ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλώς το άλλο το ανώνυμο παιντί βρε! Άλλος ένας πικραμένος σε εντεταλμένη υπηρεσία. Που είσαι εσύ Κώτσο; Σχόλασες; Δεν μας έλλειψαν καθόλου οι μύγες που σε ακολουθούν αλλά τι να κάνουμε... τα κακά της δημοκρατίας. Ήρθες να βοηθήσεις εδώ τον kosh να απαντήσει πχ για το σωματείο που ανήκει σε επιχειρήσεις του χώρου; Για πες, για πες! :114:

...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

Προσπαθώ εδώ και δύο μέρες να καταλάβω, τι είναι πιο άθλιο. Να είσαι ένα "τίποτα" που προσπαθεί να γίνει "κάτι" προφασιζόμενο ότι ανήκει σε ένα γκρουπούσκουλο-οργάνωση , ή να είσαι ένα τηλεκατευθυνόμενο "τίποτα", πειθήνιο όργανο του εκάστοτε γκουρού-γκαουλάϊτερ. Τελικά γιατί ένα "τίποτα" δεν μπορεί απλά να είναι ένα αξιοπρεπές υπέροχο "τίποτα";

Γιατί μάλλον ορισμένοι ακόμη και σαν "τίποτα" δεν μπορούν να έχουν αξιοπρέπεια...

ΥΓ Διαπιστώνω μετά λύπης, ότι ορισμένα "τίποτα" χρήζουν βοήθειας από επαγγελματίες (όχι του χώρου, αλλά ενός άλλου χώρου), οπότε εδώ σταματώ την ενασχόλησή μου με τα "τίποτα" και τον υπέροχο κόσμο της οργάνωσης του "τίποτα". Έτσι κι αλλιώς δεν έχουν τίποτα να μου πούνε...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.482

Και μυνημάτων σβήσιμο συνέχεια.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.925

Νταξ, εγώ αρχίζω να συνηθίζω... :114:

Reaction score
656

αν δεν ήξερα θα νόμιζα ότι κάποιος μπήκε στον υπολογιστή μου ή οτι μπηκε κλέφτης στο σπίτι...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.482

Και που είσαι ακόμα....χαχαχαχα.

Reaction score
656

Παιδιά ορισμένοι την πολύ δημοκρατία ΔΕΝ
την μπορούν...

Προσωπικά ΔΕΝ ξανασχολουμαι, ησυχασα, έφυγε ένα
βάρος από πάνω μου.

Να ναι καλά υγιείς και να χαίρονται...

Reaction score
656

Πολύ καλύτερα...

Τους είχα μάλιστα αναφέρει ξεκάθαρα σε πμ
ότι αν δεν τους αρέσω, μπορώ να φύγω...

Τώρα ησυχάσαμε αμφότεροι...

Reaction score
784
Οχι ότι με ενδιαφέρει, αλλά νομίζω πως η κατηγορία δεν είναι ότι ο Μορφέας είναι πλέον επαγγελματίας, έτσι και αλλοιώς έγινε μετά πάρα πολύ μετά την εγγραφή του, αλλά αφού έγινε επαγγελματίας μετά την εγγραφή του στο σωματείο, τι προβλέπεται απο το καταστατικό;
Και φού τα λέμε έξω απο τα δόντια μη μου πείτε τώρα ότι μερικοί απο δω μεσα και απο κεί δεν έχετε βεντέτα και με κάθε ευκαιρία, δοθείσης ή εξ επι τούτου δημιουργηθείσης, δεν βγάζεται τα απωθημένα σας!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός