S2000
ΜπιΕμΝτάμπλγιου
- Reaction score
- 1.384
Επιμένεις έτσι?Για παππούδες δεν το είχα σκεφτεί έτσι...
Ξανακοίτα την ενότητα θα βάλω κάτι πιο νεανικό....

Σίγουρα δεν το λες SUV, αλλά θέλω να σε δω όταν θα το παρκάρεις κάτω από το σπίτι και το δείξεις στην γυναίκα σου τι θα γίνει.Επιμένεις έτσι?
Και αυτό πάει σε πατημένο χώμα, αλλά δεν το λες και SUV...
![]()

Ε όχι και PLAYMOBIL το αμαξάκι μου , εδώ τα χαλάμε.....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΙ ΟΧΙ PLAYMOBIL ΣΑΝ ΤΟ S2000 KAI MX5 ΡΕ ΣΕΙΣ.....
ΑΚΟΜΑ ΣΠΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΖΟΥΛΑΤΕ?![]()

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΙ ΟΧΙ PLAYMOBIL ΣΑΝ ΤΟ S2000 KAI MX5 ΡΕ ΣΕΙΣ.....
ΑΚΟΜΑ ΣΠΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΖΟΥΛΑΤΕ?![]()

Ακόμα αυτά ζουλάμε , άστα να πάνε...
Αλλά ό
Ε όχι και PLAYMOBIL το αμαξάκι μου , εδώ τα χαλάμε.....![]()
Αυτό είναι όχημα θα βάζω την οικογένεια και θα πηγαίνω Αθήνα Καβάλα σε 2 ώρες και 14΄λεπτα
Ανα να χαθείς κρύε....ΝΤΑΞ... ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ....![]()
ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ.....Αυτό είναι όχημα θα βάζω την οικογένεια και θα πηγαίνω Αθήνα Καβάλα σε 2 ώρες και 14΄λεπτα

Ευτυχώς όσο το είχα δεν είχα αγοράσει κανένα οικόπεδο και σε αυτό βοήθησε πάρα πολύ οτί πριν από αυτό είχα ένα MX-5 MK1 με μπλόκε , πραγματικό σχολείο.ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ.......
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ.....
ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ.....![]()
Μα αφού σε λέω, συμφωνούμε, τι τις θες τις νεκροφόρες?Ευτυχώς όσο το είχα δεν είχα αγοράσει κανένα οικόπεδο και σε αυτό βοήθησε πάρα πολύ οτί πριν από αυτό είχα ένα MX-5 MK1 με μπλόκε , πραγματικό σχολείο.

Συμφωνούμε αλλά την γυναίκα και τα δύο παιδιά που θα τα βάλω...Μα αφού σε λέω, συμφωνούμε, τι τις θες τις νεκροφόρες?![]()

Καλή θέληση να υπάρχει...Συμφωνούμε αλλά την γυναίκα και τα δύο παιδιά που θα τα βάλω...
Είσαι και πατριώτης....

Επιμένεις έτσι?
Και αυτό πάει σε πατημένο χώμα, αλλά δεν το λες και SUV...
![]()
...μπορεί να πάρω ένα...

Με το MX-5 τι έκανες;Καλή θέληση να υπάρχει...![]()