ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SONY

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SONY

Με τους ρυθμούς που παρουσιάζονται οι νέες κυκλοφορίες θέλουμε χιλιάδες χρόνια για να στήσουμε μία καλή ταινιοθήκη σε BR...

Reaction score
6

Νομίζω πως εδω και καιρό εχει γίνει αντιληπτό το πάγωμα που υπαρχει όχι μονο στους τίτλους με ελληνικούς υπότιτλους ( αυτό εχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο) αλλα και γενικότερα η αισθητή μείωση νεων κυκλοφοριών σε παγκόσμιο επίπεδο σε τίτλους Bluray.
Προσωπικά ηταν κατι που το περιμενα και πιστεύω πως αυτή η εικονα θα παραμείνει για λιγο καιρο ακομα.
Τωρα όσον αφορα την άνοδο του ποσοστού ελληνικών κυκλοφοριών εκει τα πράγματα είναι ακομα πιο μουντά αφου βλεπω να καθυστερούν ακομα περισσότερο.

Reaction score
0
Οι εταιρείες μια χαρά δουλεύουν με τα DVD γιατί να αγχώνονται με τα Blu-ray……

Reaction score
62
Re: Απάντηση: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SONY

Νομίζω πως εδω και καιρό εχει γίνει αντιληπτό το πάγωμα που υπαρχει όχι μονο στους τίτλους με ελληνικούς υπότιτλους ( αυτό εχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο) αλλα και γενικότερα η αισθητή μείωση νεων κυκλοφοριών σε παγκόσμιο επίπεδο σε τίτλους Bluray.
Προσωπικά ηταν κατι που το περιμενα και πιστεύω πως αυτή η εικονα θα παραμείνει για λιγο καιρο ακομα.
Τωρα όσον αφορα την άνοδο του ποσοστού ελληνικών κυκλοφοριών εκει τα πράγματα είναι ακομα πιο μουντά αφου βλεπω να καθυστερούν ακομα περισσότερο.
Εγώ το μπάμ το βλέπω κατα το καλοκαίρι και μετά. Το ότι η Hollywood entertainment έβγαλε αυτή την ταινία με ελληνικό εξώφυλλο, πέρα απο τους υπότιτλους, δίχνει ότι αρχίζει να υπάρχει ενδιαφέρον απο τους διανομείς. Αλλά μέχρι το ενδιαφέρον να γίνει παραγωγή, έχουμε πολύυυυυ μέλλον μπροστά μας...

Reaction score
0

Κι αυτό λόγω έλλειψης ανταγωνισμού.....από την ανακοίνωση της Warner και ύστερα μέχρι το τέλος του hd-dvd οι ανακοινώσεις νέων τίτλων λιγόστευαν/λιγοστεύουν συνεχώς.....μια χαρά είμασταν με τα 2 formats......και οι τιμές των players έπεφταν συνεχώς και μπόλικοι τίτλοι κυκλοφορούσαν.....άσχετα από τους ελληνικούς υπότιτλους.....:203:

HV

Reaction score
0
To HD-DVD αντικατασταθηκε με αλλα 2 format τα οποια κυνηγουν το Blu-Ray...Μηπως οι εταιρειες κοβουν λιγακι την παραγωγη για να δουν που θα οδηγηθει και αυτος ο πολεμος?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης