Μόναχο...κατόπιν εορτής

Reaction score
11.673
Τώρα που το σκέυτομαι στον δρόμο για το MOC οχι πολύ μακρια νομίζω κανενα τετραγωνο μακριά είχε ενα κτήριο που ελεγε Μύκονος η κατι
Εστιατόριο είναι. Το θυμάμαι γιατί πέρασα απέξω, για να πάω εκεί που πάρκαρα το αμάξι.

TGD

Reaction score
9.866
Άλλη μια χρονιά στο Μόναχο...

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
43.574
καλε δε παω σε εκθεσεις - εχω θεμα με την εκθεση γενικοτερα - τοσο τη κοινωνικη...οσο και τη φωτογραφικη...οσο και το μαθημα...
υποπσιαζομαι ομως οτι οπισθεν της καμερας βρισκεται ο δαιμονιος Γκουρου ... @Bhutia , και εφοσων τηρουνται οι προδιαγραφες και μετρησεις... να της εκανε καποια τεστ...
καθολου τυχαιο που στα επομενα βιντεο δεν εμφανιζεται. :king: :angel:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
32.626
καλε δε παω σε εκθεσεις - εχω θεμα με την εκθεση γενικοτερα - τοσο τη κοινωνικη...οσο και τη φωτογραφικη...οσο και το μαθημα...
υποπσιαζομαι ομως οτι οπισθεν της καμερας βρισκεται ο δαιμονιος Γκουρου ... @Bhutia , και εφοσων τηρουνται οι προδιαγραφες και μετρησεις... να της εκανε καποια τεστ...
καθολου τυχαιο που στα επομενα βιντεο δεν εμφανιζεται. :king: :angel:
Με έχεις βάλει σε υποψίες περίεργες. 8-) Εδώ και λίγες μέρες, όχι μόνο τώρα. :rolleyes:

Reaction score
9.460
Ευκαιρία για τους δικάναλους να έρθουν σε επαφή με το νέο :)

Anette Askvik with Immersive Audio – A Unique Sound Experience Another highlight of High End 2025 is the presentation of an immersive music experience with artist Anette Askvik. Her album "Liberty" will be heard in a special 3D sound format – realized with the support of Kii Audio. The exclusive listening sessions require a separate ticket, which can be purchased online in advance.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.202

Anette Askvik with Immersive Audio – A Unique Sound Experience Another highlight of High End 2025 is the presentation of an immersive music experience with artist Anette Askvik. Her album "Liberty" will be heard in a special 3D sound format – realized with the support of Kii Audio. The exclusive listening sessions require a separate ticket, which can be purchased online in advance.
Για να ξέρουμε όμως πόσο Passion for... ΄΄δήθεν΄΄ επικρατεί με τις εμποροπανηγύρεις αρκεί η επίσημη φωτό της εκδήλωσης, όπου η Anette Askvik ποζάρει καμαρωτή συνοδευόμενη υποτίθεται από ηχείο βάσης Audiovector ενώ είναι δηλωμένη ως επίσημη ΄΄πρέσβειρα΄΄ των Kii Audio...

1747049486881.png

Reaction score
2.048
Για να ξέρουμε όμως πόσο Passion for... ΄΄δήθεν΄΄ επικρατεί με τις εμποροπανηγύρεις αρκεί η επίσημη φωτό της εκδήλωσης, όπου η Anette Askvik ποζάρει καμαρωτή συνοδευόμενη υποτίθεται από ηχείο βάσης Audiovector ενώ είναι δηλωμένη ως επίσημη ΄΄πρέσβειρα΄΄ των Kii Audio...

View attachment 367136
ε τι να ποζαρει με ενεργα; και που θα πανε αυτοι με τα καλωδια? με τα μηχανηματα? ασε λεει θα νομιζουν πως ειναι για σοβαρους, σε λιγο θα μας πειτε οτι θα ποζαρει και με σαμπ...

🤣🤣

Reaction score
21.961

View attachment 367136
Και που το παράξενο η κοπέλα ; Τα πιάνει απο δύο μεριές, έχει και δισκογραφική εταιρία να συντηρήσει.

Μην κρίνεις.

Σττο studio της θα έχει Adam.

Θα αρχίσω και εγώ να ανεβάζω βίντεο ή podcast με πολυκάναλα αφού γίνω διάσημος πρώτα με την έκδοση του βιβλίου μου.

Πρώτος καλεσμένος μου για να συζητήσουμε το θέμα ο Ν.Κ.

:D

gonis

Luger
Reaction score
12.309
Με το liberty πάντως ειναι αναμφισβήτητα Νο1 διάδοχος της Νταϊάνας στις ανά τον πλανήτη hiend εκθέσεις :p

Reaction score
21.961
Τι καταλαβαίνει ένας απλός άνθρωπος εκτός του Hi End (Hi Fi, Sci Fi και τα ρέστα nerd - ίστικα) σαν εμένα :

Τι μεγάλο ζόρι πρέπει να τραβάνε αυτοί των 3D ιμμερσιβ σάουντ για να εχουν στρατολογήσει τόσους πολλούς καλλιτέχνες, ηχολήπτες, στουντιάδες, επιστήμονες, εγκαταστατες κλπ να το προωθούνε. Μόνο τα βίντεο του Ν.Κ. είναι χιλιάδες γεμάτα απο δαύτους. Όπου και να κοιτάξω τέτοια βιντεο μου προτείνει ο αλγόριθμος. Και πάλι τζίφος όπως φαίνεται. :D

Μέχρι και το cd που ηταν όπως και να έχει μια επανάσταση (αικούς Ν.Κ ; επανάσταση) και για τους πολλούς μάλιστα ... χρειάστηκε μόνο μια cd κυκλοφορία των Dire Straits και μια μικρή συνέντευξη τους τότε για την ανωτερότητα του. "Κλεψανε" βέβαια στην μίξη αλλά δεν το έμαθε και κανένας. No harm, no foul. :D

Δύσκολες εποχές παιδιά, δεν υπάρχουν δουλειές , μην κοροιδεύετε. :D

:D :D

Last edited:

Reaction score
9.460
Τι καταλαβαίνει ένας απλός άνθρωπος εκτός του Hi End (Hi Fi, Sci Fi και τα ρέστα nerd - ίστικα) σαν εμένα :

Τι μεγάλο ζόρι πρέπει να τραβάνε αυτοί των 3D ιμμερσιβ σάουντ για να εχουν στρατολογήσει τόσους πολλούς καλλιτέχνες, ηχολήπτες, στουντιάδες, επιστήμονες, εγκαταστατες κλπ να το προωθούνε. Μόνο τα βίντεο του Ν.Κ. είναι χιλιάδες γεμάτα απο δαύτους. Όπου και να κοιτάξω τέτοια βιντεο μου προτείνει ο αλγόριθμος. Και πάλι τζίφος όπως φαίνεται. :D

Μέχρι και το cd που ηταν όπως και να έχει μια επανάσταση (αικούς Ν.Κ ; επανάσταση) και για τους πολλούς μάλιστα ... χρειάστηκε μόνο μια cd κυκλοφορία των Dire Straits και μια μικρή συνέντευξη τους τότε για την ανωτερότητα του. "Κλεψανε" βέβαια στην μίξη αλλά δεν το έμαθε και κανένας. No harm, no foul. :D

Δύσκολες εποχές παιδιά, δεν υπάρχουν δουλειές , μην κοροιδεύετε. :D

:D :D
Μήπως τελικά το ζόρι το τραβάς εσύ? :lolsign:

Reaction score
21.961
Μήπως τελικά το ζόρι το τραβάς εσύ? :lolsign:
Ναι, αυτό σου λέω. Με έχουν ταράξει ο αλγόριθμός στα βίντεο αυτά. Μπαίνω εδω μέσα για να ξεφύγω λίγο και έχω και εσένα να μου τα ποστάρεις. :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.202
Και που το παράξενο η κοπέλα ; Τα πιάνει απο δύο μεριές, έχει και δισκογραφική εταιρία να συντηρήσει.

Μην κρίνεις.

Σττο studio της θα έχει Adam.

Θα αρχίσω και εγώ να ανεβάζω βίντεο ή podcast με πολυκάναλα αφού γίνω διάσημος πρώτα με την έκδοση του βιβλίου μου.

Πρώτος καλεσμένος μου για να συζητήσουμε το θέμα ο Ν.Κ.

:D
1747127675063.png

Δεν είναι πρωτοβουλία της ίδιας αλλά του οργανισμού hiendsociety που διοργανώνει την έκθεση... Στην ιστοσελίδα της Kii Audio φιγουράρει σε κολάζ με Seven και φωτοσοπαρισμένη την πλευρά που ήταν το Audiovector... Δηθενία rulzzz.

Με το liberty πάντως ειναι αναμφισβήτητα Νο1 διάδοχος της Νταϊάνας στις ανά τον πλανήτη hiend εκθέσεις :p
Από την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης :
"...
Anette Askvik is renowned for her hypnotic music, taking her listeners along on an emotional journey. Her powerful voice and soulful compositions are a unique amalgam of fragility and strength. The Norwegian artist is in fact much more than a singer. She writes her own songs, produces them, and has her own record label, "Bird". With albums like Liberty, Multiverse, With every cell and most recently Lyden Av Snø, she has achieved international acclaim. Her new album, representing a poetic winter landscape put to music, is yet another masterpiece of Scandinavian sound excellence. Recorded with utmost precision, it is available on vinyl as well as in high-resolution digital format and CD.
..."

Αγαπημένε μας gonis, γνωρίζω ότι αναμένεις σχολιασμό για τα εκθέματα... Εφέτος με την τελευταία διοργάνωση στην πόλη του Μονάχου είναι ευκαιρία να ολοκληρωθεί ο κύκλος του νήματος με αυτόν τον τίτλο...

Το μόνο που θα μπορούσα να δώσω ύστερα από τόσες γλαφυρές κι επίπονες περιγραφές είναι ...
΄΄ποιητικά κολασμένα στιγμιότυπα΄΄ και αποκλειστικά απ'όσα εκθέματα θα ήταν στη δική μου εκτίμηση από μόνα τους ΄΄κράχτες΄΄ χωρίς να έδινε ο υποψήφιος επισκέπτης σημασία σε κανένα άλλο. Το μεγαλύτερο μέρος του τριημέρου πάντως είναι ευκαιρία να περάσει όχι στο Μόναχο και ούτε στη... Βασιλεία με το διαγωνισμό τραγουδιού αλλά στο γραφικότατο Porto Venere.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.361
Ενδιαφέρον έχει να μάθουμε πώς έστησαν τα kii σε immersive setup, με τι εξοπλισμό και με τι δυνατότητες.

Απ'οσο γνωρίζω, η ίδια η kii δεν διαθέτει δικό της εξοπλισμό με τέτοιες δυνατότητες, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος και να έχουν βγάλει.

Είναι εξαιρετικό ηχείο το kii, και σε immersive 3D setup θα είναι εξόχως αποκαλυπτικό.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.202
Ενδιαφέρον έχει να μάθουμε πώς έστησαν τα kii σε immersive setup, με τι εξοπλισμό και με τι δυνατότητες.

Απ'οσο γνωρίζω, η ίδια η kii δεν διαθέτει δικό της εξοπλισμό με τέτοιες δυνατότητες, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος και να έχουν βγάλει.

Είναι εξαιρετικό ηχείο το kii, και σε immersive 3D setup θα είναι εξόχως αποκαλυπτικό.
Δεν αναμένεται να βρεθώ σε αυτήν την επίδειξη....Τα εισιτήρια γι αυτήν είναι περιορισμένα και ... μόνο στη μαύρη αγορά δεν έχουν βγει ακόμα.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.843
Με οποιονδήποτε processor με digital out θα είναι κομπλέ.
Storm ή Trinnov.
Και εκεί που αρχίζει το ενδιαφέρον είναι αν θα έχουν και BXT, πόσα από αυτά, και πως θα λειτουργήσει το software με το cardio.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.263
Members
38.436
Νεότερο μέλος
damian111