Μόναχο...κατόπιν εορτής

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Βγαλμένα κατευθείαν από την ταινία..."Pixels" :Λέγκω Λέγκω Λέγκo,Lego / πάψε να μας τυραννάς...

Η νοτιοκορεατική Silbatone έφερε γι άλλη μια φορά γεύση από μεταφορικό...΄΄high΄΄ στο άντρο του hiend.Το κορνάτο σύστημα Western Electric 11A (σχεδιασμένο για εφαρμογές PA το έτος...1924) υποβοηθήθηκε στη συχνοτική απόκριση από μονάδες για κινηματογραφική χρήση (χρονολογημένες το 1926).Η επαγωγική ενεργοποίηση των μονάδων τηρούσε την παράδοση με εξωτερικούς ηλεκτρομαγνήτες της ίδιας εποχής.



Η οδήγηση πραγματοποιήθηκε με σύγχρονες κατασκευές βασισμένες όμως στις λυχνίες VT1 & VT2 της Western από τον...Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο...Η ενισχυτική διάταξη ενσωμάτωνε και mosfet για μια ελαφρή άνοδο της ισχύος στην τιμή των...3 watt -που κρίνονταν στοιχειωδώς επαρκή σε συνάρτηση με την ευαισθησία του ηχειακού συστήματος που υπερέβαινε τα 110dB/W/m.



Στη σύσταση αυτού του συστήματος απονέμεται τιμής ένεκεν ο τίτλος..."12 Monkeys" (από την τηλεοπτική σειρά βασισμένη στην ομώνυμη ταινία),αφού παραπέμπει σε ανεξήγητες εγκλίσεις της ιστορίας,παράδοξα και χρονικές μετατοπίσεις λειψάνων από παρελθούσες εποχές στη σύγχρονη και αντιστρόφως.Οι ιθύνοντες της silbatone μοιάζουν σα να καταβάλλουν κάθε χρόνο απεγνωσμένη προσπάθεια επιδιόρθωσης στη σύγχρονη ακροαματικοφιλία από τον υψιτελή ιο που την έχει μολύνει από κάποιο χρονικό σημείο και ύστερα.
Ένα τέτοιο σύνολο δεν παρέχει πλήρως τεκμηριωμένες σεναριακές λύσεις.Περνούν επομένως σε δεύτερη μοίρα το ποσοστό ανάλυσης ή αρμονικής πληρότητας και το παραισθησιογόνο εφέ οι ερμηνευτές να υλοποιούνται ουσιαστικώς στο ηχητικό πεδίο σαν χρονοταξιδιώτες.Ο επισκέπτης είτε θα αιχμαλωτιστεί στην ονειροπόληση για μεγάλες χοάνες και palais de sports ακρόασης,είτε θα συνεχίσει αγχωμένος την πορεία του απορρίπτοντάς το ως γοητευτικό ετήσιο αναχρονισμό.Δεν παύει όμως ούτε στιγμή να υπενθυμίζει με πόσο ανόητες παρεκκλίσεις έχει επιβραδυνθεί η εξέλιξη στην ηχητική αναπαραγωγή κατά τον αιώνα σχεδόν που έχει μεσολαβήσει.

Και όταν η αίθουσα κατακλύστηκε από τους ζοφερούς στίχους του "Sign O'the Times",η συνείδηση αφέθηκε μυστηριωδώς να δειγματίσει μια άχρονη και νηφάλια ευδαιμονία ως πανανθρώπινη κληρονομιά,ανεξάρτητη από λαίμαργες και αγχωτικές ακροαματικές πρακτικές.

8-)
http://www.silbatoneacoustics.com/
 




Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.051
Reaction score
20.464
... και το λαπιτόπ ακόμα με τις ζελατίνες, τεgλείως άστρωτο. Άσε που μπορεί να το είχαν δανεικό και μετά την έκθεση να το επέστρεψαν πίσω. Τσίπιδες... Όσο γι' αυτά τα χωνιά, είμαι αναρμόδιος να μιλήσω. Άλλωστε, όλο και κάποιος ψυχίατρος θα τριγυρνάει εδώ μέσα...
 


Μηνύματα
4.461
Reaction score
7.732
Η οδήγηση πραγματοποιήθηκε με σύγχρονες κατασκευές βασισμένες όμως στις λυχνίες VT1 & VT2 της Western από τον...Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο...Η ενισχυτική διάταξη ενσωμάτωνε και mosfet για μια ελαφρή άνοδο της ισχύος στην τιμή των...3 watt -που κρίνονταν στοιχειωδώς επαρκή σε συνάρτηση με την ευαισθησία του ηχειακού συστήματος που υπερέβαινε τα 110dB/W/m.
Λυχνιες Α παγκοσμιου πολεμου .........3 watt Α τάξεως :D:D
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
"Τί;Δηλαδή εδώ έχετε μόνο MBL και όχι...JBL;;;Πάω νοτιοκορεάτες τότε..."

Τί γυρεύει ο φορέας XTZ σακούλας στο δωμάτιο της MBL;

Ο ενισχυτής έβγαλε...περικοκλάδες

Η ΄΄προσιτή΄΄ σειρά Noble

Η αισθητική των MBL παραπέμπει σε εργαστηριακές εγκαταστάσεις από τον Frankenstein της Mary Shelley.Η ηχητική απόδοση είναι ομολογουμένως κορυφαία και ιδιαιτέρως εθιστική τις πρώτες φορές,αλλά τείνει να μην εξελίσσεται στη διαδρομή του χρόνου (σε πρώτο πλάνο ο φίλης μεταμφιεσμένος με περούκα).
Το νέο μοντέλο Magico S5 MkII οδηγούμενο από μονομπλόκ Constellation...ευχόσουν να εντόπιζες γρήγορα ψεγάδι,καθότι η ακροαματική τους εμπειρία ήταν τόσο ενδιαφέρουσα όσο και η παρακολούθηση της Real Madrid να κερδίζει άλλο ένα Champions League-αυτή τη φορά στα πέναλτυ...


Εν τω μεταξύ σε άλλο δωμάτιο,τα Magico M Project,Soulution προ σειρά 7 και ζεύγος 511 stereo σε λειτουργία μονομπλόκ (560 Watt/8 Ohm/κανάλι) στην παρθενική τους εμφάνιση διαχειρίζονταν επιτυχώς βαρέα και ανθυγιεινά ιδιώματα με ανάπλαση ευρείας σκηνής και απόδοση πλήρους φάσματος,χωρίς ωστόσο να σημειώνεται κάποια ουσιαστική διαφοροποίηση από τον τυποποιημένο χαϊενδισμό και τις άριστες εντυπώσεις που είχε αφήσει παρεμφερής συνδυασμός το 2015.


Βινυλιακόν σύστημα The Bear.Always hard to...bear.

Καλωδίωσις...Βωβοξ.Τόλμημα η καριέρα στην Ελληνική αγορά με τέτοια ονομασία...


Wilson & μονομπλόκ McIntosh MC601 et al:ακρόαμα αθεράπευτα ρομαντικό,που θα είχε μολαταύτα αξία εάν έκανε τουλάχιστον κάτι για να μειώσει το...ροχαλητό.


Wilson Αlexia με το νέο μονομπλόκ Hyperion (400Watt/8Ohm τιμή 65Κ) της εγχώριας Ypsilon,προ PST-100,ψηφιακή πηγή,φωνογραφικό VPS-100 μετασχηματιστή step-up και πικάπ το Dohmann Helix-1.Ικριώματα από τη Finite Elemente.




Για τη δε ακροαματική εμπειρία του συνόλου,αρκεί να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κατόρθωσε να είναι ένα καθόλου βαρετό σύστημα με ηχεία Wilson...Αλλά,A nice bag of goodies,or...an ice bag;;)

Martin Logan Neolith οδηγημένα από μονομπλόκ Constellation Inspiration,προ Altair II και το βινυλιακό Continuum Obsidian με βραχίονα Viper και κεφαλή TechDAS.Στο εν λόγω σύστημα απονέμεται τιμής ένεκεν ο τίτλος...΄΄Εφιάλτης στην Κουζίνα΄΄:Φημισμένοι μάγειροι,μαγαζί ΄΄γωνία΄΄,κυριλέ διακόσμηση,τιμητικές διακρίσεις,αλλά τα εδέσματα δεν ανταποκρίθηκαν εξ ολοκλήρου στα αστέρια Michelin.

Ελαττωματική φωνογραφική κεφαλή και ζημιά στους αρχικούς ενισχυτές Hercules κατά τη μεταφορά έδωσαν στο ξεκίνημα ηχητικά φιλέτα στεγνωμένα από αρμονικές παρά την αναλυτική γαρνιτούρα.Σε δεύτερο χρόνο σερβιρίστηκαν μεν πλούσιες ηχοχρωματικές παλέτες a-la-carte,γευστική ανάπλαση στη ζώνη των μεσαίων,αλλά και περιρρέουσα έλλειψη συνοχής ανάμεσα στις χαμηλές οκτάβες και τις ανώτερες.

 
Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Ηχεία Lansche Cubus (με το περίφημο CORONA tweeter ιονισμένου αερίου) οδηγούμενα από νέους μονομπλόκ EMM Labs MTRX2 (600Watt/8Ohm-85K) με πλήρως διαφορική κυκλωματική διάταξη.Κύρια πηγή ο οδηγός CD/SACD TX2(25K) με το σήμα να οδεύει στο νέο ψηφιοαναλογικό μετατροπέα DA2 (25K).Ο τελευταίος δέχεται επίσης μέσω USB σήματα DSDx2 DXD (PCM 352,8 & 384 KHz) ανάγοντάς τα σε DSD1024.Η ανίχνευση μεταβατικών στο σήμα,η επεξεργασία και η ανωφερής δειγματοληψία επιτελούνται αυτομάτως σε πραγματικό χρόνο και δεν απαιτούν ειδικές ρυθμίσεις παραμέτρων από τον χρήστη.


Η επιλογή να χρησιμοποιηθεί στο σύστημα επίδειξης το πιο φιλικό από εμπορικής και χωροταξικής άποψης μοντέλο στάθηκε επιζήμια για την ακροαματική εμπειρία.Ο συνδυασμός με τα συγκεκριμένα μηχανήματα και αξεσουάρ χαρακτηριζόταν από αντιληπτούς τονισμούς επί της ζώνης ευθύνης (500-2500 Hz) για την κορνάτη μονάδα μεσαίων.Κρίμα το DSDx16...
Επιβλητική ναυαρχίδα της Lansche,το ημιενεργό No 8.2


Καλωδιώσεις από τη φινλανδική Graditech.Οι περιγραφές των μοντέλων είναι ικανές να λιώσουν την ψυχή ακόμα και του πλέον άτεγκτου ορθολογιστή...

Γουλφ γουλφ ελα κόκκαλο :D
"...Lumi 3 features a silver conductor that adds the brightness of the Finnish midnight sun and even more speed to the sound..."


Concrete Audio όνομα και πράμα,αφού οι καμπίνες τους κατασκευάζονται με έγχυση τσιμέντου και ξύλο (...πολύ για την ακρίβεια).Το μοντέλο Ν1 είναι επιδαπέδιο,το S1 υποβαθύφωνο με ασύρματη λήψη και το F1 της φωτογραφίας εφαρμόζεται πάνω σε τοίχο.Περιλαμβάνει πληθώρα μικρών διαφραγμάτων σε μελετημένη γεωμετρική διάταξη που εξασφαλίζει ομαλή απόκριση και διασπορά.Κυκλοφορεί και υπό μορφή μικροσκοπικού αδελφού (για το σπίτι των Barbie & John-John;)) με ένα μονάχα διάφραγμα.Τα υποστηρίζει πάντως και ο Nils Lofgren...



Τα Kaiser Kawero! συνέπραξαν με πλήρες σύστημα Kondo:μονομπλόκ μονοτελείς Kagura με παραλληλισμένες 211,φωνογραφικό στάδιο GM-10MM,πλατώ Ginga με τροποποιημένο 12ιντσο SME V & κεφαλή IO-M.Στο ρόλο ψηφιακής πηγής ένα CD/SACD Esoteric από την περασμένη σειρά X-O.





Ολοκληρωμένος Overture με EL34 στην έξοδο

Το εξωτερικό κρος της Brilliant Edition...

Σε στατική επίδειξη και η σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού ολοκληρωμένου Ongaku
Η ηχητική απόδοση έπλασε ένα φιλικό στη χωροταξία πρότυπο τέλειας...μονοτέλειας για ένθερμους οπαδούς. Αποκέντρωνε την προσοχή από τυπικές εκτιμήσεις περί φυσικής ροής,ζωντανών ηχητικών ειδώλων,διαφάνειας, ρυθμικής ακεραιότητας,αρμονικού κορεσμού,λεπτοφυών αντιθέσεων και τα τοιαύτα,κάνοντάς τη να φαντάζει αναγκαία μονάχα για κατώτερους μονοτελείς εκπροσώπους.Η παρεχόμενη πληροφορία καταναλώνεται από τον ακροατή σα δροσερό νεράκι που δεν αφήνει πίσω του γευστικά υπολείμματα.Στο ποικιλόμορφο-αλλά πάντα ευνοϊκό- πρόγραμμα που κλήθηκε ν'αναπαραγάγει δεν άφησε να διαφανεί ψεγάδι,τα δε άκρα του φάσματος δεν ακούστηκαν καταπιεσμένα στις ενεργειακές εξάρσεις,εφόσον τηρήθηκαν τα ενδεδειγμένα όρια ως προς τις μέγιστες απαραμόρφωτες στάθμες.

Χάρη στην αβίαστη μεγαλοπρέπεια που το διακρίνει,κερδίζει τιμής ένεκεν τον τίτλο..."Lord of the Rings":ένα υψιτελές δαχτυλίδι σφυρηλατημένο σε καρδιά ηφαιστείου της λυχνιακής Mordor,να κυβερνά όλα τα υπόλοιπα...μονοτελή δαχτυλίδια (My Preciousss!),αφήνοντας τον ακροατή να επιλέξει ρόλο Hobbit ή...Gollum μπρος στην επήρρειά του.
"...I'm not listening ! I'm not listening !..."
 
Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Martin Logan Renaissance 15Α με μονομπλόκ Pass Labs:περιώνυμες συσκευές,αλλά ΄΄Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη΄΄ στις ακροάσεις.Το στήσιμο ηχείων άφηνε υπόνοιες για βελτίωση,ενώ η υγρασία στις φωνές δεν έφερνε τη λήθη ως προς τη διακριτή παρουσία που είχαν οι χαμηλές οκτάβες σε σχέση με τη ζώνη που κάλυπτε το πάνελ και τις...απλήρωτες μεσαίες.Προξενεί δυσφορία το ενδεχόμενο ενός ιδιοκτήτη προβληματισμένου,να αγωνίζεται να φέρει την απόδοση στα μέτρα του με εναλλαγές περιώνυμων καλωδίων.


Lab 12 : μια Ελληνική εταιρεία με προσιτές-για τα υψιτελή δεδομένα- λυχνιακές υλοποιήσεις και καθιερωμένη πλέον αξία στις διεθνείς αγορές.Τόση ''ερωτική΄΄ έλξη στον χαϊενδικό αέρα γεννά πεδίο ονείρων ("Field of Dreams"):΄΄Get a Room...a benign load...If you build it,they will come...΄΄
Ολοκληρωμένος Integre 4 & DAC1 Special Edition

HPA ενισχυτής ακουστικών χωρίς μετασχηματιστές στην έξοδο

Suono ολοκληρωμένος τάξης Α με 25 βατ/κανάλι

Mighty τελικός ενισχυτής μονοτελής

Gordian εξαγνιστής ρεύματος δικτύου

Audio Physic Cardeas 30 Plus,ολοκληρωμένος Jeff Rowland Daemon (1500 Watt/8Ohm-2500/4Ohm),βινυλιακό σύστημα VPI με τη χαρακτηριστική ονομασία Avenger,μεταγωγείς αρχείων...συνταγή για ξεγυρισμένα ακροαματικά κέφια και βαρέα ανθυγιεινά ιδιώματα,σωστά;
Λάθος,αν λέγεσαι Nordost κι έχεις προγραμματίσει να επιδείξεις καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης διαφορές μεταξύ καλωδίων.Το πρόγραμμα διακοπτόμενης...΄΄ακρόασης΄΄ περιέλαβε σύγκριση μεταξύ ανώνυμου καλωδίου Ethernet και βαρβάτου της εταιρείας,όπως και κλιμακωτό πέρασμα όλης της γκάμας καλωδίων χαμηλού σήματος (από Blue Heaven έως και Valhalla2) από την έξοδο του βραχίονα στην είσοδο φωνογραφικού σταδίου.Χάρη στο ζεύγος βραχιόνων του Avenger,πραγματοποιήθηκε άμεσο συγκριτικό ανάμεσα σε διαφορετικές εσωτερικές καλωδιώσεις βραχίονος...

This is not Death Metal,but the...death of metal

΄΄Μόνο εγώ μπορώ ν'αλλάξω την καλωδιάρα ethernet στο streamer για να δείτε τον Thor...φαντάρο.Οι υπόλοιποι είναι ανάξιοι!΄΄ (unworthy-για όσους συλλαμβάνουν την αναφορά)



Και οι περιβόητες διαφορές;αντιληπτές μεν στο παρόν setup,αλλά όχι ικανές να ωθήσουν σε ανακαλωδίωση κάποιου ήδη ισορροπημένου συστήματος.Αμφίβολη επίσης η σταθερότητα κατά την αντίληψη σε περίπτωση τυφλών δοκιμών.
Δεν θα μπορούσε να λείπει και το ανσάμπλ με εξαγνιστή-εναρμονιστή-βελτιωτή-...ανασκολοπιστή παροχής ρεύματος(σειρά QRT) της εταιρείας...

Εφόσον κάποιοι επισκέπτες κατέβαλαν φιλότιμη προσπάθεια να το μετατρέψουν σε τυφλή δοκιμή,ταιριάζει ο τίτλος "Eyes Wide Shut" (ταιριαστός κιόλας με διακοπτόμενες συνουσίες και τα συναφή...:roflmao:)
 
Last edited:

C

chrispo

Guest
Martin Logan Renaissance 15Α με μονομπλόκ Pass Labs:περιώνυμες συσκευές,αλλά ΄΄Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη΄΄ στις ακροάσεις.Το στήσιμο ηχείων άφηνε υπόνοιες για βελτίωση,ενώ η υγρασία στις φωνές δεν έφερνε τη λήθη ως προς τη διακριτή παρουσία που είχαν οι χαμηλές οκτάβες σε σχέση με τη ζώνη που κάλυπτε το πάνελ και τις...απλήρωτες μεσαίες.Προξενεί δυσφορία το ενδεχόμενο ενός ιδιοκτήτη προβληματισμένου,να αγωνίζεται να φέρει την απόδοση στα μέτρα του με εναλλαγές περιώνυμων καλωδίων.
....:dance2:..:(
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Σύστημα με ηλεκτρονικά της Audio Exklusiv και τα σπουδαία ηλεκτροστατικά P6.1 με τη διπλή μονάδα πάνελ.Κλασσική η σύσταση,αλλά του άξιζαν καλύτερες χωροταξικές συνθήκες επίδειξης.

Προενισχυτής P1

Καλύτερη ευκαιρία ανάδειξης είχε το σύστημα με τους ελβετικούς λαμπάτους και τα πρωτότυπα ηχεία Lautsprecherundmehr με τις σφαιρικές καμπίνες-για ομαλή διασπορά ενέργειας από περίθλαση και καταπολέμηση εσωτερικών στάσιμων κυμάτων.
http://www.lautsprecherundmehr.de/

Shape of things to come...(Martin Logan Motion,Simaudio,VPI)...Τα έχει ΄΄όλα΄΄ και βολεύει,αλλά με 50 μονάχα βατάκια,πόσο συμφέρει;

O άσσος της Simaudio (3500 euro) :διαχειρίζεται έως PCM 32bit/384KHz & DSD 256.Οκτώ ψηφιακές είσοδοι (USB,2xS/PDIF,2xToslink,επίσης Qualcomm aptX,Bluetooth,Wi-fi & Ethernet.Τρεις RCA με δυνατότητα παράκαμψης του ρυθμιστικού στάθμης και μια φωνογραφική MM.Τέλος δυο jack ακουστικών και αναλυτική οθόνη OLED.Η συσκευή ΄΄τρέχει΄΄ το λογισμικό MiND της Sim,ενώ διατίθενται κι εφαρμογές ελέγχου για συσκευές iOS & Android.


Κι εδώ Miles "Kind of Blue" ρε παίδες...έλεος
http://www.avsite.gr/forum/threads/bel-epoque-reference-loudspeakers.104736/
Go(e)bel Epoque Reference (225Κ) οδηγούμενα από μονομπλόκ CH Precision M1.Το σύνολο υποβοήθήθηκε από τις ανεξάρτητες κι ενεργές υποβαθύφωνες μονάδες Epoque Baforce (98K),καθεμία εκ των οποίων φέρει 16 9ιντσα διαφράγματα.Πηγή κι εδώ το γνωστό βινυλιακό της Kronos.


H τονική σπιρτάδα των CH Precision συνήργησε με την αντίστοιχη σεμνότητα της μονάδας ευρέως φάσματος στο ηχείο σε μια συμπεριφορά ανάλαφρη και γαργαλιστική σαν αφρώδης οίνος στις μεσαίες και υψηλές οκτάβες.Τα είδωλα ίπταντο-για να τιμηθεί κι εδώ η Αρχαία Ελληνική Γραμματεία- σε σταθερές θέσεις εντός του ηχητικού πεδίου και τα τυπικά χαϊενδικά κλαπατσίμπαλα διέθεταν εντυπωσιακή κρουστική ισχύ και παρουσία.Δεν προκαλούσε απόλυτη συναισθηματική εμπλοκή του ακροατή με το μουσικό δρώμενο-στοιχείο αυστηρώς απαιτούμενο σε τέτοια κατηγορία τιμής.Γινόταν επίσης αντιληπτή κάποια χρονική ανομοιογένεια των κατώτερων χαμηλών οκτάβων προς το υπόλοιπο φάσμα,προφανώς οφειλόμενη σε ατελή ενσωμάτωση των υποβαθύφωνων στηλών...

Στο εν λόγω σύστημα απονέμεται ο τίτλος "Snakes on a Plane" όχι απλώς για την ανομοιογένεια,αλλά επειδή η καλωδίωση εμφανισιακώς εκπλήρωνε τα πλέον αδιάντροπα φιδίσια ιδεώδη.
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Οι απανταχού άσπονδοι φίλοι των Grimm δεν έχουν πλέον λόγο να παραπονούνται...Στο Μόναχο έγινε επίδειξη της νέας κορυφαίας παραλλαγής LS1be η οποία φέρει-όπως μαρτυρά και η σήμανση- tweeter βηρυλλίου υλοποιημένο από τη SEAS σε σύμπραξη με τη Grimm.Ο κυματοδηγός είναι αλουμινένιος,ενώ ο ψηφιακός επεξεργαστής και τα ενσωματωμένα ενισχυτικά έχουν δεχθεί αναβάθμιση για τη βέλτιστη προσαρμογή στη νέα μονάδα υψηλών.Συνοδεύεται από αναβαθμισμένη υποβαθύφωνη μονάδα περιλαμβάνουσα αισθητήρα κινητικής ανάδρασης κι επιταχυνσιόμετρο συνδεδεμένο με τον υποβαθύφωνο κώνο.Τα δεδομένα αυτών εισάγονται στον ομόλογο επεξεργαστή,ο οποίος ελέγχει την υποβαθύφωνη απόκριση επιτυγχάνοντας 30 φορές χαμηλότερα ποσοστά παραμόρφωσης.
Oh Mon Dieu,τί θ'απογίνουν οι μέσοι χρήστες χωρίς εύκολους εντυπωσιασμούς;:D

Η τρέχουσα έκδοση λογισμικού παρέχει δυνατότητα ισοστάθμισης για βέλτιστη προσαρμογή σε δεδομένο δωμάτιο.Διατίθεται επίσης νέο φινίρισμα Hi-Macs από λευκό σκληρό πολυμερές.

Εκτός της νέας κορυφαίας έκδοσης,θα κυκλοφορήσει και βασική έκδοση LS1a με χαμηλότερη τιμή.Ο κατασκευαστής δηλώνει ότι η οικονομία κόστους πραγματοποιήθηκε με αυστηρά κριτήρια ως προς τη διατήρηση των βασικών χαρακτηριστικών του ηχείου.
Σε αμιγώς δικάναλη παράταξη και με αναπαραγωγό υλοποιημένο από την Grimm Audio,το εν λόγω σύστημα υπενθύμιζε κάθε φορά στον ακροατή πόση...αλήθεια μπορούσε πράγματι εκείνος ν'αντέξει.Η ηχητική του απόδοση ανταποκρινόταν είτε με χαρακτηριστική ζωηρότητα-ελέω βηρυλλίου- είτε με ανάλογη βλοσυρότητα στις διαθέσεις του υπεύθυνου μηχανικού για το αναπαραγόμενο master.Χωρίς να υιοθετεί καμία αισθησιακή τονική μανιέρα,αναπλάθει τις κατάλληλες συνθήκες που θα φέρουν τον ακροατή σε κοινωνία με εκάστοτε μουσικό δρώμενο.Του αξίζει ο τίτλος..."Stairway to Heaven",ακριβώς επειδή η ακρόαση δεν αποτελεί άνευ όρων παράδεισο,αλλά μια κλίμακα που θα οδηγήσει αμέσως σ'εκείνον όσους ακροατές είναι διατεθειμένοι.
Μπορεί όμως-δεδομένων των ανταγωνιστικών δωματίων- να καταλάβει κι εφέτος θέση στην τελική πεντάδα;Ίδωμεν...
Η επίσης ολλανδική Daudio πήρε τη σκυτάλη για επίδειξη πολυκάναλου DSD από την πάροχο NATIVE.Τα δίπολα W1 (10Κ ανα τεμάχιον με woofer Audio Technologies σε push-pull κατακόρυφο προσανατολισμό,ribbon Mundorf και διάφραγμα μεσαίων σε διάταξη ανοικτής μπάφλας) υποστηρίχθηκαν από ομόσταυλους μονομπλόκ ενισχυτές 250watt/8Ohm και ψηφιακά της ελβετικής Merging Technologies.Η συγκεκριμένη εταιρεία ξεκίνησε τις λύσεις ΄΄μοναδικού σασί΄΄,όπου ο server συγκατοικεί με ενότητα DAC,αίροντας έτσι την επιπρόσθετη παρουσία υπολογιστών στο σαλόνι και τις εργονομικές ατέλειες που εκείνη συνεπάγεται.

H νέα έκδοση του περίφημου NADAC εκτός από την απευθείας ψηφιοαναλογική μετατροπή μέσω θύρας ethernet από το δίκτυο και το πρωτόκολλο RAVENNA,είναι εξοπλισμένη με μονάδα κεντρικού επεξεργαστή και μνήμες RAM.Έχει έτσι δυνατότητα να τρέχει-σε συνεργασία κιόλας με τη Roon Labs-τον άϋλο αναπαραγωγό με το πρωτοποριακό λογισμικό διαχείρισης Roon Core μέσω Windows,λειτουργώντας επίσης ως Roon Ready μεταγωγέας.Η διασύνδεση μέσω Roon αυξάνει την εργονομία αφού οι λειτουργίες ελέγχου για ολόκληρο το σύστημα είναι πραγματοποιήσιμες επί της ίδιας σελίδας σε μια ταμπλέτα.Παροχή ήδη αποθηκευμένων μουσικών αρχείων προς διαχείριση επιτελείται μέσω θύρας USB από εξωτερικούς σκληρούς δίσκους.Η έκδοση Roon beta είναι ικανή για τη διαχείριση του πολυκάναλου σήματος.

O σχεδιαστής των ηχείων (και μέτοχος της Daudio) Hans Beckeringh είναι επίσης ερμηνευτής τζαζ με δισκογραφική παρουσία...
Το σύστημα έδωσε μια από τις πλέον αξιόλογες ακροαματικές εμπειρίες της έκθεσης και φυσικά κερδίζει δικαίως τον τίτλο..."Three of a Perfect Pair"-από το σπουδαίο κομμάτι των King Crimson.Η δίπολη ακτινοβολία στο σύνολο του ακουστού φάσματος επεξέτεινε-για να τιμηθεί ολίγον και η Αρχαία Ελληνική Γραμματεία- τα νοητά όρια της ηχητικής σκηνής,ιχνογραφώντας όμως ευκρινώς τους ερμηνευτές εντός εκείνης.Οι μικρο και μακροδυναμικές αντιθέσεις εκτυλίσσονταν με φυσική ροή,ενώ η τονική ισορροπία ακολουθούσε οδό ουδετερότητας,χωρίς όμως να αποκλίνει καθόλου προς την κλινική πλευρά του δρόμου.Η αναζήτηση κεκορεσμένων τίμπρων πάει περίπατο,αφήνοντας στον ακροατή επιθυμία να παρατείνει την παρουσία του στο δωμάτιο ή και να επανέλθει σ'εκείνο,υποσκελίζοντας πληθώρα άλλων βαρύγδουπων setup-και θα γινόταν ακόμα πιο ενδιαφέρον εάν παρατούσαν εντελώς τα...χαϊενδογραφημένα κι επέμεναν σε ΄΄πολλά βαρέα΄΄ ιδιώματα.
 
Last edited:

vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.718
Reaction score
7.496
Ειμαστε καλα????????
Εχω αρχισει να ξεχναω τις μαρκες λεμε........

Ορισμενα πραγματα δεν αλλαζουν με τιποτα παντως....ασηκωτα κιλα με λιγα watts και ωραια μουρη για να κερδιζουν το ματι .....εννοειται οτι θα συνεχισει να πουλαει αυτο το παραμυθακι!

Σαφως τεχνολογικα βλεπουμε αλλαγες που καποτε ηταν για πολλους απο εμας απλα φανταστικα μυθευματα ενω τωρα πραγματοποιουνται και οδηγουν το ηχητικο ακουσμα σε νεους δρομους και αναζητησεις .....

Δυστυχως τωρα τα φραγκα εγιναν για πολλους αναμνηση και ειναι δυσκολο πια το ακουστικο-στερεοφωνικο κυνηγι μηχανων !
Τελικα η φωτογραφια που το εχω ριξει ειναι πολυ ποιο οικονομικη και σαφως ποιο βατες οι αγορες εξαρτηματων και φακων!

Bhutia εγινες αξιος συνεχιστης μου στο θεμα του Μοναχου τελικα μιας και πηγαινα σερι για 7 χρονια και ερχομουν και εκανα αναλογη παρουσιαση με την δικη σου πασσακα μου.........ευγε παλλικαρι ....!!!!!!!

Και του χρονου με υγεια για ολους βρε.....
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
...ερχομουν και εκανα αναλογη παρουσιαση με την δικη σου πασσακα μου.........ευγε παλλικαρι ....!!!!!!!
Η επίδειξη καρτερίας είναι πράγματι...σπουδαία ιδιότητα.:cool:

Πρεμιέρα για το ηχείο Fischer & Fischer SN1000.1(με Air Motion Transformer της Mundorf για τις υψηλές),δομημένο με πλάκες φυσικού σχιστόλιθου.

Συνοδεύτηκαν με ηλεκτρονικά της AVM και πικάπ Transrotor δίνοντας τυποποιημένο ακρόαμα υψηλών προδιαγραφών χωρίς συγκινησιακές εξάρσεις.

΄΄Προτού ανακοινωθεί η τιμή,ενημερώνω ότι η έξοδος κινδύνου είναι από εκεί...Το έξοδο κινδύνου από δω...΄΄


Δίπλα στο γνωστό πικάπ Thales Easy,σε πρώτο πλάνο φιγουράρει το νέο TTT-Compact II(με βραχίονα Simplicity):τροφοδοσία με μπαταρία και μετάδοση κίνησης με ιμάντα και πατέντα που θυμίζει capstan μαγνητοφώνου προς απόσβεση ταλαντώσεων και διακυμάνσεων στην ταχύτητα.



Η γνωστή T+A εξόπλισε το βινυλιακό της και με μίνι...Vileda

Ακτινογραφίες στο νέο CD/SACD και τελικό αντιστοίχως


"΄΄Άκου να δεις΄΄ του λέω,εμείς της T+A δεν ανήκουμε στη γλομπάτη cosa nostra,βγάζουμε λαμπάτους με σοβαρές εργαστηριακές επιδόσεις..."


TAD Compact Reference ηχεία συνοδευόμενα από ομόσταυλα ηλεκτρονικά.΄΄Ένα ηχείο βάσης με 8ιντσο γούφερ όσο πιστά και ν'αποδίδει το φάσμα,αποκλείεται ν'ανταπεξέλθει σ'έναν τόσο ογκώδη χώρο΄΄,αυτό δεν είναι μια δημοφιλής επωδός των ΄΄ειδικών΄΄;
Μπράβο,χάσαμε...Το σύστημα παρέδωσε καθηλωτικό ήχο πλήρους φάσματος,με τονική συνέπεια,πειστικές δυναμικές αντιθέσεις,γεμάτα σώματα,διαφάνεια κι εκπληκτική χωρική αίσθηση.Έπαιξαν ωραία μέχρι και reggae...
Ωιμέ,και τί απογίνονται τότε η ραφινάτη εσωτερικότητα,η φυσική αλληλουχία των επιμέρους οργανικών ροών και το αιθέριο εκχύλισμα της ηχογράφησης;

Στο σύστημα απονέμεται ο τιμητικός τίτλος "Ζούγκλα του Μαυροπίνακα",καθότι παραδίδει σκληρά μαθήματα κατασκευής σε πολλούς περιώνυμους-και ανεπίδεκτους μαθήσεως- ανταγωνιστές.
White Carat Diamond (15K),η πιο προσιτή έκδοση του Compact Evolution (26Κ) επέδειξε χαρίσματα που προσέγγιζαν τα μεγαλύτερα αδέλφια.Εμφάνιση με φινίρισμα Urushi και οι ΄΄πιστοί΄΄ έτοιμοι για...γιουρούσι.
 
Last edited:

Μηνύματα
2.064
Reaction score
1.467
αιτουμαι παρουσιασης-αναφορας-εντυπωσεων, αν γινεται, της
monitor audio για την νεα σειρα platinum :)
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Monitor Audio Platinum PL500II σε ειδική έκδοση ΄΄Gold΄΄ για την τριαντάχρονη επέτειο του χρυσού tweeter της εταιρείας-χωρίς όμως το ίδιο το ηχείο να φοράει κάτι τέτοιο...Φαντάζομαι ν'αναμένεται και αντίστοιχη επέτειος για την ειδική υποκαμπίνα των mid...

Η νέα σειρά εξελίσσει με λίαν ευχάριστο τρόπο τον υπερεκτιμημένο-κατά τη γνώμη του γράφοντος- ήχο της προκατόχου Platinum.Προέκυψε ελκυστικός συνδυασμός με ηλεκτρονικά της Soulution στην έκθεση:Ευρύτατο ηχητικό πεδίο που αψηφούσε τα όρια δωματίου,πλήρης απόκριση στις κατώτερες οκτάβες,χροιές πόσιμες στο...ποτήρι,αληθοφανή κι εύρωστα σώματα,υγιή δυναμικά χωρίς η ταχύτητα να εκπίπτει σε...τραχύτητα.Απαιτεί ενισχυτές με στιβαρή τροφοδοσία και άφθονη ισχύ για να χτίσει νοητά δωμάτια στην άκρη μουσικών υψωμάτων.Παρέχει αχανή θέα στα μουσικά δρώμενα,αρκεί οι ακροατές να μην είναι επιρρεπείς στους...ιλίγγους.

Με άλλα λόγια,ακατάλληλο για μινιμαλιστές και μονοτελείς...Στο σύστημα απονέμεται ο τίτλος "The Spiders from Mars"(Ziggy Stardust) για την θελκτική του απόδοση σε ροκ κομμάτια και τη δόμηση ανάρτησης και καλύμματος στα μεγάφωνα.
Μας πείσατε,τα μεγάφωνα είναι εξεζητημένης ποιότητας,αλλά το πορτοκαλί...φλοτέρ (Tapered Line Enclosure)-λες και φιλοξενείται εκεί ο...Strauss Khan-τί ρόλο παίζει επί του κομοδίνου;

Piega Master Line Source 2 (65K) εντός γυάλινης κλούβας.Η κατακόρυφη παράταξη των ομοκεντρικών ribbon (πατέντα της εταιρείας) επιφορτισμένων με τις μεσαίες/υψηλές οκτάβες δημιουργεί ανάλογο γραμμικής πηγής.Η εκπομπή τους είναι δίπολη,με την οπίσθια ακτινοβολία να ελέγχεται από σειρά οριζόντιων φρεατίων λαξεμένων στο συμπαγές αλουμίνιο από το οποίο κατασκευάζονται οι καμπίνες των Piega.Προδιαγράφεται με απόκριση συχνότητας 20Hz-50KHz,ευαισθησία 92dB/W/m και ονομαστική αντίσταση 4Ω.

Ηχεία Piega COAX εκτός γυάλινης κλούβας,με ενισχυτές Merak της Auralic προς επίδειξη του πρωτοτύπου Altair μεταγωγέα:συνδυασμός Aries & Vega σε κοινό κουτί,θα διαθέτει γραμμικό τροφοδοτικό και διαχείριση αρχείων μέχρι DSDx4 & DXD.Η απόδοση του συστήματος δεν εντυπωσίασε πάντως.

Τομή στην καλωδιακή γεωμετρία της Inakoustik


Ηχεία BMC Arcadia (32K):Κεραμικές (βασισμένες σε οξείδια αλουμινίου) καμπίνες ακουστικής ανάρτησης με βάρος συνολικό 90 κιλών έκαστο,woofer(πλευρικά) & mid κατασκευασμένα από άκαμπτα συνθετικά υλικά σε στρώσεις,ribbon Mundorf για τις υψηλές,δίπολη εκπομπή στο σύνολο οκτάβων με οπίσθια τοποθετημένες μονάδες,παθητικό κροςόβερ σε εξωτερικό σασί.Ονομαστική αντίσταση 4Ω κι ευαισθησία 91dB/W/m.Οδηγήθηκαν από τους μονομπλόκ Μ1 με σήμα από τον μεταγωγό Pure Media μέσω του DAC1.

Και πώς ηκούσθησαν όλα ταύτα;Εντυπωσιακό ηχητικό πεδίο που δεν κατέρρεε νοητώς κατά την πλάγια απομάκρυνση από το sweet spot,ασυμπίεστες δυναμικές αντιθέσεις,ισχυρή επιβολή του μουσικού γεγονότος κι ένας ανεπαίσθητος ενδοιασμός στη συνείδηση του ακροατή,ως προς κατά πόσο θα επιθυμούσε να επέστρεφε εκείνος σε αυτό...Θα μπορούσε να συνοδεύεται από προειδοποιητικό του τύπου...΄΄Αδρανοποιεί λυχνιόφιλα βακτήρια΄΄.Απονέμεται σε αυτό ο τίτλος "The Riddick Chronicles",μια και παραπέμπει στην ιδιαίτερη αισθητική των...Νεκροφάγων.
 
Last edited:

Μηνύματα
2.064
Reaction score
1.467
Monitor Audio Platinum PL500II σε ειδική έκδοση ΄΄Gold΄΄ για την τριαντάχρονη επέτειο του χρυσού tweeter της εταιρείας-χωρίς όμως το ίδιο το ηχείο να φοράει κάτι τέτοιο...Φαντάζομαι ν'αναμένεται και αντίστοιχη επέτειος για την ειδική υποκαμπίνα των mid...

Η νέα σειρά εξελίσσει με λίαν ευχάριστο τρόπο τον υπερεκτιμημένο-κατά τη γνώμη του γράφοντος- ήχο της προκατόχου Platinum.Προέκυψε ελκυστικός συνδυασμός με ηλεκτρονικά της Soulution στην έκθεση:Ευρύτατο ηχητικό πεδίο που αψηφούσε τα όρια δωματίου,πλήρης απόκριση στις κατώτερες οκτάβες,χροιές πόσιμες στο...ποτήρι,αληθοφανή κι εύρωστα σώματα,υγιή δυναμικά χωρίς η ταχύτητα να εκπίπτει σε...τραχύτητα.Απαιτεί ενισχυτές με στιβαρή τροφοδοσία και άφθονη ισχύ για να χτίσει νοητά δωμάτια στην άκρη μουσικών υψωμάτων.Παρέχει αχανή θέα στα μουσικά δρώμενα,αρκεί οι ακροατές να μην είναι επιρρεπείς στους...ιλίγγους.

Με άλλα λόγια,ακατάλληλο για μινιμαλιστές και μονοτελείς...Στο σύστημα απονέμεται ο τίτλος "The Spiders from Mars"(Ziggy Stardust) για την θελκτική του απόδοση σε ροκ κομμάτια και τη δόμηση ανάρτησης και καλύμματος στα μεγάφωνα.
Μας πείσατε,τα μεγάφωνα είναι εξεζητημένης ποιότητας,αλλά το πορτοκαλί...φλοτέρ (Tapered Line Enclosure)-λες και φιλοξενείται εκεί ο...Strauss Khan-τί ρόλο παίζει επί του κομοδίνου;

Piega Master Line Source 2 (65K) εντός γυάλινης κλούβας.Η κατακόρυφη παράταξη των ομοκεντρικών ribbon (πατέντα της εταιρείας) επιφορτισμένων με τις μεσαίες/υψηλές οκτάβες δημιουργεί ανάλογο γραμμικής πηγής.Η εκπομπή τους είναι δίπολη,με την οπίσθια ακτινοβολία να ελέγχεται από σειρά οριζόντιων φρεατίων λαξεμένων στο συμπαγές αλουμίνιο από το οποίο κατασκευάζονται οι καμπίνες των Piega.Προδιαγράφεται με απόκριση συχνότητας 20Hz-50KHz,ευαισθησία 92dB/W/m και ονομαστική αντίσταση 4Ω.

Ηχεία Piega COAX εκτός γυάλινης κλούβας,με ενισχυτές Merak της Auralic προς επίδειξη του πρωτοτύπου Altair μεταγωγέα:συνδυασμός Aries & Vega σε κοινό κουτί,θα διαθέτει γραμμικό τροφοδοτικό και διαχείριση αρχείων μέχρι DSDx4 & DXD.Η απόδοση του συστήματος δεν εντυπωσίασε πάντως.

Τομή στην καλωδιακή γεωμετρία της Inakoustik


Ηχεία BMC Arcadia (32K):Κεραμικές (βασισμένες σε οξείδια αλουμινίου) καμπίνες ακουστικής ανάρτησης με βάρος συνολικό 90 κιλών έκαστο,woofer(πλευρικά) & mid κατασκευασμένα από άκαμπτα συνθετικά υλικά σε στρώσεις,ribbon Mundorf για τις υψηλές,δίπολη εκπομπή στο σύνολο οκτάβων με οπίσθια τοποθετημένες μονάδες,παθητικό κροςόβερ σε εξωτερικό σασί.Ονομαστική αντίσταση 4Ω κι ευαισθησία 91dB/W/m.Οδηγήθηκαν από τους μονομπλόκ Μ1 με σήμα από τον μεταγωγό Pure Media μέσω του DAC1.

Και πώς ηκούσθησαν όλα ταύτα;Εντυπωσιακό ηχητικό πεδίο που δεν κατέρρεε νοητώς κατά την πλάγια απομάκρυνση από το sweet spot,ασυμπίεστες δυναμικές αντιθέσεις,ισχυρή επιβολή του μουσικού γεγονότος κι ένας ανεπαίσθητος ενδοιασμός στη συνείδηση του ακροατή,ως προς κατά πόσο θα επιθυμούσε να επέστρεφε εκείνος σε αυτό...Θα μπορούσε να συνοδεύεται από προειδοποιητικό του τύπου...΄΄Αδρανοποιεί λυχνιόφιλα βακτήρια΄΄.Απονέμεται σε αυτό ο τίτλος "The Riddick Chronicles",μια και παραπέμπει στην ιδιαίτερη αισθητική των...Νεκροφάγων.
Επειδη περιμενω τα pl300 ii και ψάχνω για ενισχυτη δεν ειχα στην λιστα μου τους solution δεν τους γνωριζα
Τι αποψη εχρις εσυ που ακουσες?
Ο 530 ολοκληρωμενος πχ?
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Επειδη περιμενω τα pl300 ii και ψάχνω για ενισχυτη δεν ειχα στην λιστα μου τους solution δεν τους γνωριζα
Τι αποψη εχρις εσυ που ακουσες?
Ο 530 ολοκληρωμενος πχ?
Με τα Soulution είναι δύσκολο να πέσει κανείς ΄΄έξω΄΄,εφόσον αναζητεί κάτι που θα του κρατήσει το ενδιαφέρον μακροπρόθεσμα,αντί να τον εντυπωσιάσει στα γρήγορα.Αντιπροσωπεύονται και στην Ελλάδα,οπότε υπάρχει δυνατότης ακρόασης.
O ολοκληρωμένος 530 διαθέτει στιβαρή τροφοδοσία,είναι όμως ενδεχόμενο-ακόμη και για το λιγότερο απαιτητικό μοντέλο PL300 II- να χρειαστείς ισχύ ανώτερη των 125 Watt /8 Ohm με τα οποία εκείνος προδιαγράφεται.Κάτι τέτοιο εξαρτάται από παράγοντες όπως ο βαθμός στιγμιαίας παροχής ανώτερης ισχύος από τα τελικά στάδια,η χωροταξία του συστήματος,τα αγαπημένα σου μουσικά ιδιώματα και στάθμες ακρόασης.Συνιστώμενη πρακτική είναι να διαθέτουμε διπλάσια τουλάχιστον τιμή ισχύος-εντός του προδιαγεγραμμένου ορίου παραμόρφωσης-από τη μέγιστη που θεωρούμε ότι χρειαζόμαστε,ούτως ώστε να παρέχεται κάποιο στοιχειώδες δυναμικό περιθώριο κατά την αναπαραγωγή.
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Μια ατραξιόν της έκθεσης ήταν η παρουσίαση της νέας σειράς Contour από την Dynaudio.Ριζικώς επανασχεδιασμένη,με νέα συνθετικά υλικά στα διαφράγματα,μεγαλύτερα πηνία φωνής,βελτιωμένα εσωτερικά εξαρτήματα,στιβαρότερες καμπίνες με αλουμινένια πλάκα στην πρόσοψη και φυσικά το κορυφαίο tweeter Esotar 2.Η συμμετρική διασπορά των διαφραγμάτων έχει διαμορφωθεί με την μέθοδο ΄΄Πεπερασμένων Στοιχείων΄΄.Μοντέλα της γκάμας είναι το βάσης Contour 20 (4500 euro),το μικρότερο επιδαπέδιο 30 (7000 euro),το μεγαλύτερο 60 (9000 euro) και το κεντρικό 25C (3250 euro ανά τεμάχιο).Τα piano φινιρίσματα χρεώνονται 15% έξτρα... Τσουχτερές τιμές εκ πρώτης όψεως για το μέσο χομπίστα...

Η επίδειξη επικεντρώθηκε στο μικρότερο Contour 20.Οδηγήθηκε με ηλεκτρονικά της NAD:M32 ολοκληρωμένο απευθείας ψηφιακό ενισχυτή και το M50.2 ψηφιακό αναπαραγωγό υψηλής ευκρίνειας.

Αρκεί να ειπωθεί ότι οι εκθέτες με μεγαλόσχημα συστήματα δεν θα ήθελαν στο δωμάτιό τους επισκέπτες που μόλις είχαν παραστεί στην εν λόγω επίδειξη...
Τόσο απλά και...αποκαρδιωτικά για τους θαμώνες της χαϊενδικής στρατόσφαιρας.:rolleyes:
Βινυλιακά συστήματα της Thorens κατά σειρά αύξουσας...υπερβολής στην τιμολόγηση-από τη λογική στο φόντο προς την...εξωφρενική (σειρά 9 στον αστερισμό των 10Κ) σε πρώτο πλάνο.Προσοχή στην κλιμάκωση των χαρακτηρισμών στις πινακίδες...

Έχοντας εξαντλήσει τις χύτρες ταχύτητος,η υπερβατικότητα της βινυλιακής σχεδίασης μεταβαίνει στους...αποστακτήρες,boiler,κ.ο.κ..Αναζητείται ένας...Walter White ως πλέον αρμόδιος να σχολιάσει την κατασκευή και απόδοσή τους.:p


Τα Focal Sopra συνοδεία ηλεκτρονικών της Octave υπενθύμισαν γιατί η Focal είναι τόσο δημοφιλής.Γοητευτικό-σε λογικές για το σύστημα στάθμες-ακρόαμα με ροή σα γάργαρο νεράκι,ιδίως υπό τις μη ιδανικές συνθήκες επίδειξης.


Βαρύ μεταλλικό σύστημα Burmester με ηχεία τα Concept C 500:η ονομασία του προέρχεται από το βάρος που φτάνει τα 500 κιλά έκαστο.Οι κρίκοι στην κατασκευή χρησιμεύουν για να προσαρτώνται γάντζοι γερανού για το στήσιμο του ηχείου (αν μη τι άλλο,η σχεδίαση διακρίνεται από...γνώθι σεαυτόν).Διαθέτει δύο μορφές λειτουργίας,audiophile & party.Στη δεύτερη εκτείνονται από τα πλαϊνά τοιχώματα πτυσσόμενες μπάφλες κι ενεργοποιείται τότε το σύνολο μεγαφώνων για χαμηλές και μεσαίες οκτάβες.


Η στήριξη της κατασκευής γίνεται σε βιομηχανικές παλέτες αντί...ακίδων και λοιπών αντικραδασμικών.

Στο συγκεριμένο σύστημα απονέμεται ο τίτλος ΄΄Πύργοι της Κολάσεως΄΄(The Towering Inferno) για την ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν στα βαρέα και ανθυγιεινά ιδιώματα-ιδίως σε λειτουργία...party.
 
Last edited:


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.315
Μηνύματα
2.858.244
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top