ΝΕΟΣ JVC-LX-UH1

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.531
Δεν μπορώ όμως να καταλάβω το κέρδος που θα αποκομίσει η JVC από μια τέτοια κίνηση.

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
15.548
λ7 θελουν Γιαννουκο μου ...τι αλλο να θελουν !

πιθανοτατα θα αξιζει τα λ7 που ζηταει(θα δουμε)....αν ηταν και laser ωραια θα ηταν :D
σιγα μην βγαλει τα ματια της με dlp laser ;)

j.jpg

j..jpg

melina

Cargo 200
Reaction score
46.517
Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για μια σωστή κίνηση ώστε να βρίσκεται με κάποιο τρόπο η εταιρεία στο χώρο του 4Κ και να μην μονοπωλείται η αγορά στο κομμάτι αυτό από τους άλλους.

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.075
Να πάρει και εκείνη ένα μικρό μερίδιο αγοράς από κοινό που τον ενδιαφέρει η μεγάλη φωτεινότητα και δεν τον ενδια΄φερι τόσο πολύ το επίπεδο του μαύρου..
Το έξτρα κόστος σε σχέση με τον ανταγωνισμό έρχετε το lens shift να το δικαιολογήσει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.653
Έχουμε κάποια μέτρηση για το επίπεδο του μαύρου;
JVC είναι αυτή..

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
2.482
Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για μια σωστή κίνηση ώστε να βρίσκεται με κάποιο τρόπο η εταιρεία στο χώρο του 4Κ και να μην μονοπωλείται η αγορά στο κομμάτι αυτό από τους άλλους.
Συμφωνω κι εγω. Θέλει να αποκτησει brand awareness, διότι πέραν απο τους κολλημένους σαν εμας, κάνεις δεν την ξέρει την JVC για τους βιντεοπροβολείς. Οπότε αν τσιμπήσει πελάτες νέους, να γνωρίσουν το brand, είναι σωστή κίνηση για να αναβαθμίσουν μετα στα μεγαλύτερα μοντέλα.

Reaction score
6.247
Συμφωνω κι εγω. Θέλει να αποκτησει brand awareness, διότι πέραν απο τους κολλημένους σαν εμας, κάνεις δεν την ξέρει την JVC για τους βιντεοπροβολείς. Οπότε αν τσιμπήσει πελάτες νέους, να γνωρίσουν το brand, είναι σωστή κίνηση για να αναβαθμίσουν μετα στα μεγαλύτερα μοντέλα.
Ετσι ακριβως. Αν ρωτησεις ενα μεσο ανθρωπο που θελει να παρει προβολεα αν ξερει τους jvc θα σου πει «οχι γιατι; Λενε τιποτα; Εγω ελεγα να παρω κατι πιο γνωστο... κατι jvc κασετες θυμαμαι. Υπαρχει ακομα αυτη η εταιρια; Ελληνικη νομιζω ηταν....».

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.531
Μάλιστα...

"Η JVC ανακοίνωσε έναν νέο 4K HDR DLP βιντεοπροβολέα που διευρύνει τη φήμη της εταιρίας για εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ο οποίος απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό από ενθουσιώδες οπαδούς του οικιακού κινηματογράφου."

Ας αφήσω ασχολίαστο το "ενθουσιώδες οπαδούς", και ας πιάσω την ουσία του δελτίου τύπου

melina

Cargo 200
Reaction score
46.517
Μάλιστα...

"Η JVC ανακοίνωσε έναν νέο 4K HDR DLP βιντεοπροβολέα που διευρύνει τη φήμη της εταιρίας για εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ο οποίος απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό από ενθουσιώδες οπαδούς του οικιακού κινηματογράφου."

Ας αφήσω ασχολίαστο το "ενθουσιώδες οπαδούς", και ας πιάσω την ουσία του δελτίου τύπου

προφανώς πρόκειται για κακή μετάφραση του enthusiasts

Reaction score
2.482
Παιδιά, μην με βαρέσετε, αλλα πραγματικά δεν ξέρω. Θα έιναι native 4K ή δεν υπάρχει ακόμα native 4K σε DLP?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.531
Παιδιά, μην με βαρέσετε, αλλα πραγματικά δεν ξέρω. Θα έιναι native 4K ή δεν υπάρχει ακόμα native 4K σε DLP?
Σ' αυτό τουλάχιστον είπε να κρατήσει την παράδοση η JVC με το "κατισανέιτιβ" που λέει κι ο Μήτσος. :D

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.430
Mερικά κορίτσια εδώ μέσα είναι τελείως αδικαιολόγητα, είχαν πεί θέλουν JVC native 4k (γιατί δεν θέλουν τα e-shifts κτλ) ως 4-5 χιλ , και τώρα που τους έκανε την χάρη με σούπερ τιμή έχουν ιδιοτροπίες πάλι!:D:gotcha:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.455
Έχεις απόλυτο δίκιο Στάθη. Θέλεις να μου δώσεις τον δικό σου 4 αβγδ και να πάρεις τον φώωρ κέι;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.091
Members
38.649