμενη ενδυμασία: κάτι εντελώς άνετο και χαλαρό, ώστε να μη το σκέφτεστε πχ να κάτσετε κάτω στο γκαζόν. εν συντομία, τα κουστούμια σας και τις γραβάτες, αφήστε τα ήσυχα στην ντουλάπα τους.

καιρός: προβλέπεται άψογος, όλο το σάββατο ήλιος, θερμοκρασία 20 βαθμοί το μεσημέρι, 15 βαθμοί στις 9 το βράδυ και 10 βαθμοί στις 3 μετά τα μεσάνυχτα, με καθαρό ουρανό. (Πάντως και να βρέξει, δε θα σκάσουμε)

μάσα: ελάτε νηστικοί, στα όρια του να λιποθυμάτε στην πείνα. Ο Μελίδης θα ψήνει, όχι κανας άσχετος "ερασιτέχνης"...

ηχητική κάλυψη: (στη θέση "ακρόασης" δε καθόμαστε, κυκλοφορούμε κι ακούμε μουσική.) κατόπιν αιτήματος, ξεκινάμε με τα παιδιά της σαλονίκης, τους Blues Wire 031, ένα γκρουπάκι που ξεκίνησε στο "παραρλάμα", ένα μπαράκι πολύ κοντά στο πατρικό μου σπίτι και τους ξέρω από πιτσιρικάς. ακολουθεί ό,τι νά'ναι, από καφέ ντελ μαρ μέχρι χάρυ κλυνν... πάντα, στις αργάμιση και κάτι, μετά πχ τον Tom Waits, αναλαμβάνουν την παραγωγή ηχητικών κυμάτων στο χώρο, κάτι νέα, άγνωστα παιδιά, οι Pink Floyd. μπι πριπέρντ...

ώρα λήξης: της μπυροκατάνυξης, προβλέπεται η στιγμή εκείνη, περασμένες αργάμιση και κάτι, (πολύ μετά αφού τελειώσουν οι μπύρες - αν δε τελειώσουν μη τολμήσει να σταματήσει να πίνει κανείς), που θα στραγγίξει και η τελευταία σταγόνα από το τελευταίο μπουκάλι μαλτ, και έχω αρκετά μπουκάλια...
:619:

Reaction score
1.832

φιλαρακ τι να φέρουμε?

Με βλέπω να'ρχομαι νωρίς, να πάρω μια δόση από PA-magnepan!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.237
πλακα πλακα να φερουμε τιποτα μπυρες και κ κρεατα?
Γιατι να τα χρεωθειτε ολα εσεις?
Η τουλαχιστον στη χειροτερη ας τα πληρωσουμε βερεσε.

Εξαλλου οι HiEndαδες εχουν λεφτα.

Οχι εμεις.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Εγώ θα πιώ σόδα.

...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.984
Απάντηση: Re: Μπυροκατάνυξη μετά μάσας: άλλη μια αφορμή για να γνωριστούμε από κοντά!

φιλαρακ τι να φέρουμε?
την ομορφιά σας και την αγάπη σας. τα υπόλοιπα, είναι "κανονισμένα".:144:

να φερουμε τιποτα μπυρες και κ κρεατα?
Γιατι να τα χρεωθειτε ολα εσεις?
εσύ μάστερ, φέρε την μηχανή σου, την 65+ ! χοχοχο!:138:

κι άντε παράτα με με τα λεφτά σου, νταξ, το ξέρω, λεφτά υπάρχουν!:204::204:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.984
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπυροκατάνυξη μετά μάσας: άλλη μια αφορμή για να γνωριστούμε

Εγώ θα πιώ σόδα.
μπα; βάζεις σόδα στο μαλτ? από πότε βρε? :116::116:

θα πιείς σουβλάκια και θα φας μπύρες (να καθαρίζουν και τα νεφρά). :114:

Reaction score
326

Εγώ δεν θα φάω, ως γνωστόν!
Να φέρω κανα ξηρόκαρπο να συνοδεύσω τα ποτά μου; (σόδα, coca cola κλπ)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Επειδη θα μαζευτουμε πολλες......φοβαμαι οτι θα υπαρχει πολυ jitter στον χωρο.........πως θα φαμε?

Reaction score
3.972

Πσσσ...για καθήστε καλά μην ανέβω με τον αδερφοξάδερφο και τεθεί αλλοιώς το ερώτημα: τι έμεινε για να φάμε??

D

Deleted member 23222

Guest

Καλά...επειδή είστε ακόμα νέοι και τρυφεροί... προσέξτε λίγο...
Εγώ για παράδειγμα,εκτός από κιλά,πήρα και πιεσόμετρο...
Για αυτό ρέγουλα...

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.159
Members