ΝΑVI in the CAR.

Reaction score
0
ΟΚ, αν ξέρουν κάτι παραπάνω...

Αυτό που ξέρω είναι ότι το υπάρχον destinator 3 PN δεν θα έχει υποστήριξη για τους νέους χάρτες... Μπορεί να το λένε Destinator 4 PN οπότε...

Το σημαντικό είναι ότι με το Tibo αυτή τη στιγμή δεν έχεις να ανησυχείς για τέτοια θέματα!

V

VIDEOMIX

Guest
Λίγα προβληματάκια έχω με την φόρτηση. Οταν ειναι στην πλοήγηση, μου λέει κάποιες φορές οτι έχει χαμηλή στάθμη μπαταρίας. Οταν γυρίζω στο κεντρικό μενού, γράφει φόρτιση. Κατόπιν γυρίζω στην πλοήγηση και δείχνει κανονικά την μπρίζα ως σύμβολο και οχι την μπαταρία σχεδόν άδεια. Δείχνει δηλαδή οτι ειναι σε παροχή ρεύματος. Δεν ξέρω γιατι το κάνει αυτό. Θα ρωτήσω στο κατάστημα.

V

VIDEOMIX

Guest
Τέλειο.
Για μια εβδομάδα βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη αλλα και στην Καβάλα.
Το navi αποδείχθηκε τέλειο και δεν πίστευα στα μάτια μου όσον αφορά τις διευκολύνσεις που μου παρείχε.
Σε τριπλογέφυρες οπου όλα κινώνταν γρήγορα μου έλεγε, κάτσε αριστερά η κάτσε δεξιά, πολύ πρίν φτάσει η στιγμή που θα στρίψω. Οταν γύρισα απο Ελευθερούπολη Καβάλας για να πάω στον Χωρτιάτη κοντά οπου έμενα, αντί να με πάει απο κλασσικές διαδρομές ενός επισκέπτη, (μέσο θεσσαλονίκης δηλαδή) αυτό με πήγε απο σύντομο δρόμο και με έβγαλε στον Αγιο Βασίλειο κλπ, γλυτώνοντάς με κατα 40-50 χιλιόμετρα. Εντυπωσιάστηκα. Και πολλές ακόμη φορές οπου ένοιωθα χαμένος, αυτό ήταν ο τέλειος βοηθός, ενας ντόπιος Θεσσαλονικιός. Εντυπωσίασε και τον Ανδρέα cinemusic απο την συμπρωτεύουσα, οπου μπήκε συνοδηγός και μας πήγαινε στο σπίτι του με τέλεια διαδρομή, ακριβής.
Ειμαι ευχαριστημένος πολύ τελικά για την αγορά μου.
Το μόνο που δεν μου αρέσει ειναι η γραμματοσειρά καθώς ειναι μικρή και δυσανάγνωστη κυρίως όταν οδηγείς και θέλεις να δείς ποιά οδός ειναι παραδίπλα απο αυτήν που κινείσαι.

V

VIDEOMIX

Guest
Τελικά, ρύθμισα και την γραμματοσειρά. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα αυξομείωσης. Πήγα και Κοζάνη τις απόκριες και εκεί με βοήθησε πολύ, αν και είχα την Λουκίτσα που τα ήξερε όλα. 8)

V

VIDEOMIX

Guest
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ TibO ΓΙΑΝΝΑΚΗ οεο;

Περιμένουμε με αγωνία εδώ και μέρες την παρουσίαση του νέου μοντέλου tibo απο τον Γιαννάκη.
Παρεπιπτόντως, το είδα σε κατάστημα car audio και είναι πράγματι πολύ πιο εντυπωσιακό απο τον προκάτοχό του το οποίο ειναι αυτό που έχω αγοράσει.
Ευχαρίστως θα το αντικαθιστούσα με το νέο.
Περιμένουμε λοιπόν αι φυσικά και φώτος, έτσι; :wink:

Reaction score
49
Θα το παρουσιάσω βρε Σάκη......
Δεν το έχω ξεχάσει!!
Αλλά υπάρχει πολύ σημαντικός λόγος που δεν μπορώ να το παρουσιάσω ακόμη!!!!
Θα καταλάβετε σε λίγο καιρό!! :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
Κουκλί είναι. Και πολύ πιο ευανάγνωστο απ'το δικό μου.
Του έβαλες εξωτερική κεραία;
Θα χρειαστεί. Άκουσέ με. :wink:

Reaction score
49
Δεν έβαλα Σάκη.
Έτσι είχα σκεφτεί να κάνω αλλά εκεί που τοποθετήθηκε είναι τρομερά πρακτικό για τον χειρισμό του, πολύ εύκολα ορατό σε εμένα, δεν ενοχλεί τα πόδια του συνοδηγού (γιατί σκεφτόμουν αρχικά να μπει στο πλάι της κεντρικής κονσόλας) και βρίσκεται κάτω από το μπροστινό παρμπρίζ και έχει παντού σήμα!!!!! Γι αυτό δεν έβαλα εξωτερική κεραία!!

Reaction score
5
Το S1000 φοράει το νέο SiRFIII τσιπάκι για GPS, το οποίο είναι το πιο ευαίσθητο που κυκλοφορεί σε consumer συσκευές, και "βλέπει" μέσα από φυλλωσιές, ψηλά κτίρια κλπ. Έχω δυο άλλες συσκευές με αυτό, και είναι πολύ καλό. Δεν χρειάζεται εξωτερική κεραία στο αυτοκίνητο.

Reaction score
0
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Θα το παρουσιάσω βρε Σάκη......
Δεν το έχω ξεχάσει!!
Αλλά υπάρχει πολύ σημαντικός λόγος που δεν μπορώ να το παρουσιάσω ακόμη!!!!
Θα καταλάβετε σε λίγο καιρό!! :wink:
Μήπως επίκειται αναβάθμιση στους χάρτες ? (αλήθεια τους επιμελείται η NGI ή είναι χάρτες ξένης εταιρείας ?......μας λες αν ξέρεις :))

Reaction score
49
Η μη παρουσίαση (ακόμα) δεν οφείλεται σε αναβάθμιση των χαρτών.
Αλλά για προσωπικούς λόγους! (θα καταλάβετε αργότερα στον Ιούλιο)

Αυτό που μπορώ με σιγουριά να αναφέρω είναι ότι πρόκειται για αξιόπιστο μηχανάκι, εύχρηστο και πολύ βολικό όταν θες να πάς οπουδήποτε και δεν ξέρεις το πως.
Σε σχέση με τα palm το βρίσκω γρηγορότερο.
Βολεύει αφάνταστα πολύ το γεγονός ότι έχει μεγάλη οθόνη (4") και το κυριότερο ότι έχει οριζόντια διάταξη και όχι κατακόρυφη!!
Με έβγαλε ασπροπρόσωπο πολλές φορές, και μάλιστα με ακρίβεια μέτρου!! :D :D :D :D

Βασίλη προφανώς εννοείς την έκδοση που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από πεζούς??
Στο S1000 παίζει το Destinator ND

V

VIDEOMIX

Guest
Θα περιμένω να συναντηθούμε κάποια στιγμή με τα αυτοκίνητά μας ωστε να τα συγκρίνουμε. Όταν έρθεις κατα 'δώ, και έχεις χρόνο, πές μου. Πάμε και σε ταβερνούλα με ψαρικά εδώ στην Λούτσα. 8)

Reaction score
49
VIDEOMIX said:
Θα περιμένω να συναντηθούμε κάποια στιγμή με τα αυτοκίνητά μας ωστε να τα συγκρίνουμε. Όταν έρθεις κατα 'δώ, και έχεις χρόνο, πές μου. Πάμε και σε ταβερνούλα με ψαρικά εδώ στην Λούτσα. 8)
Στο πάρτυ των γεννεθλίων του AVsite θα συναντηθούμε σίγουρα!!

Ως αναφορά την ψαροταβέρνα....για τον Βασίλη με πέρασες??? :lol: :lol: :lol:
Εγώ δεν τρώω αστακομακαρονάδες και ψαράκια.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Για καμιά μπριζόλα όμως δεν λέω όχι!!!!! :D :D

V

VIDEOMIX

Guest
Εδώ, θα αλλάξεις γνώμη. Είναι όλα φρέσκα και μπορείς μέσα απο ποικιλία να διαλέξεις τι θα φάς.
Θα φωνάξουμε και τον Βασίλη φυσικά. Δίπλα μενει. 8)
Όσο για το πάρτυ, μάλλον δεν θα παραβρεθώ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo