- Reaction score
- 104.531
Δεν μπορώ όμως να καταλάβω το κέρδος που θα αποκομίσει η JVC από μια τέτοια κίνηση.
Ναι, αλλά θαύματα δεν μπορεί να κάνει Κωστάκη!JVC είναι αυτή..
δεν εχει γιαυτο βγαζει 100 000/1Έχει και ίριδα ;
Συμφωνω κι εγω. Θέλει να αποκτησει brand awareness, διότι πέραν απο τους κολλημένους σαν εμας, κάνεις δεν την ξέρει την JVC για τους βιντεοπροβολείς. Οπότε αν τσιμπήσει πελάτες νέους, να γνωρίσουν το brand, είναι σωστή κίνηση για να αναβαθμίσουν μετα στα μεγαλύτερα μοντέλα.Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για μια σωστή κίνηση ώστε να βρίσκεται με κάποιο τρόπο η εταιρεία στο χώρο του 4Κ και να μην μονοπωλείται η αγορά στο κομμάτι αυτό από τους άλλους.
Ετσι ακριβως. Αν ρωτησεις ενα μεσο ανθρωπο που θελει να παρει προβολεα αν ξερει τους jvc θα σου πει «οχι γιατι; Λενε τιποτα; Εγω ελεγα να παρω κατι πιο γνωστο... κατι jvc κασετες θυμαμαι. Υπαρχει ακομα αυτη η εταιρια; Ελληνικη νομιζω ηταν....».Συμφωνω κι εγω. Θέλει να αποκτησει brand awareness, διότι πέραν απο τους κολλημένους σαν εμας, κάνεις δεν την ξέρει την JVC για τους βιντεοπροβολείς. Οπότε αν τσιμπήσει πελάτες νέους, να γνωρίσουν το brand, είναι σωστή κίνηση για να αναβαθμίσουν μετα στα μεγαλύτερα μοντέλα.
Μάλιστα...
προφανώς πρόκειται για κακή μετάφραση του enthusiastsΜάλιστα...
"Η JVC ανακοίνωσε έναν νέο 4K HDR DLP βιντεοπροβολέα που διευρύνει τη φήμη της εταιρίας για εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ο οποίος απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό από ενθουσιώδες οπαδούς του οικιακού κινηματογράφου."
Ας αφήσω ασχολίαστο το "ενθουσιώδες οπαδούς", και ας πιάσω την ουσία του δελτίου τύπου
![]()

Σ' αυτό τουλάχιστον είπε να κρατήσει την παράδοση η JVC με το "κατισανέιτιβ" που λέει κι ο Μήτσος.Παιδιά, μην με βαρέσετε, αλλα πραγματικά δεν ξέρω. Θα έιναι native 4K ή δεν υπάρχει ακόμα native 4K σε DLP?