Μόλις γύρισα στο σπίτι βρήκα αυτά

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.627
Να ρωτησω τωρα μπορείς να τα παραγγείλεις αβαφτα δηλαδή ?
και άκλαφτα..:p:roflmao:
[DOUBLEPOST=1521236660][/DOUBLEPOST]
Έχει αυτί ο daharis o fustis.:lol:
έχει δεχτεί καταιγιστικές υψηλές συχνότητες το τελευταίο 48ωρο:cool:...σε λίγο θα ακούω και δελφίνια:p:roflmao:

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
84.627
Aς είναι καλά τα δίδυμα Σοναρ εκεί στίς γωνιές.:lolsign:
ένα είναι το γ@μημένο...μια σταλιά...σε γυάλινη καμπίνα (ένα δάκτυλο τζάμι) με όπεν μπαφλ διάταξη
όταν τον φέρω σπίτι θα κοιτάξω να τον χώσω μέσα στην κρυσταλλιέρα να δω τι συχνότητες θα πιάσει σε sealed καμπίνα :p:roflmao::roflmao:

Reaction score
613
Επίκειται μετακόμιση σε νέο χώρο, οπότε φωτό και παρουσίαση μόλις ολοκληρωθεί. Πάντως το σύστημα απαρτίζεται από Yamaha Aventage 2050, Rotel RMB 1075, Zensor all around (7 μπροστά, 3 πίσω, vokal για κεντρικό), για atmos τα JBL Control Οne (τα οποία θα αντικατασταθούν κατά πάσα πιθανότητα με τα Dali Phantom E-60 στο νέο χώρο), antimode για τις χαμηλές, sub το PSA V 3601 και από πηγές το PS3, WD Live Gen 3 και Zidoo X9S. Επόμενη αναβάθμιση, όταν μου το επιτρέψουν τα οικονομικά μου (σε αρκετό καιρό δηλαδή) μία OLED και ένα δεύτερο ίδιο ..... Subακη :):)

daharis666

Moderator
Reaction score
84.627
Επίκειται μετακόμιση σε νέο χώρο, οπότε φωτό και παρουσίαση μόλις ολοκληρωθεί. Πάντως το σύστημα απαρτίζεται από Yamaha Aventage 2050, Rotel RMB 1075, Zensor all around (7 μπροστά, 3 πίσω, vokal για κεντρικό), για atmos τα JBL Control Οne (τα οποία θα αντικατασταθούν κατά πάσα πιθανότητα με τα Dali Phantom E-60 στο νέο χώρο), antimode για τις χαμηλές, sub το PSA V 3601 και από πηγές το PS3, WD Live Gen 3 και Zidoo X9S. Επόμενη αναβάθμιση, όταν μου το επιτρέψουν τα οικονομικά μου (σε αρκετό καιρό δηλαδή) μία OLED και ένα δεύτερο ίδιο ..... Subακη :):)
τωωωωωρα δεν μετράει...
τον νέο χώρο τον θελουμε φωτό απτά μπετά ακόμα...μη μας το δείξεις φτιαγμενο:p:roflmao:

Reaction score
6.655
μηπως να αφησεις τις oled και να κοιταξεις για κανα προτζεκτορα, τα μεγαλα παρεα καλη κανουν με τα μεγαλα, για να μη δειχνουν μικρομεγαλα :o τι ειπα τωρα....:cautious:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.164
Σε διαμερισμα οτιδηποτε μεγαλυτερο απο το PB13 ή αλλο 15αρι ,ειναι για να το βλεπεις και οχι να το ακους. Βεβαια σε ενα βαθμο, τον ηχο τον ευχαριστιομαστε και με τα ματια , οποτε και κατι μεγαλυτερο, εχει υπο αυτη την εννοια καποια ασθενη λογικη :)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.340
Σε διαμερισμα οτιδηποτε μεγαλυτερο απο το PB13 ή αλλο 15αρι ,ειναι για να το βλεπεις και οχι να το ακους. Βεβαια σε ενα βαθμο, τον ηχο τον ευχαριστιομαστε και με τα ματια , οποτε και κατι μεγαλυτερο, εχει υπο αυτη την εννοια καποια ασθενη λογικη :)
Μπα..
Δεν έχει εφευρεθεί ακόμα "μεγάλο" σαμπ.
Είναι σα τη θέα. Δεν υπάρχει "υπερβολική" θέα. Δε θα πεις ποτέ "αυτό το σπίτι έχει περισσότερη θέα από όση θέλω, δε μου κάνει"..

Σωραιοςςςς ;)

ΥΓ. Βεβαίως, είναι γεγονός ότι στις χαμηλές συχνότητες ακούγεται ο χώρος, κι όχι το μεγάφωνο, άρα, για να ακούς όπως προβλέπεται, θα πρέπει να λυθεί και το κυρίως "πρόβλημα" στην αναπαραγωγή χαμηλών συχνοτήτων, εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα επάρκειας του μεγαφώνου. :)

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.164
Μπα..
Δεν έχει εφευρεθεί ακόμα "μεγάλο" σαμπ.
Ποτέ το μπασο δεν ειναι αρκετο, αλλα σιγουρα οι γειτονες εχουν αλλη γνωμη .
Ετσι υπαρχει ο κινδυνος να το εχεις αλλα να μην το ακους .

Reaction score
269
IMG-20180317-WA0009.jpg
IMG-20180316-WA0006.jpg

Ευχαριστώ

Ήρθαν και τα 210rt. Μικρό άλλα με πολύ όγκο.
το 4000 είναι πολύ περισσότερο από ότι νόμιζα δυνατό. Κατεβαίνει πολυυυυ χαμηλά με απίστευτη ενεργεία.

Χρειάζομαι άλλο χωρώ-υπόγειο. Δυστυχώς μένω εκτός Ελλάδος 9 μήνες τον χρόνο.

Reaction score
269
View attachment 92277 View attachment 92278

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.882
Members